- 20 Mart 2008
- 42
- 1
- 41
kızlar benim de bacaklarımda kıldönmeleri ve bol miktarda lekeler var ayrıca bacaklarım yolunmuş tavuk gibi; her tüy kökü mor lekeler halinde belirgin. ben bu fucidin ve expigment kreme beraber başlayacğım. gelişmeleri bildiririm. benim bacaklarım da düzelirse herkesinki düzelir o kadar kötü yani etek giyerken cok rahatsız oluyorum hatta etek alıp giymiyorum:'(..
Kızlar bendeki sorunda kıl dönmesinden çok, bacaklarımdaki kılın çıkmaması. Deride kırmızı ve mor noktalar halinde duruyorlar xthefelixdeki gibi. Görüntüsü böle hani çiğ tavuktaki kabartılar olur ya aynen öyle tavuk derisi gibi Şu an laser yaptırıyorum geçer dediler 7. seans bitti ama bir faydası yok ayrıca denemediğim peeling, sir, jilet, ponza taşı kalmadı. O noktaların içinde ya kıl yok yada o kadar ince varki cımbızla çekerseniz çoook ince şeffaf bir kıl var gibi. Doktor derin kalın ve kıllar çok güçsüz büyüyüp köklenip deri üzerine çıkamıyor tek çaresi laser demişti. Laserin dediğim gibi etkisi olmadı. Doğal yöntemlerle sorunu çözen bana bir önerisi olan varmı??? Ve xthefelix kullandığın kremlerin bir etkisi oldumu canım?