arkadaşlar bende de aynı sorun var ,çözümünü buldum sanırım ama çok uzun süreçte yok olacaklar galiba ,doğru yöntemmi bilmiyorum ama ben hergün keseliyorum ve nemlendirici krem sürüyorum...gecen yaz başında başlamıştım buna ,sabah akşam her duş aldığımda keselemeye başladım ve krem sürdüm,kış gelince hergün duş almıyodum ve keseleme olayıda 2 günde bir oluyodu,baktım ki tekrar batıklar çoğalmaya başladı,keseleyip,arkasından krem sürünce deri yumuşuyo ve kıllarında çıkması daha kolay oluyo ve batıklar azalıyo,olan lekelerde yavaş yavaş kaybolmaya başladı,ama tamamen pürüzsüz oldu demiyorum sadece azalmaya başladı,umarım siz daha ii yöntemler bulursunuzda ,kurtuluruz bu dertten....
deniz gibi çok teşekkürler önerin için..peki bu kremin kötü bi etkisi olabilirmi?? çnkü ben sürersem bütün bacağıma sürücem yani çok kullanıcamkafamçokkarıştı
bide kimyasal peeling demişsin ya pütürlü bi kremmi bu yani onunlamı yapıcaz peelingi yoksa ayrıyetten mi yapıcazfisfisfis
ay inşallah işe yarar çok heyecan yaptım yaa...hemen olmasa da yaza kadar azalsa bile yeter bana yeter ki bi iyileşme göriyiimm:1no2:
selam bagçiçek.bu kremi al bütün bacağına sür.iki yada üç gün sonra tekrar sür.bi kaç gün sonra tekrar sür.zaman içinde bacakların soyulmaya başlayacak. işte bu işlem kimyasal peeling oluyor.krem pütürlü değil ama retinoik asit içerdiği için zaamanla ciltte soyulma yapıyor.bu arada kese falan yapma zaten cildin hassaslaşacağı için tahriş olur.bide bu uygulamayı yaptığın dönemde krem sürdüğün bölgelerin güneşle temasından kaçın.illada güneşe çıkacaksan kremi cildinden temizle yüksek faktörlü koruyucu sür.zaten dr larda akşam kullanılmasını öneriyor. ama kullanırsan faydasını göreceğine eminim