Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

merhaba.şimdi bu kremi sürmeyi bırak.bacakların bi kat soyuldu anladığım kadarıyla. bir hafta kadar ara ver. biraz rahatlasınlar. açık yara oluştuysa onlar geçene kadar bekle,yok oluşmadıysa haftada bir defa sürerek devam edebilirsin.ben sana ilk baştada söylemiştim. ben bu kremi yüzümü soymak için kullandım.ama haftada bir defa sürüyordum.her pazar duştan sonra sürüyordum.çarşamba perşembe gibi hafiften soyuluyodu cildim.hafta sonuna doğru toparlıyodu. hafta sonu bi daha sürüyodum. ve bu şekilde zamanla leke falan kalmıyodu.şimdi korkmana gerek yok ama acele etme

:bbo:
çok teşekkürleera.s. şöyle oluyo ; ilk başta kırmızı kırmızı nokta nokta pütürcükler oluşuyo,kaşınıyo hafif..yani bildiin yara gibi ama sora yavaştan kuruyo,sanki kabuk tutar gibi,anladıım kdrıyla bi süre de öle kalıp sora geçicek..dediin gibi 1hafta oldu sürmeyeli,daha beklemedeyim,şu souyulup dökülme olayları bitsin dewam edicem..bide nedense bi bacağımda diğerine göre daha fazla oldu
biara çok korktum ama daha beter yara oldu bacaklarım dieee:bbo: çünkü kolay kolay iyileşmez benim cildim ama bekliyom bakalımyerimseniben

benm de bacaklarmda kahverengi lekeler vaar! artk etek de giyemiyorm.. lütfn birisi naapmam gerektiğini sölesn

mrb bendede aynı sorunlar var kıl dönmesinden oluyo sunadumankayanın bi reçetesini buldum uygulucam sende dene istersen
1 -kese yapacaksın
2 -1 kase toz şeker ile yumurta akını karıştır bacaklarına sür sonra ovarak cıkar duştan cıkınca limon suyuyla masaj yap ve pudra sür

yapacaksan sonucu haber verirsen sevinrim

Merhabalar .. benimde sizlere bir önerim var.. Aynı sıkıntıları bende yaşıyordum,bikini bölgesi ve bacaklarımda.. şimdi expigment%4 kullanıorum hem bikini hemde bacaklarımdaki lekelerin üzerine.. Ve şuanda bacaklarım ile bikini bölgemdeki leke ve koyu renklilikten eser yok.. 3 haftada hiç bişi kalmıyor.. Hergün yatmadan önce uyguluyorum,cilt hassaslaşıncada 2-3 günde bir uyguluyorum.. Tavsiye ederim ama yinede önce bi araştırm cildinize uygun mu değilmi diye.. Kolay gelsin..

canım bnde acnelyse kullanıyorum oda kimyasal peeling..ama bu sıralar bıraktım yara gibi oluyolar çok korkuyorum
offfffffff

kızlar benim de bacaklarımda kıldönmeleri ve bol miktarda lekeler var ayrıca bacaklarım yolunmuş tavuk gibi; her tüy kökü mor lekeler halinde belirgin. ben bu fucidin ve expigment kreme beraber başlayacğım. gelişmeleri bildiririm. benim bacaklarım da düzelirse herkesinki düzelir o kadar kötü yani etek giyerken cok rahatsız oluyorum hatta etek alıp giymiyorum:'(..

ben doğaldan yanayım bunu hemen deniycem çok saol a.s.

ben bunu bacaklarım için denedim ama pek bişey farketmedi... :çok üzgünüm:

tatlım sen bunu denedinmi düzenli olarak,ben şimdi yaptım ilk defa...

canım ben ilk kez bugün yaptm ama devam edicem sonucu bildiririm sende kullanıyosun sanırm bu formülü bakalm işallah sonuç alırız..sende sonuçtan haberdar et :smiley-cool:

benimde koltukaltımda sizin yazdıklarınıza benzer çözemediğim birsey var.. Yani benim jiletten kaynaklandıgını düşündüğüm koltuklatlarımda koyuluk var. Agda yapsam bile renk farklı yani.. Birde bazı yerleri eskiden kanattıgımdan-kestigimden oralar daha kötüü. Kırmızı-kırmızı sankii..

yazdıklarınızı kendi sorunuma benzettimm ama aynı mı bilmiyorum..

Yogurt-karbonat-limon suyu karısımını yapsam fayda eder mii??

bence krbonatla yapmıyosan kabartma tozunu daha fazla kullanman lazım karbonatın daha farklı şekilde yüz soyduğunu duymuştum ama karbonat alsana zor bulunan bişi deilki

bende senelerdir o dediğinden var ve geçmiyor :1shok: yarın cildiyeciye gitcem sırf o yüzden. yazın kollarımı kaldıramıorum :çok üzgünüm:

kabak lifi birebir sürekli kullanımda batık falan kalmıyo,dolayısıyla onları çıkartmaya çalışmadığın için lekede olmuyo,tavsiye edilir,hem kan dolaşımını hızlandırdığı için selülitle savaşa da yardımcı :)))

arkadaşlar bu lekeler için salyangoz kremini bir araştırın isterseniz.bayağı etkiliymiş sivilce akne izlerine birebir..

canım bu kabak lifi nasıl bişey? ben kese kullanıyorum ama gene de varlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…