Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar cecily nin yüklediği kardiyo videolarını daha önceden indirmiş olanlar paylaşabilir mi? çünkü verilen linkler çalışmıyor artık... bir de pilates yapan arkadaşlara soruyorum şu kaburgayı kapatma olayını nasıl yapıyorsunuz? ben ebrunun söylediği gibi hissedemiyorum kaburgam açık mı kapalı mı :KK25:

Bilgilerini bizimle paylaştığın için, zaman ayırdığın için,kafa yorduğun için teşekkürler. Allah yolunu açık etsin.

Herkese Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi bu mesaj bir nevi veda niteliğinde.Şöyle bir bakınca bu forum başlığı altında ilk mesajımı 3. sayfada 13 Şubat 2010 tarihinde yazmışım.Yaklaşık 15-16 aydır bu başlığın aktif bir katılımcısı oldum; deneyimlerimi sizlerle paylaştım ve bunu inanın şevkle istekle yaptım. Sizlerden güzel haberler aldıkça en az sizin kadar mutlu oldum. Tüm bunları samimiyetle belirtmemde bir sakınca yoktur umarım.
Gelgelelim artık benim vazifemin sona erdiği kanaatine vardım.Burada bahsettiğim yöntemlere dair tüm bilgileri sizlerle paylaştım hatta aynı konular tekrar tekrar soruldu gerek geçmişteki mesajlarımdan alıntılar yaparak gerek sil baştan cevap yazarak sorularınızı cevapladım.
Bu mesajı yazıyorum çünkü bu başlık altında mesaj yazmaya başladıktan sonra kendi üstümde bir sorumluluk hissettim ve kimsenin sorusunu cevapsız bırakmamak adına her gün bu foruma girip acaba yeni bir gelişme var mı diye bakmaya çalıştım ancak görüyorum ki bunun bir sonu yok(bu bir sitem değil kimse yanlış anlamasın lütfen:) yani söylemek istediğim bu forum şüphesiz ki böyle sürmeye devam edecek ve bundan 2 sene sonra bu sayfaları keşfedecek birisi bana bir soru yazdığında ben artık bu foruma uğramadığım için haberim dahi olamayacak.Böyle bir durum ortaya çıksın istemediğim için bu her şeyi netleştirmek adına bu veda mesajını yazıyorum.Kimse yanlış bir izlenime kapılsın istemem tüm bu anlattıklarımı yapmak bana hiç bir zaman külfet gibi gelmedi aksine yardımcı olabildiğimi hissettiğim için mutlu oldum.Sadece belirsizlikten hoşlanmadığım için bu mesajı yazma gereği duyuyorum.
Son olarak bu forumu yeni keşfedecekler için son bir önerim var. Biliyorum çok uzun ancak lütfen tüm mesajlarımı sabırla okuyun çünkü o zaman aklınıza takılan tüm soruların zaten bu sayfalarda olduğunu göreceksiniz.Ve şunu da belirtmek isterim ki bu sayfalar boyunca bir kaç yöntemden bahsettim sırasıyla pilates stretch band, pilates çemberi, thigh master, cardio egzersizleri (bunların yanı sıra vücudun diğer bölgeleri için pilates egzersizleri vb.) bu yöntemlerin bu sırada verilişi tamamen tarafımdan keşfedilme önceliğiyle alakalı.Dolayısıyla forumu ilk mesajlardan okumaya başlayanlara önerim eski tarihli mesajlardaki yöntemlerden daha önce güncel tarihli mesajlardaki yöntemleri uygulayabilecekleridir. Yani benim verdiğim sıraya bağlı kalmak zorunda değilsiniz dediğim gibi ortada bir sıra da yok aslında. Önce stretch bandı keşfettim daha sonra pilates çemberini buldum daha sonra tigh masterı en son cardio egzersizlerini vs. sürekli arayış içinde olduğunuz zaman mutlaka yeni bir şeyler çıkıyor karşınıza:)
Evet sanırım bu son önerilerimden sonra yazacaklarım burada sona eriyor. Son olarak burada sizlerle birlikte ortak bir paydada buluşmanın oldukça güzel olduğunu belirtmek isterim.Umarım herkes en kısa zamanda tüm isteklerine kavuşur.Herkese Kolay Gelsin :)
Hoşçakalın...

Kızlar pilates bacakta kas yapıyor mu,bilen var mıııı????

pilates çok hafif bir spor, kas yapmayı bırak bacaktaki yağları bile eriteceğini sanmıyorum..3 ay gittim hiçbir şey olmadı..sadece sıkılaştırır..

Son düzenleme:
Herkese Tekrar Merhaba.Yepyeni yöntemlerle tekrar karşınızdayım.Bu sefer burada anlatacaklarımla sadece bacak bölgesini değil tüm vücudunuzla ilgili problemleri çözebilirsiniz.Kısacası bu yazı ile baştan aşağı formda bir görünüme kavuşacaksınız...

ÖNEMLİ UYARI:Aşağıda anlatacağım yöntemleri uygulayabilmeniz için öncelikle Youtube yasağını kaldırmanız gerekiyor.Aşağıda linklerini verdiğim videoların hepsi youtube'ta bulunmaktadır.Youtube yasağının nasıl kaldırılacağına dair sayısız yöntemi google'da araştırarak bulabilirsiniz.

Evet.Şimdi gelelim yöntemlere.Öncelikle yağları yakmak için daha önce 48, 49 ve 50. sayfalarda bahsettiğim kardiyo(cardio) konularını okumanızı öneriyorum(diğer bir deyişle mutlaka okumalısınız:) .Burada da bahsettiğim 4-5 cardio videosunun linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

‪sparkpeople's Channel‬‏ - YouTube

Yukarıdaki linke tıkladığınızda açılan sayfanın sağında 3. sırada "SparkPeople Cardio (Aerobic Exercise) Workout"(Öncelikle playlist olan bu başlığa tıklayın bahsettiğim 5 video açılacaktır) başlığının altında 5 tane video göreceksiniz.Bu videolarla ilgili tüm açıklamaları 48,49 ve 50. sayfalarda bulabilirsiniz.

Şimdi gelelim iç bacak,kalça ve basen sıkılaştırma egzersizlerine.Aşağıdaki linke tıkladığınızda açılan sayfanın sağ bölümünde o kanalda bulunan video listesini göreceksiniz.Bu listeden aşağıda numaralandırdığım 3 video iç bacaktaki yağları yakmaya yöneliktir.İçlerinde kalça basen ve baldır için de hareketler mevcuttur.Özellikle 3 numaralı videonun ilk 4 dakikası sadece baldır bölgesine yöneliktir.Yaptığınız zaman buradaki yağların cayır cayır yandığını göreceksiniz.

‪blogilates's Channel‬‏ - YouTube

1)POP Pilates: Inner Thigh Insanity
2)POP Pilates: Legs and Thighs Workout (Full 10 min) Pilates Video
3)POP Pilates: Slimmer Inner Thighs & Runner's Calves

Eğer cardio videolarını yapmak size çok sıkıcı gelirse başka bir alternatif yol da "Zumba" Belki pek çoğunuz bu kelimeyi ilk defa duyuyorsunuz ancak kısaca açıklamak gerekirse zumba, seçilen bir şarkı eşliğinde yarı aerobik yarı dans hareketlerinin yapıldığı bir tür egzersiz/cardio çalışmasıdır.Eğer derseniz ki 20-30 dakika boyunca ip atlamak,zıplamak bana çok sıkıcı, monoton geliyor o zaman onun yerine her biri ortalama 3-4 dakika(Yani bir şarkının tamamı) süren 7-8 zumba videosu yapabilirsiniz.İnanın bana hem zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp çok eğleniyorsunuz hem de tüm vücudunuzu üst seviyede çalıştırarak yağları yakıyorsunuz.Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir sanırım:)

Aşağıda benim favorim olan 3 tane zumba kanalının linkini verdim.Her bir linke tıkladığınızda sağ tarafta o kanalda mevcut olan zumba videolarının bir listesini göreceksiniz.Videoların isimleri şarkı isimleri olarak belirlenmiştir seçim yapmanızda yardımcı olabilir.

Ayrıca daha fazla video için Youtube’a zumba yazarak araştırma yapabilir; farklı zumba videoları bulabilirsiniz.

1)‪kosheban's Channel‬‏ - YouTube
2)‪GRDanceFitness's Channel‬‏ - YouTube
3)‪zumbasheri's Channel‬‏ - YouTube

Son olarak Milli Sporcu Kaan Berberoğlu’nun kardiyo hakkındaki yazısından alıntı yapıyorum. Aşağıdaki yazı pek çoğunuz için bilgilendirici nitelikte olacaktır diye düşünüyorum.

“Yağ yakmak için yüksek kalp atış hızında, yavaş tempoda ve sürekli olarak yapılan egzersize kardiyovasküler ya da kısaltılmış olarak kardiyo denir. 30 dakika boyunca durmaksızın yapılan koşu, bisiklet, yüzme ve kürek en popüler kardiyo egzersizlerdir.
Fitness salonlarında kardiyovasküler türdeki egzersizleri kısa sürelerde yapan kişilere sık rastlanır, oysaki bu tür kısa süreliğine yapılan bir egzersiz ısınma dışında pek bir sonuç getirmez. Kardiyovasküler bir çalışmanın istenen hedefe (yağ yakmak gibi) ulaşmada etkisi olması için, 15 dakikadan az olmamak kaydıyla ve mümkünse 25 – 35 dakika süreyle yapılması gerekir.
İnsan vücudunda, yağ yakma enzimleri ilk 10 dakikadan sonra harekete geçer. 10 dakika kadar yapılan kısa ve tempolu bir koşu yalnızca karbonhidrat yakmanızı sağlar. Böylelikle depolanmış yağları yakmadan spor yapmış olursunuz. Egzersizlerin minimum 25–30 dakika yapılması, yağ yakımının sağlanması için şarttır.”

GENEL BİR NOT: Size linklerini verdiğim “SparkPeople” ve “PopPilates” gibi kanallarda tüm vücudunuz için etkili hareketlerin bulunduğu videolar mevcuttur.Özellikle “PopPilates”’teki videoları şiddetle tavsiye ediyorum hem anında sonuç veriyor hem de pilates eğitmeni (Cassey Ho) çok ama çok sempatik birisi. Kendisinin konuşmasını ve gülüşünü gördüğünüzde ne demek istediğim daha iyi anlayacaksınız.

Aklınıza takılan ya da merak ettiğiniz bir konu olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.Ben de aklıma geldikçe gerek videolar gerekse bu konu hakkında bilgilendirme yapmaya çalışacağım.
Kolay Gelsin:)

Son düzenleme:
Herkese Tekrar Merhaba.Yepyeni yöntemlerle tekrar karşınızdayım.Bu sefer burada anlatacaklarımla sadece bacak bölgesini değil tüm vücudunuzla ilgili problemleri çözebilirsiniz.Kısacası bu yazı ile baştan aşağı formda bir görünüme kavuşacaksınız...

ÖNEMLİ UYARI:Aşağıda anlatacağım yöntemleri uygulayabilmeniz için öncelikle Youtube yasağını kaldırmanız gerekiyor.Aşağıda linklerini verdiğim videoların hepsi youtube'ta bulunmaktadır.Youtube yasağının nasıl kaldırılacağına dair sayısız yöntemi google'da araştırarak bulabilirsiniz.

Evet.Şimdi gelelim yöntemlere.Öncelikle yağları yakmak için daha önce 48, 49 ve 50. sayfalarda bahsettiğim kardiyo(cardio) konularını okumanızı öneriyorum(diğer bir deyişle mutlaka okumalısınız:) .Burada da bahsettiğim 4-5 cardio videosunun linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

‪sparkpeople's Channel‬‏ - YouTube

Yukarıdaki linke tıkladığınızda açılan sayfanın sağında 3. sırada "SparkPeople Cardio (Aerobic Exercise) Workout"(Öncelikle playlist olan bu başlığa tıklayın bahsettiğim 5 video açılacaktır) başlığının altında 5 tane video göreceksiniz.Bu videolarla ilgili tüm açıklamaları 48,49 ve 50. sayfalarda bulabilirsiniz.

Şimdi gelelim iç bacak,kalça ve basen sıkılaştırma egzersizlerine.Aşağıdaki linke tıkladığınızda açılan sayfanın sağ bölümünde o kanalda bulunan video listesini göreceksiniz.Bu listeden aşağıda numaralandırdığım 3 video iç bacaktaki yağları yakmaya yöneliktir.İçlerinde kalça basen ve baldır için de hareketler mevcuttur.Özellikle 3 numaralı videonun ilk 4 dakikası sadece baldır bölgesine yöneliktir.Yaptığınız zaman buradaki yağların cayır cayır yandığını göreceksiniz.

‪blogilates's Channel‬‏ - YouTube

Eğer cardio videolarını yapmak size çok sıkıcı gelirse başka bir alternatif yol da "Zumba" Belki pek çoğunuz bu kelimeyi ilk defa duyuyorsunuz ancak kısaca açıklamak gerekirse zumba, seçilen bir şarkı eşliğinde yarı aerobik yarı dans hareketlerinin yapıldığı bir tür egzersiz/cardio çalışmasıdır.Eğer derseniz ki 20-30 dakika boyunca ip atlamak,zıplamak bana çok sıkıcı, monoton geliyor o zaman onun yerine her biri ortalama 3-4 dakika(Yani bir şarkının tamamı) süren 7-8 zumba videosu yapabilirsiniz.İnanın bana hem zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp çok eğleniyorsunuz hem de tüm vücudunuzu üst seviyede çalıştırarak yağları yakıyorsunuz.Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir sanırım:)

Aşağıda benim favorim olan 3 tane zumba kanalının linkini verdim.Her bir linke tıkladığınızda sağ tarafta o kanalda mevcut olan zumba videolarının bir listesini göreceksiniz.Videoların isimleri şarkı isimleri olarak belirlenmiştir seçim yapmanızda yardımcı olabilir.

Ayrıca daha fazla video için Youtube’a zumba yazarak araştırma yapabilir; farklı zumba videoları bulabilirsiniz.

1)‪kosheban's Channel‬‏ - YouTube
2)‪GRDanceFitness's Channel‬‏ - YouTube
3)‪zumbasheri's Channel‬‏ - YouTube

Son olarak Milli Sporcu Kaan Berberoğlu’nun kardiyo hakkındaki yazısından alıntı yapıyorum. Aşağıdaki yazı pek çoğunuz için bilgilendirici nitelikte olacaktır diye düşünüyorum.

“Yağ yakmak için yüksek kalp atış hızında, yavaş tempoda ve sürekli olarak yapılan egzersize kardiyovasküler ya da kısaltılmış olarak kardiyo denir. 30 dakika boyunca durmaksızın yapılan koşu, bisiklet, yüzme ve kürek en popüler kardiyo egzersizlerdir.
Fitness salonlarında kardiyovasküler türdeki egzersizleri kısa sürelerde yapan kişilere sık rastlanır, oysaki bu tür kısa süreliğine yapılan bir egzersiz ısınma dışında pek bir sonuç getirmez. Kardiyovasküler bir çalışmanın istenen hedefe (yağ yakmak gibi) ulaşmada etkisi olması için, 15 dakikadan az olmamak kaydıyla ve mümkünse 25 – 35 dakika süreyle yapılması gerekir.
İnsan vücudunda, yağ yakma enzimleri ilk 10 dakikadan sonra harekete geçer. 10 dakika kadar yapılan kısa ve tempolu bir koşu yalnızca karbonhidrat yakmanızı sağlar. Böylelikle depolanmış yağları yakmadan spor yapmış olursunuz. Egzersizlerin minimum 25–30 dakika yapılması, yağ yakımının sağlanması için şarttır.”

GENEL BİR NOT: Size linklerini verdiğim “SparkPeople” ve “PopPilates” gibi kanallarda tüm vücudunuz için etkili hareketlerin bulunduğu videolar mevcuttur.Özellikle “PopPilates”’teki videoları şiddetle tavsiye ediyorum hem anında sonuç veriyor hem de pilates eğitmeni (Cassey Ho) çok ama çok sempatik birisi. Kendisinin konuşmasını ve gülüşünü gördüğünüzde ne demek istediğim daha iyi anlayacaksınız.

Aklınıza takılan ya da merak ettiğiniz bir konu olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.Ben de aklıma geldikçe gerek videolar gerekse bu konu hakkında bilgilendirme yapmaya çalışacağım.
ceciliy uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum ve çok mutlu oluyorum.. fakat bu son verdiğin videoları indiremiyorum:KK43: ve çok etkili olduklaırnı gördüm izleyince.. sen de indirlimiş hali varsa buraya link koyabiir misin? şimdiden teşekkürler.. zumba hariç özellikle pop pilates videoları:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 10 yıla yakındır koşuyorum ne yarım saati bi saati anam ağlıyor...Bacaklar sıkılaşıyor daralıyor ama tam zayıflama söz konusu değil hani tam formda demek istiyorum ..Pilates aerobik nasıl etkiler anlamadım gitti.En ağır sporlardan biri koşmak almışlar topu beraber yuvarlanıyorlar...Aerobikte de seksi kıyafetler giyiniliyor kendini incitmeden kolumuzu kaldırıyoruz şimdi indiriyoruz,karnımızı çekiyoruz bırakıyoruz çek bırak çek bırak çek bırak çek bırak!..:KK60:

bacaklara harbi öneriniz var mı yavrılar?:nazar:

Arkadaşlar ben 10 yıla yakındır koşuyorum ne yarım saati bi saati anam ağlıyor...Bacaklar sıkılaşıyor daralıyor ama tam zayıflama söz konusu değil hani tam formda demek istiyorum ..Pilates aerobik nasıl etkiler anlamadım gitti.En ağır sporlardan biri koşmak almışlar topu beraber yuvarlanıyorlar...Aerobikte de seksi kıyafetler giyiniliyor kendini incitmeden kolumuzu kaldırıyoruz şimdi indiriyoruz,karnımızı çekiyoruz bırakıyoruz çek bırak çek bırak çek bırak çek bırak!..:KK60:

bacaklara harbi öneriniz var mı yavrılar?:nazar:

pilates, aerobik bunlar küçümsediğin kadar etkisiz sporlar değil bazen delicesine koşmak yerine sadece ''denge'' dediğimiz unsurla da forma girilebilir. kardio kalori yakmaya yönelik etkili bir sporsa pilates bölgeel sıkılaşmaya en etkili spor diyebilirm

benimde alt bacaklarim kalın ama 21 nisan 210 tarihli videoyu bulamadim sanirim 141 ci videomus en son verdiginiz linkleri indiriyorum bir tek onlar silinmemis umarim dogrudur :KK43:

ceciliy uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum ve çok mutlu oluyorum.. fakat bu son verdiğin videoları indiremiyorum:KK43: ve çok etkili olduklaırnı gördüm izleyince.. sen de indirlimiş hali varsa buraya link koyabiir misin? şimdiden teşekkürler.. zumba hariç özellikle pop pilates videoları:)

Merhaba.Pop Pilates videolarını rap1dshare (1 yerine i olacak) sitesine yükledim.Linkleri direkt olarak vermede sorun çıktığı için şöyle bir yöntem kullanacağız rap1dshare (1 yerine i olacak)'e girdiğiniz zaman adres çubuğunda "/" işaretinin sağındaki tüm yazılanları silin ve aşağıda verdiklerimi kopyalayıp yapıştırın ve enter'a basın.Açılan sayfada alt kısımda "free download" yazan gri renkli kutucuğa bastığınız zaman kutucuk yeşil renge dönüşecek ve bir daha tıkladığınızda ise indirme işlemi başlayacaktır.

#!download|954|1848387606|%E2%80%AAPOP_Pilates-_Inner_Thigh_Insanity%E2%80%AC%E2%80%8F_-_YouTube.flv|45560.509

#!download|908|2543814484|%E2%80%AAPOP_Pilates-_Legs_and_Thighs_Workout__Full_10_min__Pilates_Video%E2%80%AC%E2%80%8F_-_YouTube.flv|49931.247

#!download|126|2503490157|%E2%80%AAPOP_Pilates-_Slimmer_Inner_Thighs___Runner_s_Calves%E2%80%AC%E2%80%8F_-_YouTube.flv|47881.076

cecily ben hemen indirdim ilkini çok teşekkürler:KK34:
ikinci ve üçüncülerde sorun çıktı
Download not available yazısı çıktı da:26:

cecily ben hemen indirdim ilkini çok teşekkürler:KK34:
ikinci ve üçüncülerde sorun çıktı
Download not available yazısı çıktı da:26:

Merhaba.Bir önceki mesajda anlattığım aynı yöntem geçerli fakat bu seferki site m3gaupload(3 yerine e olacak).

?d=L285TEB4

?d=GGXM3J60[/url]

İyi Günler :)

Merhaba.Bir önceki mesajda anlattığım aynı yöntem geçerli fakat bu seferki site m3gaupload(3 yerine e olacak).

?d=L285TEB4

?d=GGXM3J60[/url]

İyi Günler :)

Rap1dshare'de sağlam kalan tek videoya da bir şey olur ihtimaliyle onu da m3gaupload sitesine yükledim.
Not: Yöntem için alıntıdaki mesajı okuyunuz...

?d=FJVZXOKL

çok çok çok teşekkürler:KK71::KK71:
hepsini indirdim:KK64:
bu arada bişey de sormak istiyorum
kaan berberoğlunun yazılarında yağ yakmak için en az 25 dk spor yapmak gerektiğini okumuştum yağ yakma enzimleri 10 dk dan sonra işleve girermiş
bu videolar 10 dk nasıl işe yarar?

Son düzenleme:
çok çok çok teşekkürler:KK71::KK71:
hepsini indirdim:KK64:
bu arada bişey de sormak istiyorum
kaan berberoğlunun yazılarında yağ yakmak için en az 25 dk spor yapmak gerektiğini okumuştum yağ yakma enzimleri 10 dk dan sonra işleve girermiş
bu videolar 10 dk nasıl işe yarar?

Merhaba.Kaan Berberoğlu'nun yazısında bahsetmiş olduğu bu durum kardiyo egzersizleri için geçerlidir.Pop Pilates videoları ise adı üstünde pilates hareketlerinden oluştuğu için kasları çalıştırıp vücudu sıkılaştırır.Cassie Ho (Pilates Eğitmeninin adı) bir videoda "bacaklarınızın iç kısmı yürürken birbirine değiyorsa bu hareketleri yapabilirsiniz(sizin için iyi) fakat öncelikle kardio ile yağları yakıp onlardan kurtulmalıyı unutmayın" diyor.
Madem konusu açıldı ben de bugün daha önce bahsettiğim 5 kardiyo videosunu(Spark People) upload etmiştim ve linkleri verecektim.Onlara bu mesajın altında yer vermem uygun olur sanırım.
Gerek bu videolar(5. hariç) gerekse kardiyo ile ilgili gerekli açıklamaları 48,49 ve 50. sayfalarda uzun uzun yaptım.Videolara başlamadan bu yazıları okumanızı öneririm.
Videoları yükleme konusunda ise megaupl0ad(0 yerine o olacak) sitesine girin ve adres çubuğundaki "/" işaretinin sağındaki tüm yazıları silip onun yerine aşağıda verdiğim yazıları(?d=K9GUR97R gibi)kopyalayıp yapıştırın.Enter'a bastığınız zaman açılan sayfada yükleme işlemini başlatabilirsiniz.

1)SparkPeople New YOU Bootcamp- Day 1 Cardio Workout
?d=K9GUR97R
2)SparkPeople 10 Minute Jump Rope Cardio Workout
?d=9LEBXJQ9
3)SparkPeople 10-Minute Cardio Kickboxing Workout
?d=K9GUR97R
4)SparkPeople 10 Minute Jump Start Cardio Workout
?d=UC4R4I0S
5)SparkPeople Swimsuit Bootcamp - Day 1 Workout
?d=YQQGSK1K

Kolay Gelsin :)

Merhaba.Kaan Berberoğlu'nun yazısında bahsetmiş olduğu bu durum kardiyo egzersizleri için geçerlidir.Pop Pilates videoları ise adı üstünde pilates hareketlerinden oluştuğu için kasları çalıştırıp vücudu sıkılaştırır.Cassie Ho (Pilates Eğitmeninin adı) bir videoda "bacaklarınızın iç kısmı yürürken birbirine değiyorsa bu hareketleri yapabilirsiniz(sizin için iyi) fakat öncelikle kardio ile yağları yakıp onlardan kurtulmalıyı unutmayın" diyor.
Madem konusu açıldı ben de bugün daha önce bahsettiğim 5 kardiyo videosunu(Spark People) upload etmiştim ve linkleri verecektim.Onlara bu mesajın altında yer vermem uygun olur sanırım.
Gerek bu videolar(5. hariç) gerekse kardiyo ile ilgili gerekli açıklamaları 48,49 ve 50. sayfalarda uzun uzun yaptım.Videolara başlamadan bu yazıları okumanızı öneririm.
Videoları yükleme konusunda ise megaupl0ad(0 yerine o olacak) sitesine girin ve adres çubuğundaki "/" işaretinin sağındaki tüm yazıları silip onun yerine aşağıda verdiğim yazıları(?d=K9GUR97R gibi)kopyalayıp yapıştırın.Enter'a bastığınız zaman açılan sayfada yükleme işlemini başlatabilirsiniz.

1)SparkPeople New YOU Bootcamp- Day 1 Cardio Workout
?d=K9GUR97R
2)SparkPeople 10 Minute Jump Rope Cardio Workout
?d=9LEBXJQ9
3)SparkPeople 10-Minute Cardio Kickboxing Workout
?d=K9GUR97R
4)SparkPeople 10 Minute Jump Start Cardio Workout
?d=UC4R4I0S
5)SparkPeople Swimsuit Bootcamp - Day 1 Workout
?d=YQQGSK1K

Kolay Gelsin :)

hmm bunlardan bikaçını yapmıştım önceden öyle çok terletiyo ki
youtubedan bulmuştum ama onlar da 10 dkydı
bunlar uzun heralde

hmm bunlardan bikaçını yapmıştım önceden öyle çok terletiyo ki
youtubedan bulmuştum ama onlar da 10 dkydı
bunlar uzun heralde

Büyük ihtimalle aynı videolar çünkü youtube'a da cardio yazınca ilk sıralarda bu videolar çıkıyor ve bunlar da 10 dakika.Daha önce 48,49 ve 50. sayfalarda da bahsettiğim gibi her seferinde zorluk derecesine göre seçilen en az 2 videoyu yapmak yağ yakımına yardımcı olacaktır.
İyi günler...

Büyük ihtimalle aynı videolar çünkü youtube'a da cardio yazınca ilk sıralarda bu videolar çıkıyor ve bunlar da 10 dakika.Daha önce 48,49 ve 50. sayfalarda da bahsettiğim gibi her seferinde zorluk derecesine göre seçilen en az 2 videoyu yapmak yağ yakımına yardımcı olacaktır.
İyi günler...

tekrardan çok çok teşekkürler
sayende bu yağlardan kurtulcaz inş:KK16:

sen bacak içi yağlarından kurtulduğunu söylemiştin
hala devam ediyo musun bu egzersizleri yapmaya
yani ne durumda bıraktığın falan oldu mu
sımsıkı olmuştur ne güzel

X