kızlar benim de bacaklarımda kıldönmeleri ve bol miktarda lekeler varayrıca bacaklarım yolunmuş tavuk gibi; her tüy kökü mor lekeler halinde belirgin. ben bu fucidin ve expigment kreme beraber başlayacğım. gelişmeleri bildiririm. benim bacaklarım da düzelirse herkesinki düzelir o kadar kötü yani etek giyerken cok rahatsız oluyorum hatta etek alıp giymiyorum:'(..
Kızlar bendeki sorunda kıl dönmesinden çok, bacaklarımdaki kılın çıkmaması. Deride kırmızı ve mor noktalar halinde duruyorlar xthefelixdeki gibi. Görüntüsü böle hani çiğ tavuktaki kabartılar olur ya aynen öyle tavuk derisi gibi Şu an laser yaptırıyorum geçer dediler 7. seans bitti ama bir faydası yok ayrıca denemediğim peeling, sir, jilet, ponza taşı kalmadı. O noktaların içinde ya kıl yok yada o kadar ince varki cımbızla çekerseniz çoook ince şeffaf bir kıl var gibi. Doktor derin kalın ve kıllar çok güçsüz büyüyüp köklenip deri üzerine çıkamıyor tek çaresi laser demişti. Laserin dediğim gibi etkisi olmadı. Doğal yöntemlerle sorunu çözen bana bir önerisi olan varmı??? Ve xthefelix kullandığın kremlerin bir etkisi oldumu canım?
aynı sorun bende de vardı ve ben de lazere gitti hatta hala da devam ediyor ama ben de dediğin gibi pürüzler konusunda bi gelişme göremedim. ayrıca o kadar seansa rağmen lazerde kıllara etki etmedi gibi bişey sanırım atış yaparkenki ayarı düşük tutuyorlar.. benim yazın güneş çıktıgında ve tuzslu su falan sayesınde denize girince geçiyo ya da jilet apıyordum bi süre sonra toparlanıyordu ama bu sene sırf kese ile yok etmeye calıştım gelişme var.. benim tenim cok beyaz dediğin gibi nokta nokta bir sürü kırmızı acık mor varı lekeler var suan güneşle yok oluyor ama o zamana kadar da yazın yarısı gecıyor.. lazere devam ettiğim için solaryuma da giremiyorum yoksa doktor dediği için iki üç defa giriyordum bacaklar için.. bakalım napıcam..lazer hem işe yaramadı hem de elimi kolumu bagladı ne jilet ne güneş..
yok bronzluktan degıl benımkı.. güneşsiz kalmasındanmış öyle demişti doktor yani bronzluk kapatmıyor lekeleri pütürler bile gidiyor.. ama kışın yine çıkıyo,gözenekler yenilenirken ölü doku kendini atamıyormuş genetik olabiliyormuş ama genelde hamilelik sonrasında oluyormuş.. güneşsizliğe alerji gibi bişey..
ya ben güneş olayını ilk kez duyuyorum, zaten bu bacaklardan utandığımız için açıpta güneşe çıkamıyoruz, çıkmayıncada böyle oluyo öylemi? amma kısır döngüCADIARZU
bende senelerdir o dediğinden var ve geçmiyor :1shok: yarın cildiyeciye gitcem sırf o yüzden. yazın kollarımı kaldıramıorum :çok üzgünüm:
yok bronzluktan degıl benımkı.. güneşsiz kalmasındanmış öyle demişti doktor yani bronzluk kapatmıyor lekeleri pütürler bile gidiyor.. ama kışın yine çıkıyo,gözenekler yenilenirken ölü doku kendini atamıyormuş genetik olabiliyormuş ama genelde hamilelik sonrasında oluyormuş.. güneşsizliğe alerji gibi bişey..
kabak lifi birebir sürekli kullanımda batık falan kalmıyo,dolayısıyla onları çıkartmaya çalışmadığın için lekede olmuyo,tavsiye edilir,hem kan dolaşımını hızlandırdığı için selülitle savaşa da yardımcı :)))
kızlar benim de bacaklarımda çok kıl dönmesi oluyo bide izleri.... eczaneye gitttim bugün. exfoliac diye bi losyon verdi. çok iyi sonuç aldık ve lekeler için de iyi geliyo dedi. artk deneyip görcez.. sonucunu daha sonra yazarm