Moralinizi bozmak istemem ama kremler vs hiçbir işe yaramıyor zamanında bende denedim.Yöntemim basit ama en işe yarayan.Mucize beklemeyin yanii kremlerden vs .
özellikle bacak derisi kalındır kendini zor yeniler onun için peeling , kese yöntemiyle Ölü deriyi atıcaksınız bu da zaman isteyen bişey.Ve sürekli nemlendiriciyle keselediğiniz cilde masaj yapın deride kan dolaşımı artsın hem beslensin.
Bu yani .......
kızlar ben de batıklarm ve lekeleri için bi losyon kullanıyorm ama bacağım çok garip oldu. losyonu sürdükten sonra çok yanıyo resmen acıdan kıvranıyorum bi de çizgi çizgi oldu bacağım derim kalkcakmış gibi duruyo bunlar normal şeyler mi sizdede böyle şeyler oldu mu:1no2:
arkadaşlar benimde dizlerimden aşagıda kahverengi lekeler var ben şimdi arap kızı beyazlatıcıyı deniyorum eskiye nazaran biraz hafiflleme var ama 1 ay oldu kullanmaya başlayalı sonucu size yazarım artıııık etek giymek istiyoruuuum
ben enson yazdığımda artık tamamen ümitsizliğe kapılmıstım ama ona ragmen kullandım o kadar para verdim bari bitireyim diye hala kullanıorum ama o da nee lekeler açıldı kıl dönmesi kalmadı:teytey::teytey::teytey:
mucizeye yakın bişey bu çünküü bacaklarım o kadar çirkin gözüküodu ki anlatamam mor mor kıl kökleri, sivilce seklinde kıl dönmeleri yüzlerce vardı:bbo: ama şimdi inanın kıl dönmesi yok denilecek kadar az ve kıl kökleri daha açık pembemsi bi renk aldı:icecream:
aynen kullanmaya devam edicemgelişmeleri yazarım
sakarımkırarım canım sonsuz teşekkürlera.s.
ben burda pfb vanishi okuyunca arastırdım heryerde fiyat 75 filandı ama sonra gittigidiyorda gördüm satıcıya msj attım piyasa boyle sen niye ucuza satıyosun diye. o da yurtdısından getirtip sattığını söyledi. herneyse aldım rollon şeklinde bişi zatensengözlerimebaksanab daha iyi nüfuz etsin diye bacaklarımı yıkayıp akabinde rollonu sürdüm günde 2 defa:teytey: hala bitmedi devam ediyorum kullanmaya.
bide canım bende de lekeler vardı, bu kıl kökleri cok belli idi mor mor benekler halindeama açıldı renkleri iyice.
bende işe yaradı insallah size de faydalı olura.s.
bana dermatolog vermişti bu kremi ve yeni başladım kullanmaya.. bakalım sonuç verecek mi :/
cnm sen kullandınmı bunu???fisfisfis
arkadaşlar formun tamamını okudum bendede bu problem vardı 3 lü tedavi uyguladım 2 hafta oldu faydasını gördüm.
acneyse (akşam saat 20;00) peling
expigment % 4 (akşam saat 22:00) lekeler için
lokaid (sabahları haftada 3gün) nemlendirici tahrişi önlüyor.
bu arada bagçiçek sadece acnelsy sadece kullandıgı için sanırım cildi tahriş olmuş.
ben memnunum bu tedaviden 2haftadır kullanıyorum.