Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yanlız sadece 3 gun falan surmeyın dedim ya ben bı ara abartmıstım hergun sabah aksam suruyordum fiyat cok ucuzmus insallah orjınaldır

kızlar dün sir yaptım ben ve siri temizleyip yıkayıp hemen pfb vanishi sürdüm. normalde ağda sonrası yanar kırmızı kırmızı kalırdı epey bi süre ama bu sefer o yanma durumu çabuk geçtisengözlerimebaksanab kıl dönmelerinde azalma gözlemliyorum ama lekeler aynı sankii..
gelişmeleri yazarımşakkıdı

Yaa kıslarr ağlamak istiyorummsenağlama
Sizde de oluyomu bana ne olursunuz söleyin:çok üzgünüm:
Şimdi dün bacağımda bir acı hissettim
Açtım baktım yine aynı manzara böyleee etrafı şişmiş kırmızı olmuş ucuda belli ama kıl yok..Bende sıktım kan çıktı baya ama başkada bişi çıkmadı şişlikte inmedi İşte benim derdim hep bölesenağlama...Sıkıyorum patlatıyorum leke kalıyo..İnanın artık lekeleri geçtim kıl dönmelerinden bıktım artık yaaaa bu acıdan eziyettennn
Ne olursunuz bir akıl verinn:a015:

aynen canım ayyneeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenağlama
benim bacaklarımın hali asslaaa kısa giyilmicek gibi lekesiz biyeri yok desem yeridir:1no2:

bende aynı dertten muzdaribim.araştırıorum ama lekelere ve o siyah nokta nokta görünen batıklara çözüm bulamadım henüz:KK43:ağdadan sonra limonu denicem tşk ederim.

fucidin kremin lekeler üzerine olumlu etkisini gören var mı acaba?
bacağımın hemen her yeri batık ve kıl dönmesinden leke olmuş durumda benim de..

Bence eğer kesin faydası olucaksa önce bu kremle batıklardan kurtulup daha sora da leke tedavisi için bi cildiyeciye danışmalıyız...

bana dermatolog vermişti bu kremi ve yeni başladım kullanmaya.. bakalım sonuç verecek mi :/

fucidin kremin lekeler üzerine olumlu etkisini gören var mı acaba?
bacağımın hemen her yeri batık ve kıl dönmesinden leke olmuş durumda benim de..

ben fucidin kullandım ama bi etkisi olmadı. acnelyse tüm bacağıma sürdüm bikaç gün o iyi geldi, ama çok tahriş eden bi krem. kahverengilik yapabiliyo fakat bikaç gün sonra onlar kabuklanıp dökülüyor...

bende kıl dönmeleri için başka bi losyon kullanıyorm ii geldi ama bazı kıllar derinin çok altında net görünmüolar onlara bi faydası olmadı. pfb vanish bunlara da ii gelr mi acabaa?

ben fucidin kullandım ama bi etkisi olmadı. acnelyse tüm bacağıma sürdüm bikaç gün o iyi geldi, ama çok tahriş eden bi krem. kahverengilik yapabiliyo fakat bikaç gün sonra onlar kabuklanıp dökülüyor...

zaten fucidini tüm bacağıma sürdüğüm için birkaç güne bitecek.. tekrar dermatologa gittiğimde acnelyse hakkında da bilgi alıcam. çok tahriş ettiğini söylüyor herkes.resmen deriyi yeniliyormuş sanırım dökerek.. kalıcı bir zararı olmayacaksa ve olumlu sonuç verecekse kullanmaya değer olabilir...

ben kullanıyorum aynen devam ediyorum; şöyle söyliyim hiçbişey mucize değil malesefsenağlama ama faydalı oldu, kıl dönmeleri azaldı lekelerde açılma var biraz ama ne bileyim öyle aman aman bi gelişme düzelme yok:1no2: ama dediğim gibi kıldönmesinde falan faydalı sürekli kullanım gerektirio sanırım bitene kadar devam edicem:tomato: yazarım size bi gelişme olursa:a015:

ben kullanıyorum aynen devam ediyorum; şöyle söyliyim hiçbişey mucize değil malesefsenağlama ama faydalı oldu, kıl dönmeleri azaldı lekelerde açılma var biraz ama ne bileyim öyle aman aman bi gelişme düzelme yok:1no2: ama dediğim gibi kıldönmesinde falan faydalı sürekli kullanım gerektirio sanırım bitene kadar devam edicem:tomato: yazarım size bi gelişme olursa:a015:

canım öyle diyosan bana hiç faydası olmaz heralde:1no2: çünkü bende aşırı fazla leke war,ve anladığım kadarıyla lekeye bi çare diil bu:1no2: ama bikini bölgemdeki batıklar için kullanabilirim sanırım...bişi sorucam her gün mü sürüyosun bunu???

size tavsiyem

Epilatör aletinin peeling başlığıyla 3 günde bir falan ölü deriyi atın banyoda güzelce keseleyin ve sonra bol bol krem sürün.bildiğiniz evdeki nemlendirici krem. Ayrıca akşamları sabahları sık sık krem sürün.Krem her zaman için kıl kökünü kuwetlendirir ve daha hızlı çıkmasını sağlar.
Çok cılız,ince ise tüyler arada jilet yapın ama her zaman değil
Ağdayı da düzenli olarak çıkış yönüne doğru hassas bi şekilde yapın.Pat diye rastgele yönlere doğru çekip kırmayın tüy köklerini.
Lekeler içinde düzenli olarak yoğurt ve vanilya yı karıştırıp sürün .
Ve bol bol kuru kaysı yiyin , su, kola yerine kaysı suyu için cilde çok iyi geliyor.İçtende beslemek gerek.

"Ben bu Şekilde kurtuldum" öyle ki yazın tatile bile çıkmadım bu yüzden vaktinde ..

Bunları yaptıktan sonra lekelerde mutlaka açılma olacaktır,batıklarda da düzelme .. Zaten önümüz yaz , güneş ve deniz suyu da iyi gelicektir.İlk bi kaç gün gidin tenha yerlerde güneşlenin :)

Deriyi soyan kremlerden bende kullandım ama sürdüğüm bölge su yanığı izi gibi
oldu bu sefer.Çok derinde olanları kesinlikle iğneyle çıkarmaya çalışmayın ve sürekli sıkmayın akabinde mikrop kaptırabilir ve yarı bacağınızın şişmesine neden olursunuz.Ve birde sıkıp sıkıp yara gibi yaptıysanız öncesinde tentürdiyot sürün. Tentürdiyot hem mikroplaşmasını önlüyor hemde dokunun kılı yüzeye atmasına yardımcı olur.Söndürüyo yarayı da ..

Bilmediğiniz ve doktorun vermediği kremleride kullanmayın.Sonuçta kana karışıyor,İçinde ki bi madde size zararlıdır haberiniz yoktur, başka bölgede patlak verir yada hastalığı besler vs .

Umarım bu konuda fazlasıyla görmüş geçirmiş olarak edindiğim bilgiler işinize yarar,faydalı olur.

size tavsiyem

Epilatör aletinin peeling başlığıyla 3 günde bir falan ölü deriyi atın banyoda güzelce keseleyin ve sonra bol bol krem sürün.bildiğiniz evdeki nemlendirici krem. Ayrıca akşamları sabahları sık sık krem sürün.Krem her zaman için kıl kökünü kuwetlendirir ve daha hızlı çıkmasını sağlar.
Çok cılız,ince ise tüyler arada jilet yapın ama her zaman değil
Ağdayı da düzenli olarak çıkış yönüne doğru hassas bi şekilde yapın.Pat diye rastgele yönlere doğru çekip kırmayın tüy köklerini.
Lekeler içinde düzenli olarak yoğurt ve vanilya yı karıştırıp sürün .
Ve bol bol kuru kaysı yiyin , su, kola yerine kaysı suyu için cilde çok iyi geliyor.İçtende beslemek gerek.

"Ben bu Şekilde kurtuldum" öyle ki yazın tatile bile çıkmadım bu yüzden vaktinde ..

Bunları yaptıktan sonra lekelerde mutlaka açılma olacaktır,batıklarda da düzelme .. Zaten önümüz yaz , güneş ve deniz suyu da iyi gelicektir.İlk bi kaç gün gidin tenha yerlerde güneşlenin :)

Deriyi soyan kremlerden bende kullandım ama sürdüğüm bölge su yanığı izi gibi
oldu bu sefer.Çok derinde olanları kesinlikle iğneyle çıkarmaya çalışmayın ve sürekli sıkmayın akabinde mikrop kaptırabilir ve yarı bacağınızın şişmesine neden olursunuz.Ve birde sıkıp sıkıp yara gibi yaptıysanız öncesinde tentürdiyot sürün. Tentürdiyot hem mikroplaşmasını önlüyor hemde dokunun kılı yüzeye atmasına yardımcı olur.Söndürüyo yarayı da ..

Bilmediğiniz ve doktorun vermediği kremleride kullanmayın.Sonuçta kana karışıyor,İçinde ki bi madde size zararlıdır haberiniz yoktur, başka bölgede patlak verir yada hastalığı besler vs .

Umarım bu konuda fazlasıyla görmüş geçirmiş olarak edindiğim bilgiler işinize yarar,faydalı olur.

canım bu kadar önem werip uzun uzun anlatmışsın gerçekten çok teşekkürler ilgin içiinnna.s.
anlattıkların gayet basit şeyler aslında yani yapılabilir şeyler ama bnmkiler o kadar fazla ki görenler şaşırıyo ne bu hal diyeeesenağlama bunları yapmaya çalışıcam ama sanki benim lekelerim için yeterli olmaz gibi geliyo,yara gibi artık benimkiler,çok dertliyim çookkksenağlama

ya aynen.. şu forumda şu başlığı okuyana kadar da benim durumumda olan çok insan olmayacağını düşünüyordum.. ve resmen artık gına geldi bu problemden :) eskiden tüylerimden yakınırdım şimdi mesele değil onları bi şekilde hallederim ama bu yarattığı lekeler artık çok ciddi sorun yaratıyo bende.. fuciidn krem hiçbi işe yaramadı bakalım doktor yeni bir seçenek sunacak mı bana...

Moralinizi bozmak istemem ama kremler vs hiçbir işe yaramıyor zamanında bende denedim.Yöntemim basit ama en işe yarayan.Mucize beklemeyin yanii kremlerden vs .
özellikle bacak derisi kalındır kendini zor yeniler onun için peeling , kese yöntemiyle Ölü deriyi atıcaksınız bu da zaman isteyen bişey.Ve sürekli nemlendiriciyle keselediğiniz cilde masaj yapın deride kan dolaşımı artsın hem beslensin.

Bu yani .......

X