- 3 Nisan 2008
- 233
- 234
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kıslarr ağlamak istiyorummsenağlama
Sizde de oluyomu bana ne olursunuz söleyin:çok üzgünüm:
Şimdi dün bacağımda bir acı hissettim
Açtım baktım yine aynı manzara böyleee etrafı şişmiş kırmızı olmuş ucuda belli ama kıl yok..Bende sıktım kan çıktı baya ama başkada bişi çıkmadı şişlikte inmedi İşte benim derdim hep bölesenağlama...Sıkıyorum patlatıyorum leke kalıyo..İnanın artık lekeleri geçtim kıl dönmelerinden bıktım artık yaaaa bu acıdan eziyettennn
Ne olursunuz bir akıl verinn:a015:
fucidin kremin lekeler üzerine olumlu etkisini gören var mı acaba?
bacağımın hemen her yeri batık ve kıl dönmesinden leke olmuş durumda benim de..
ben fucidin kullandım ama bi etkisi olmadı. acnelyse tüm bacağıma sürdüm bikaç gün o iyi geldi, ama çok tahriş eden bi krem. kahverengilik yapabiliyo fakat bikaç gün sonra onlar kabuklanıp dökülüyor...
ben kullanıyorum aynen devam ediyorum; şöyle söyliyim hiçbişey mucize değil malesefsenağlama ama faydalı oldu, kıl dönmeleri azaldı lekelerde açılma var biraz ama ne bileyim öyle aman aman bi gelişme düzelme yok:1no2: ama dediğim gibi kıldönmesinde falan faydalı sürekli kullanım gerektirio sanırım bitene kadar devam edicem:tomato: yazarım size bi gelişme olursa:a015:
size tavsiyem
Epilatör aletinin peeling başlığıyla 3 günde bir falan ölü deriyi atın banyoda güzelce keseleyin ve sonra bol bol krem sürün.bildiğiniz evdeki nemlendirici krem. Ayrıca akşamları sabahları sık sık krem sürün.Krem her zaman için kıl kökünü kuwetlendirir ve daha hızlı çıkmasını sağlar.
Çok cılız,ince ise tüyler arada jilet yapın ama her zaman değil
Ağdayı da düzenli olarak çıkış yönüne doğru hassas bi şekilde yapın.Pat diye rastgele yönlere doğru çekip kırmayın tüy köklerini.
Lekeler içinde düzenli olarak yoğurt ve vanilya yı karıştırıp sürün .
Ve bol bol kuru kaysı yiyin , su, kola yerine kaysı suyu için cilde çok iyi geliyor.İçtende beslemek gerek.
"Ben bu Şekilde kurtuldum" öyle ki yazın tatile bile çıkmadım bu yüzden vaktinde ..
Bunları yaptıktan sonra lekelerde mutlaka açılma olacaktır,batıklarda da düzelme .. Zaten önümüz yaz , güneş ve deniz suyu da iyi gelicektir.İlk bi kaç gün gidin tenha yerlerde güneşlenin :)
Deriyi soyan kremlerden bende kullandım ama sürdüğüm bölge su yanığı izi gibi
oldu bu sefer.Çok derinde olanları kesinlikle iğneyle çıkarmaya çalışmayın ve sürekli sıkmayın akabinde mikrop kaptırabilir ve yarı bacağınızın şişmesine neden olursunuz.Ve birde sıkıp sıkıp yara gibi yaptıysanız öncesinde tentürdiyot sürün. Tentürdiyot hem mikroplaşmasını önlüyor hemde dokunun kılı yüzeye atmasına yardımcı olur.Söndürüyo yarayı da ..
Bilmediğiniz ve doktorun vermediği kremleride kullanmayın.Sonuçta kana karışıyor,İçinde ki bi madde size zararlıdır haberiniz yoktur, başka bölgede patlak verir yada hastalığı besler vs .
Umarım bu konuda fazlasıyla görmüş geçirmiş olarak edindiğim bilgiler işinize yarar,faydalı olur.