- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
ben 2haftaya yakın kullandım acnelyse kremi..şimdi 1bacağımın yan tarafı pul pul oldu dökülmeye başladı yani soyulma war,ama orası çok hassaslaştı kırmızı böle yara gibibenneyaptımki geçer dimiiii:1no2: şimdi bana zaten amaç oydu soymak diceksiniz biliyorum ama işte korktum böle olunca sürmedim 2gündür,o bölgeyye hiç sürmiyimmi artık:sm_confused:
merhaba.şimdi bu kremi sürmeyi bırak.bacakların bi kat soyuldu anladığım kadarıyla. bir hafta kadar ara ver. biraz rahatlasınlar. açık yara oluştuysa onlar geçene kadar bekle,yok oluşmadıysa haftada bir defa sürerek devam edebilirsin.ben sana ilk baştada söylemiştim. ben bu kremi yüzümü soymak için kullandım.ama haftada bir defa sürüyordum.her pazar duştan sonra sürüyordum.çarşamba perşembe gibi hafiften soyuluyodu cildim.hafta sonuna doğru toparlıyodu. hafta sonu bi daha sürüyodum. ve bu şekilde zamanla leke falan kalmıyodu.şimdi korkmana gerek yok ama acele etme
benm de bacaklarmda kahverengi lekeler vaar! artk etek de giyemiyorm.. lütfn birisi naapmam gerektiğini sölesn
Merhabalar .. benimde sizlere bir önerim var.. Aynı sıkıntıları bende yaşıyordum,bikini bölgesi ve bacaklarımda.. şimdi expigment%4 kullanıorum hem bikini hemde bacaklarımdaki lekelerin üzerine.. Ve şuanda bacaklarım ile bikini bölgemdeki leke ve koyu renklilikten eser yok.. 3 haftada hiç bişi kalmıyor.. Hergün yatmadan önce uyguluyorum,cilt hassaslaşıncada 2-3 günde bir uyguluyorum.. Tavsiye ederim ama yinede önce bi araştırm cildinize uygun mu değilmi diye.. Kolay gelsin..
canım ayrıca lekeler için faydalı olduğunu öğrendiğim bir tarif yazayım.vajinal bölge ve yüzdeki lekeler içinde kullanılıyor.
ayrıca batıklar için bi ağda bir jilet yapacaksın diye duymuştum her zmn ağda yapmak batık yaratıyo.
1 çk karbonat
1 çk limon suyu
1 çk yoğurt
iyice karıştırıp krem gibi uygulayın 10 dakika sonra ılık suyla durulayın yavaş yavaş lekelerin silikleşip kaybolduğunu göreceksiniz
ben doğaldan yanayım bunu hemen deniycem çok saol a.s.
canım ayrıca lekeler için faydalı olduğunu öğrendiğim bir tarif yazayım.vajinal bölge ve yüzdeki lekeler içinde kullanılıyor.
ayrıca batıklar için bi ağda bir jilet yapacaksın diye duymuştum her zmn ağda yapmak batık yaratıyo.
1 çk karbonat
1 çk limon suyu
1 çk yoğurt
iyice karıştırıp krem gibi uygulayın 10 dakika sonra ılık suyla durulayın yavaş yavaş lekelerin silikleşip kaybolduğunu göreceksiniz
tatlım sen bunu denedinmi düzenli olarak,ben şimdi yaptım ilk defa...
benimde koltukaltımda sizin yazdıklarınıza benzer çözemediğim birsey var.. Yani benim jiletten kaynaklandıgını düşündüğüm koltuklatlarımda koyuluk var. Agda yapsam bile renk farklı yani.. Birde bazı yerleri eskiden kanattıgımdan-kestigimden oralar daha kötüü. Kırmızı-kırmızı sankii..
yazdıklarınızı kendi sorunuma benzettimm ama aynı mı bilmiyorum..
Yogurt-karbonat-limon suyu karısımını yapsam fayda eder mii??
kabak lifi birebir sürekli kullanımda batık falan kalmıyo,dolayısıyla onları çıkartmaya çalışmadığın için lekede olmuyo,tavsiye edilir,hem kan dolaşımını hızlandırdığı için selülitle savaşa da yardımcı :)))