Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Evet her banyodna sonra,çünkü ozaman ölü deri yumuşamış oluyor.Normal böyle elini içerisine geçirdiğin keseler var ya onunla yapıyorum,bir de batıklar daha kolay çıksın diye ponza taşı da uyguluyorum,çok iyi geliyor,sonra çıkınca limon sürüyorum.üstüne de pudra.Bu tarifi zatn suna dumankaya vermişti.Bence uzun vadede de olsa işe yarıyor

Arkadaşlar bende de batık ve leke problemi vardı 1 nisanda lazer epilasyon yaptırdım ve güzel sonuç aldım tüylerim yeni çıkmaya başladı ve lekelerin rengi açıldı, ama biraz pahalıya mal oluyo tabiki.

ya böyle güzel şeyler okudukça umutlanıyorum ben de :)yaz bitince ben de lazere başlamayı düşünüyorum. yaklaşık 1 aydır banyoda kese uyguluyorum ve peeling kullanıyorum.çıkınca da krem sürüyorum.doktor asla kuru bırakmamamı söylemişti.. şimdilik hiçbir değişim yok ve bana artık gına geldi bu dertten.. artık tüyleri falan geçtim -aldığımda pürüzsüz olsa bacaklarım hiç mesele değil uğraşırım- ama sırf lekeler için düşünmeye başladım lazeri.. pöfff

merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun vardı bir ara ama ne yaptıysam fayda etmedi bunun tek çaresi her banyoda kese yapmanız ben bu sayede kurtuldum

aynen, ben de bıktım lekelerden tüylerden :1no2:

pfb vanishi hala kullanıyorum ama sadece bitmesi için işe yaradığından falan değil yani:1no2: lekelerde hafif bir düzelme var ama ben daha fazlasını bekliyordum şimdi de arada limon sürüyorum ponza taşı kullanıyorum ve kese yapıyorum bari bunlar işe yarasasenağlama

arkadaşlar sakın uzun tırnaklarınızla sıkmayın ben böyle yapa yapa daha çok belirginleştirdim lekeleri çünkü.ince bir iğne alın hafifçe lekenin ortasına batırın sonra tırnaklarınıza selpak koyup öyle sıkın ama bu işlemide yavaş yapmak lazım sonrasında lekelerinizden kurtulacaksınız içeri batmış olan tüy kolayca bu şekilde çıkıyor bu arada iğnenin ucunu alkolle silip çakmakla steril etmeyi unutmayın lütfen :)

arkadaşlar herkesin bacaklarında lekeler var anlaşılan arapkızının iyi geldiğini çokca duydum bende yarın alacam.inşallah işe yarar bendede kahverengş lekeler var.ama ben her banyoda kese yapıyorum.kremlerin çoda fazla faydası olmuyor

Evet keseyi ve kese sonrası limon suyu sürmeyi ihmal etmezsek yararımıza.Bir de ben koltuk altı bölgesini makinayla alıyorum, bir iki yer tahriş oldu sivilce gibi kabardı kötü duruyordu teramycn kullandım 2günde bitti gitti bilginize..

arkadaşlar kadınlar kulübünde okudum arap kıznın içinnde amonyak var diyorlar.limonda mermerde bile leke bırakır sürmeyin diyorlar.iyice aklım karışdı.siz ne düşünüyorsunuz?

Üff onu diyorlar bunu diyorlar,bıktık vallahi :=)Ben kullanıyorum valla kullanmayanlar keyfi bilir

kızlar benim bacaklarımdada var lekeler.sivrisinek ısırdı sonrada iz kaldı.ben kantaron yagını duydum.cok faydalı imiş.lekeli bölgelere uygulayınca sonuc alabılıyorsunuz

kantaron yağı mı.?işe yaradı diyorsun yani?ama seninki sivrisinek ısırığından dolayı olmuş,o çabuk geçer. ama batık lekesi çok zor geçiyor..

arkadaşlar internetten bulduğum tarifi yazayım size.ben yapmadım.çok zahmetli geliyo yaa:bbo: ama bu tarifi aldığım sitede olumlu yorumlar vardı.aynen tarifi yazayım size.

Leke izleri çoğu kişinin ortak derdi.Şimdi bunu doğal yollarla üstesinden gelelim. Yapılışı : Bir kahve fincanı yulaf unu ile 1 limon suyunu, limon suyu kadar eşit miktarda hint yağı ve badem yağını vede 1 çorba kaşığı ıslatılmış kili karıştırıyoruz. Karışım koyu olursa bir çorba kaşığı su ekleyiniz. Bacaklara sürün ve 5 dakika sonra ovarak çıkarıyoruz. Bu lekeler bacaktan kir gibi çıkacaktır. Haftada bir gün 30 dakikamızıı bu işleme ayırdığımız zaman farkı göreceksiniz.Kolay gelsin.

Arkadaşlar bu sitede biyere yazmıştım aynen kopyalıyorum.Bendede çok fazla batık ve lekenme vardı.Bu sitede okuduğum ve biraz geliştirip uyguladığım yöntemi aynen yazıyorum arkadaşlar gerçekten çok işe yaradı.lekeler bayağı açıldı ve batık kalmadı.Beni batık yapan kesinlikle epilasyon makinası koltuk altımda bi sorun yaratmıyo ama bacaklarımı mahvetmişti.Şimdi öncelikle duştan çıktıktan sonra bacaklarım hafif nemliyken kuru ponza taşını uyguladım.dikkat edin tahriş etmeyin.sonrasında limon suyuyla ovdum. (biraz yakıyor)ve 1 ay kesinlikle ağda ve epilasyon cihazı kullanmadım düzenli jilet kullandım.jilet çoğaltıyo diyolar ama ne yapıym bu görüntüdense jileti açıkcası tercih ettim ve batığım şu an hiç yok ve lekenmelerde yüzde yetmiş hafifledi.Sonrasında nemlendirmeyi unutmayın bu işlem kurutuyor.

kizlar bende cildime uyguladigim bi yöntem var bacaklarimda öyle bi sorunum yok ama yüzümde sivilce izleri var onun icin kullaniyorum ve iyi sonuc veriyo. zeytinyaginin icine toz seker koyup onu cilde sürerek peeling yapiyorum sonrada kil maskesi yapiyorum kilin icine maden suyu koyuyorum. kuruyunca ilik suyla yikiyorum ve nemlendirici yada yagli bi krem sürüyorum yüzüme. ama bazende vücuduma yapiyorum bebek gibi yapiyo. denemek isterseniz insallah bi ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…