Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kızlar bendeki sorunda kıl dönmesinden çok, bacaklarımdaki kılın çıkmaması. Deride kırmızı ve mor noktalar halinde duruyorlar xthefelixdeki gibi. Görüntüsü böle hani çiğ tavuktaki kabartılar olur ya aynen öyle tavuk derisi gibi Şu an laser yaptırıyorum geçer dediler 7. seans bitti ama bir faydası yok ayrıca denemediğim peeling, sir, jilet, ponza taşı kalmadı. O noktaların içinde ya kıl yok yada o kadar ince varki cımbızla çekerseniz çoook ince şeffaf bir kıl var gibi. Doktor derin kalın ve kıllar çok güçsüz büyüyüp köklenip deri üzerine çıkamıyor tek çaresi laser demişti. Laserin dediğim gibi etkisi olmadı. Doğal yöntemlerle sorunu çözen bana bir önerisi olan varmı??? Ve xthefelix kullandığın kremlerin bir etkisi oldumu canım?

Aynı lekeler bende de var nabsam bilemiyorum inşallah buradaki arkadaşlar bi çözüm bulurlarda biz de faydalanırız..

aynı sorun bende de vardı ve ben de lazere gitti hatta hala da devam ediyor ama ben de dediğin gibi pürüzler konusunda bi gelişme göremedim. ayrıca o kadar seansa rağmen lazerde kıllara etki etmedi gibi bişey sanırım atış yaparkenki ayarı düşük tutuyorlar.. benim yazın güneş çıktıgında ve tuzslu su falan sayesınde denize girince geçiyo ya da jilet apıyordum bi süre sonra toparlanıyordu ama bu sene sırf kese ile yok etmeye calıştım gelişme var.. benim tenim cok beyaz dediğin gibi nokta nokta bir sürü kırmızı acık mor varı lekeler var suan güneşle yok oluyor ama o zamana kadar da yazın yarısı gecıyor.. lazere devam ettiğim için solaryuma da giremiyorum yoksa doktor dediği için iki üç defa giriyordum bacaklar için.. bakalım napıcam..lazer hem işe yaramadı hem de elimi kolumu bagladı ne jilet ne güneş..

aynı şekilde kızlar bnm cildim çok beyaz ve berbat bi tenim war,kırmızı mor küçük büyük bisürü lekeler war
ne denedimse olmadı,bitkisel bişiler yapan birine gittim bağdat cad.de olmadı,2seans lazer yaptrdm bişeye faydası olmıcağını anlayıp bıraktım,kimyasal peeling yapan merhemlerden kullandım daha beter leke oluştusenağlama:a015:
artık düşündüğüm tek şey kolsuz agop a gitmek...bilmeyenler için şu çok ünlü ve her lekeye %100çözümü olan süper doktor...
tabi randewu alabilirsem:1no2:

Peki solaryumun olumlu etkisi oluyormu kalıcı olarak yoksa bronzluk geçince tüm dertler devammı crystal?

bide kızlar sizin tüyler çıkıyorda artı lekemi var yoksa benim gibi çıkmadığı için kırmızı ve mor kabartılar halinde mi? Ha bide ben esmerim ten rengiyle alakası yok sanırım:sm_confused:

Benim hem çıkmayan tüyler hem de lekeler var beyaz tenliyim ama bence ten rengiyle değilde yapısıyla alakalı..

ayynnennnnnnnn
hem leke hem çıkmayan tüy,ne ararsan war...şuan tozşekerle yumurta akını karıştırdım peeling yapıp arkasından limon suyu sürücem...bakalım...
gerçi bu lekelerin geçmesi 1yıl sürer ama en azından eğer fayda görürsem sürekli yaparım..

yok bronzluktan degıl benımkı.. güneşsiz kalmasındanmış öyle demişti doktor yani bronzluk kapatmıyor lekeleri pütürler bile gidiyor.. ama kışın yine çıkıyo,gözenekler yenilenirken ölü doku kendini atamıyormuş genetik olabiliyormuş ama genelde hamilelik sonrasında oluyormuş.. güneşsizliğe alerji gibi bişey..

ya ben güneş olayını ilk kez duyuyorum, zaten bu bacaklardan utandığımız için açıpta güneşe çıkamıyoruz, çıkmayıncada böyle oluyo öylemi? amma kısır döngüCADIARZU

ya ben güneş olayını ilk kez duyuyorum, zaten bu bacaklardan utandığımız için açıpta güneşe çıkamıyoruz, çıkmayıncada böyle oluyo öylemi? amma kısır döngüCADIARZU

ay ewet çok doğruu:1no2:
ben bu bacaklarla bırak eteği şortu,capri pantolo bile giyemiyorummmmsenağlama şu kolsuz agopa gitmek artık farz oldu yani...adam 5dk da bakıp ilaç yazıyomuş ve kesin iyileşiyomuş...bide oda bulamazmış çaresini artık o zaman nerelere giderim bilmemklava:senağlama

bende senelerdir o dediğinden var ve geçmiyor :1shok: yarın cildiyeciye gitcem sırf o yüzden. yazın kollarımı kaldıramıorum :çok üzgünüm:

canımm cildiyeciye gittinmii?? gittiysen ne dedi merak ettim.. Gitmediysen de gidince bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..

güneş gerçekten iyi geliyor,ama abartmamak lazım.yani solaryum normalde kesinlikle saglıklı degıl ama bir kaç sefer sadece sorunun giderilmesine yönelik önermişti doktorda..yoksa öyle morarana kadar giren arkadaşlar gibi olmak degil amaç! yaz gelmeden lazer bitse de girebilsem gerçi lazer bitmeyecek sanırım o kadar para da boşa gitti..

evet onu ben de farkettim güneşlenip denize girince bir süre sonra benim bacaklarımdaki renk farklılıkları geçiyor adam oluyorlardı a.s

Bencede canım nedir bu...Biraz aydınlatırmısın bizefisfisfis Çok kötü durumdayız bu lekeler konusundaaaasenağlama

canım kabak lifi aktarlarda satılan lifler vardır ya serttir normalde ama ıslanınca biraz daha yumuşak olur.. aktara sorsan verir zaten,pahalı bir şey de değil. duşta onunla kese yaparsan ness80'in dediği gibi hem selülite hem de batıklara iyi gelir. yani mantık yumuşacık bi lif olmaması ölü dokuyu atabilmesi için..

kızlar benim de bacaklarımda çok kıl dönmesi oluyo bide izleri.... eczaneye gitttim bugün. exfoliac diye bi losyon verdi. çok iyi sonuç aldık ve lekeler için de iyi geliyo dedi. artk deneyip görcez.. sonucunu daha sonra yazarm

ah be canım eczacılara güven yok artık ben de alıp kullandım ama zerre kadar faydasını görmedim umarım sende işe yarar:1no2:

Arkadaşlar ilaçları bilemem ama ben toz şekerle yumurta akı karışımını ardından limonu sürüyorum gerçekten öyle azaldıki geçmez dediğim kocaman lekeler bile küçücük kaldı kullanmaya devam ediyorum tavsiye ederim :dance:

canım her ay kese yapmak lazım ve ayrıca lekeler için madecassol krem ve bephantene merhem sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…