Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
selam kızlarr..bacaklarımda batıklardan ve nedenini bilmediğim sebeplerden ötürü bisürü lekeler war...küçük küçük nokta gibiler ve büyük lekeler..hepsinden var yanii...
ve öyle çoklar ki kısa bişey giymem imkansız..
bana yardımcı olabilecek birileri warmııı:1no2::bbo:

Bende aynı dertten muzdaribim:çok üzgünüm:..Bacaklarım çok çirkin...Sert kılalra sahibim..Birde bunlar çıkmayınca batıklar kıl dönmeleri oluyor. Bende duramıyorum ya sıkıyorum ya da başla bişi ile almaya çalışıyorum Kötü Kazensonucu lekeli bacaklarsenağlama..Çokk hemdeeeeee off yaaa nasıl geçecek bunlarsenağlama

bahsettiğiniz lekeler ağdadan sonra mı oluşuyor. benimde böyle bir sorunum var bikini bölgem bacaklarıma göre daha koyu üstelik ağda yapınca daha belirgin oluyor.Kötü bir görütnü oluyoosenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
çok degiller ama bendede aynı sorun var hatta bende aççaktım bu konuyu bi are lütfen

internette baktım fakat herhangi birşey bulamadım acaba şu cilt için kullanılan pigment açıcı kremlerden kullansak fayda yada zarar görürmüyüz ki? CADIARZU

saol agdayla yapıyodum zaten de artık bende tüy yok,ama var
kesey çok boşladım bu aralar gene başlıyım krem önerisi?

kızlar ben bi ara 2seans lazer epilasyon yaptımıştım..amacım tüylerden kıurtulmak diildiaslında tüy olmazsa lekede oluşmaz diye düşündüğüm için yaptırdım ama tabi 2 seans bir işe yaramadı dewam etmem gerekiyodu ama açıkcası her seans 200ytl vermek ve sonucundan emin olmamak bırakmama neden oldu...
napıcam çok berbat yaaa(((

benm de bacaklarmda kahverengi lekeler vaar! artk etek de giyemiyorm.. lütfn birisi naapmam gerektiğini sölesn

bendede varrrrrrrrr batık izleri kahverengi etek giymek istiyorum yazın. geçen yaz etek giymiştim (ilk defa) valla masanın arkasından oturduğum yerden kalkmıyordum bacaklarım görünmesin diye. sonra font. sürim dedim çok bariz belli oldu ve lekeler kapanmadı. bi çözüm bulamssak bu senede masa arkasındayız:1no2::1no2:

herkes dert ediyo ben gibi ama kimsede çözüm yokkkksenağlama Ne yapcam ben bu lekelerle batıklarla :çok üzgünüm:

arkadaşlar bende de aynı sorun var ,çözümünü buldum sanırım ama çok uzun süreçte yok olacaklar galiba ,doğru yöntemmi bilmiyorum ama ben hergün keseliyorum ve nemlendirici krem sürüyorum...gecen yaz başında başlamıştım buna ,sabah akşam her duş aldığımda keselemeye başladım ve krem sürdüm,kış gelince hergün duş almıyodum ve keseleme olayıda 2 günde bir oluyodu,baktım ki tekrar batıklar çoğalmaya başladı,keseleyip,arkasından krem sürünce deri yumuşuyo ve kıllarında çıkması daha kolay oluyo ve batıklar azalıyo,olan lekelerde yavaş yavaş kaybolmaya başladı,ama tamamen pürüzsüz oldu demiyorum sadece azalmaya başladı,umarım siz daha ii yöntemler bulursunuzda ,kurtuluruz bu dertten....

bu da ii bi çözüm deil bence,benim leke ve batık sorunum yok sayılır ama sen bacaklarını keseye fena alıştırmışsın,hayatın boyu her gün keseyi nasıl yapıcan,demek bi boşlasan geri çoğalacak daha beter olacak,bence cilt için alışkanlık yapacak şeyler uygulamayın,yani peeling ve kese alışkanlık yapıo,topukları ponzalamak da mesela çok alışkanlık yapıo bi bırakınca ayakların altı 3 tabaka oluyo resmen,yani bu tarz işlemlerden kaçının,ben epilasyondan sora anti-bakteriyel jel sürüyorum iyi geliyo,böle bişi yapabilirsiniz

selam kızlar. benim size hem bacaklarınızdaki kıl dönmelerine hemde lekelerinize çözüm olacağını düşündüğüm bi önerim var.eczanelerden rahatlıkla temin edebileceğiniz acnelyse krem.% 0.1 retinoik asit içeriyor.bu kremi şikayetçi olduğunuz bölgelere süreceksiniz.yalnız haftada 1 yada 2 kez sürün.kimyasal peeling uygulayacaksınız.zaman içinde cildiniz soyulacak. böylece hem lekeler yok olacak,hemde kıl kökleri açığa çıkacak.yalnız akşamları uygulayın ve bu krem cildinizdeyken güneşe çıkmayın.fiyatıda çok uygun üç beş ytl civarı. cildiye uzmanı bi arkadaşım bu tarz şikayeti olan hastalarına bu kremi öneriyordu. hatta geçen kış yüzümdeki güneş lekeleri için bende kullanmıştım. yalnız eğer kullanacaksanız hemen kullanın yazın kullanımı zor bir uygulama.akşam sürüp sabah yıkayıp koruyucu güneş kremi uygulamak gerekiyor.cildiniz soyulduğu dönemde de kese yapmayın tahriş olabilir.

deniz gibi çok teşekkürler önerin için..peki bu kremin kötü bi etkisi olabilirmi?? çnkü ben sürersem bütün bacağıma sürücem yani çok kullanıcamkafamçokkarıştı
bide kimyasal peeling demişsin ya pütürlü bi kremmi bu yani onunlamı yapıcaz peelingi yoksa ayrıyetten mi yapıcazfisfisfis
ay inşallah işe yarar çok heyecan yaptım yaa...hemen olmasa da yaza kadar azalsa bile yeter bana yeter ki bi iyileşme göriyiimm:1no2:

kızlar kese çok iyi geliyor sonrada nemlendirici sürün ben sürekli yapıyorum bilginize

kızlar ben o kremi aldım bakalım nasıl soyulucak çok merak ediyoruum..
sonuçlarını yazıcam:teytey:

selam bagçiçek.bu kremi al bütün bacağına sür.iki yada üç gün sonra tekrar sür.bi kaç gün sonra tekrar sür.zaman içinde bacakların soyulmaya başlayacak. işte bu işlem kimyasal peeling oluyor.krem pütürlü değil ama retinoik asit içerdiği için zaamanla ciltte soyulma yapıyor.bu arada kese falan yapma zaten cildin hassaslaşacağı için tahriş olur.bide bu uygulamayı yaptığın dönemde krem sürdüğün bölgelerin güneşle temasından kaçın.illada güneşe çıkacaksan kremi cildinden temizle yüksek faktörlü koruyucu sür.zaten dr larda akşam kullanılmasını öneriyor. ama kullanırsan faydasını göreceğine eminim

Alfa- hydroxy asitlerin % 5-20 aralarında ve beta- hydroxy asitin (salisilik asit) %2’lik krem, losyon ve jel şeklinde evde uygulamaya yönelik ürünleri mevcuttur. Sivilce tedavisine yardımcı olarak veya peeling tedavisi sonrası bakım amacıyla kullanılır. Ayrıca yağlı ciltlerde yağ kontrolü ve yağlanmanın getirdiği hafif sivilceleri geçirmek içinde önerilmektedir. Bu ürünler cildi soyarak yeniler , gözeneklerin temiz kalmasını sağlar ve böylece sivilceye engel olur. Beta hydroxy asit (salisilik asit) ayrıca iltihap dindirici özelliğe sahiptir.

Alfa- hydroxy asitlerin % 35-90 ve beta hydroxy asitin (salisilik asit) %20-30 yüksek konsantrasyondaki

formülleri ofis uygulamaları şeklinde tedavide kullanılır. Doktor kontrolündeki bu uygulamada asit solüsyonu deriye sürülür birkaç dakika beklenir ve daha sonra yıkanarak ciltten uzaklaştırılır. Bu uygulamalar 1-4 hafta aralıklarla yapılır. Hem sivilce tedavisi olarak hem de tedavi sonrası izlerin giderilmesi amacıyla uygulanmaktadır. Oldukça faydalı bir tedavi yöntemidir.

canımm kremi aldım ve bir kez sürdüm..ama eczacı bayan haftada 1kez çok az gelir bi kaç kez sürebilirsin soyulmasını istiyosan dedi..yine sürücem şimdi..inşallah faydası olur canım..
tekrar tekrar teşekkür ederim sanaa,eğer geçerlerse en büyük derdimden kurtulmuş olucama.s.
güneşe çıkma ihtimalim zaten yok,yazın bile çıkamadımmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…