Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

canım o kremin koyucu etkisi var. kızarma, kaşınma, tahriş ve yanmalar olacaktır.ama bence bütün bacağına değilde sadece koyu lekelerin olduğu yerlere sürmen daha iyi olur ki reçetede de öyle yazıyor zaten. birde iyileşme için 1-2 ay kullanman gerekecektir.umarım işe yarar.

canım ayrıca lekeler için faydalı olduğunu öğrendiğim bir tarif yazayım.vajinal bölge ve yüzdeki lekeler içinde kullanılıyor.

ayrıca batıklar için bi ağda bir jilet yapacaksın diye duymuştum her zmn ağda yapmak batık yaratıyo.

1 çk karbonat
1 çk limon suyu
1 çk yoğurt

iyice karıştırıp krem gibi uygulayın 10 dakika sonra ılık suyla durulayın yavaş yavaş lekelerin silikleşip kaybolduğunu göreceksiniz

canım diğer tarif için de çok teşekkürler onu da denicem mutlaka...
ama bi sorum olucak hani 1-2ayda geçer demişsin ya, şimdi derim soyulucak, soyulduğu zamanda kremi sürmeye dewam edicekmiyim yani sürekli onu tam anlayamadımfisfisfis

bende de bikini bolgemde cok da olmasa kil donmeleri oluyordu. kese gercekten cok ise yariyor. walla abartmiyorum ben tahris edene kadar keseliyorum. artik yok denecek kadar az. dustan sonra nemlendirici suruyorum bolca. epilasyon yaptirayim diyorum ama memnun kalmayanlar var. renk tonu koyulasiyormus. gercekten gordum oyle.

canım kullanıldığı zaman soyulup kızarıklık olucak. mesela her gece lekenin üzerine ince bir şekilde sürebilirsin. kremi fazla kaçırdığında kızarma yanma olur. böyle olduğunda biraz ara verip cildini dinlendirmelisin aksi taktirde tahriş ve yara olur. 1-2 aya geçer dememin nedenide etkisini ozaman görmeye başlarsın.lekelerin düzelmeye başladığını görüncede daha seyrek kullanırsın canım

merhaba kızlar ben batıklar ve kıl dönmeleri için fucidin krem var eczanelerde onu sürüyorum, bir kez sürsen bile fayda ediyor, süper oldu bacaklarım :), çok kötüydü

fucidin ve kese batıkları önlüyor ama lekelere care değil
ben ponza tasıyla bacaklarıma peeling yapıyorum
batık problemi yok oluyor
ama lekeler kalıyor
ben de yoğurt ve kabartma tozunu denedim
acıldı gibi geldi rengi ama 2 kez uyguladım
limon suyu koyup tekrarlayayım bakayım
kremle soyma işlemini becerebilirmiyim bilmiyorum
bir de daha beter lekelemeyeyim

canım ben kremi 1haftadır kullanıyoruum..hatta eczacının sölediine dayanarak nerdeyse her gün sürdüm geceleri yatmadan önce..
ama halen bi soyulma yok merakla bekliyom:1no2:
bide iki bacağıma da sürdüüm için krem bittisırnaşık şey

merhaba bağğçiçek.bence biraz sabırlı ve istikrarlı olmalısın.zaten bi hafta bitmiş, artık soyulmalar başlayacaktır.hatta tahminen duştan sonra biraz gerilme ve kuruluk hissetmeye başlamışsındır.geniş bi yüzeye uyguladığın ve hergün uyguladığın için kremin bitmesi normal.soyulmalar başladıktan sonrada kremi hergün değil aralıklı sür.fayda göreyim derken cildini tahriş etme.bide sakın vazgeçme.yoksa sonuca ulaşma arefesinde vazgeçmiş olursun.kolay gelsin.gelişmeleri yazarsan sevinirim

çok teşekkürler canımma.s. dediğin gibi kuruluk oluyo duştan sora..ama azimliyim kesinlikle bırakmıcam,kararlıyım..çünkü bunlardan kurtulmam için çok fazla seçeneğim yok:1no2:
bu kadar ilgilendiğin için tekrar teşekkürlera.s. gelişmeleri mutlaka yazıcam:dance:

Selam kıslar bende acnelyse kremi alıp deneyeceğim..İnşallah faydasını görebilirim bacaklarım hep leke içinde sıkmaktansenağlama

kızlar benimki biraz farklı galiba benim bacaklarımda ağda izleri değilde yanık izleri var çocukken çaydanlık devrilmişti bacaklarıma o yüzden izler var bunun için önerebileceğiniz bişeyler varmı bacaklarımda kısım kısım izleri var hatta bi yerinde deri baya yanmış sanırım ne önerirsiniz sizce bunların geçme ihtimali varmı???

yanık için kantaron yağı birebirdir ama yanık yeni oluştuğunda sürmek gerekiyor istersen dene belki faydası olur çünkü cildi yaniliyor annemin yanmıştı bacakları komple 1 ay kadar sürdü şimdi hiç bir iz yok umarım sende de işe yarara.s.

canım çok saol denicem gerçi benim 12 13 yıl oldu ama yinede denicem şölee deriyi yenileyen bişey olsa aslında geçer belkide :sm_confused:

canım çok saol denicem gerçi benim 12 13 yıl oldu ama yinede denicem şölee deriyi yenileyen bişey olsa aslında geçer belkide :sm_confused:

bi dene tabiki canm bakarsın fayda eder en azından zararı olmayacağını düşünüyorum a.s.

ben 2haftaya yakın kullandım acnelyse kremi..şimdi 1bacağımın yan tarafı pul pul oldu dökülmeye başladı yani soyulma war,ama orası çok hassaslaştı kırmızı böle yara gibibenneyaptımki geçer dimiiii:1no2: şimdi bana zaten amaç oydu soymak diceksiniz biliyorum ama işte korktum böle olunca sürmedim 2gündür,o bölgeyye hiç sürmiyimmi artık:sm_confused:

bağçiçek kremi sürdükten bikaç dakika sonra yıkıyor musun
yoksa gece boyunca bekliyor mu
tahriş olduysa biraz ara ver bence

yok canım yıkamıyorum yatıp uyuyorum:bbo: ama pijamadan dolayı biraz gidiyodur tahminimcefisfisfis naapsamkiiiiiiiibenneyaptımki

benim kıl kökleri kırmızı kırmızı agdadan sonra mor çile bülbülü yane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…