canımm kremi aldım ve bir kez sürdüm..ama eczacı bayan haftada 1kez çok az gelir bi kaç kez sürebilirsin soyulmasını istiyosan dedi..yine sürücem şimdi..inşallah faydası olur canım..
tekrar tekrar teşekkür ederim sanaa,eğer geçerlerse en büyük derdimden kurtulmuş olucama.s.
güneşe çıkma ihtimalim zaten yok,yazın bile çıkamadımmmmsenağlama
canım diğer tarif için de çok teşekkürler onu da denicem mutlaka...
ama bi sorum olucak hani 1-2ayda geçer demişsin ya, şimdi derim soyulucak, soyulduğu zamanda kremi sürmeye dewam edicekmiyim yani sürekli onu tam anlayamadımfisfisfis
selam kızlar. benim size hem bacaklarınızdaki kıl dönmelerine hemde lekelerinize çözüm olacağını düşündüğüm bi önerim var.eczanelerden rahatlıkla temin edebileceğiniz acnelyse krem.% 0.1 retinoik asit içeriyor.bu kremi şikayetçi olduğunuz bölgelere süreceksiniz.yalnız haftada 1 yada 2 kez sürün.kimyasal peeling uygulayacaksınız.zaman içinde cildiniz soyulacak. böylece hem lekeler yok olacak,hemde kıl kökleri açığa çıkacak.yalnız akşamları uygulayın ve bu krem cildinizdeyken güneşe çıkmayın.fiyatıda çok uygun üç beş ytl civarı. cildiye uzmanı bi arkadaşım bu tarz şikayeti olan hastalarına bu kremi öneriyordu. hatta geçen kış yüzümdeki güneş lekeleri için bende kullanmıştım. yalnız eğer kullanacaksanız hemen kullanın yazın kullanımı zor bir uygulama.akşam sürüp sabah yıkayıp koruyucu güneş kremi uygulamak gerekiyor.cildiniz soyulduğu dönemde de kese yapmayın tahriş olabilir.
canım ben kremi 1haftadır kullanıyoruum..hatta eczacının sölediine dayanarak nerdeyse her gün sürdüm geceleri yatmadan önce..
ama halen bi soyulma yok merakla bekliyom:1no2:
bide iki bacağıma da sürdüüm için krem bittisırnaşık şey
merhaba bağğçiçek.bence biraz sabırlı ve istikrarlı olmalısın.zaten bi hafta bitmiş, artık soyulmalar başlayacaktır.hatta tahminen duştan sonra biraz gerilme ve kuruluk hissetmeye başlamışsındır.geniş bi yüzeye uyguladığın ve hergün uyguladığın için kremin bitmesi normal.soyulmalar başladıktan sonrada kremi hergün değil aralıklı sür.fayda göreyim derken cildini tahriş etme.bide sakın vazgeçme.yoksa sonuca ulaşma arefesinde vazgeçmiş olursun.kolay gelsin.gelişmeleri yazarsan sevinirim
kızlar benimki biraz farklı galiba benim bacaklarımda ağda izleri değilde yanık izleri var çocukken çaydanlık devrilmişti bacaklarıma o yüzden izler var bunun için önerebileceğiniz bişeyler varmı bacaklarımda kısım kısım izleri var hatta bi yerinde deri baya yanmış sanırım ne önerirsiniz sizce bunların geçme ihtimali varmı???
yanık için kantaron yağı birebirdir ama yanık yeni oluştuğunda sürmek gerekiyor istersen dene belki faydası olur çünkü cildi yaniliyor annemin yanmıştı bacakları komple 1 ay kadar sürdü şimdi hiç bir iz yok umarım sende de işe yarar
canım çok saol denicem gerçi benim 12 13 yıl oldu amayinede denicem şölee deriyi yenileyen bişey olsa aslında geçer belkide :sm_confused: