- 3 Nisan 2008
- 233
- 234
arkadaslar aynı problem bendede vardı bununla ilgili bir baslık actım ama sildiler kullandıgım urunun ismını yazmıstım urun ismi vermeden sunları soylemek ısterım kesınlıkle gecebılecek bır sorun sakın kafaya takmayın ben yıllarca etek gıyememiştim.kullandıgım urunde çesıtlı asıtler vardı(glıkolık asıt gıbı).Bu yüzden limon bana cok mantıklı geldı.
canım her ay kese yapmak lazım ve ayrıca lekeler için madecassol krem ve bephantene merhem sür
umarım sonuc alırsın canım ben bu ürünü hergun kullanmıstım hatta bazen abartıp sabah aksam surdum yalnız yaz gelıyor dikkat et gunese cıkma kısın kullanmak en ıyısı bırde dedıgım gıbı duzenlı kese yap.bılıyorsun kremlı vucuda kese olmaz ben dusa gırer gırmez vucudumu beyaz sabunla yıkıyorumkı sürdügüm kremler aksın(sampuandanda önce)sonra kese ve sampun.bacakların hafif hafif soyulacak dedıgım gıbı sakın gunese cıkma.
kızlar ben son ümit pfb vanishi kullanıcam. eczanelerde bulamadım ama internetten siparis verdim 44,70ytl'ye. yarın akşam falan ulaşırmıs elime. kullanıp sonuçlarını yazarımsüprizzzzz
denemediğim sey kalmadı inşallah bu sefer olacak çünkü internetten arastırdım bu pfb ii bişeye benzio kullananlar iyi yorum yapmışlar:içelim:
dediğim gibi kargom gelsin size gelişmeleri yazarıma.s yardım için teşekkürlera.s.
kızlar ben son ümit pfb vanishi kullanıcam. eczanelerde bulamadım ama internetten siparis verdim 44,70ytl'ye. yarın akşam falan ulaşırmıs elime. kullanıp sonuçlarını yazarımsüprizzzzz
denemediğim sey kalmadı inşallah bu sefer olacak çünkü internetten arastırdım bu pfb ii bişeye benzio kullananlar iyi yorum yapmışlar:içelim:
dediğim gibi kargom gelsin size gelişmeleri yazarıma.s yardım için teşekkürlera.s.
ya bu gittigidiyora güvenilirmiki?? Sen peki neyle aldın kredi kartı yada bankaylan? Ben genelde güvenilir bulmuyorumda kredi kartı vermeyi ama dışardada çok pahalı ya..
Neyse tşkrler xthefelix..Sonuçları yazarsan çok memnun oluruz..