Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
acnelyse kremi kullandım demişsin şuan ki durumun nedir acaba faydasını gördünmü canım bende kullanmak istiyorum ama kararsızım cvp yazarsan sevinirim posta adresini alıcaktım senle iletişim kurmak için ama bulamadım cvp yazarsan bana sevinirim

Arkadaşlar bugün kozmetikçiye uğradım yaklaşık 10 kozmetik firmasının bulunduğu büyük bir kozmetik mağazası.Orada ürünlere bakarken tesadüfen 24ytl.ye DEPİLİSSİMA.nın batık giderici jelini gördüm(jel mi kremmi bilemiyorum veya sprey tarzında). yüzde yüz çözüm ve dermatologlar tarafından onaylanmıştır yazıyordu reklamında.Biraz araştıralın şunu ne dersiniz?DEneyeniniz varsa söylesin bilgi versin lütfen ..

bendede aynı sorun var ama ben nedenini biliyorum inatçı batıkları kendim çıkarmak için çok uğraştığımdan bacaklarım delik deşik oldu acele yardım....senağlama

herkeste aynı sorun ne olacak böyle bulduğumuz herşeyi alıp oramıza buramıza sürüyoruz? sömürüldüğümüzü düşünüyorum...

canım acnelyse diyince sinirlerim kabarıyo nasıl böyle bi akılsızlık yaptım da bilmeden kullandım die..hiçbir faydasını görmedim hatta zararını gördüm lekelerim fazlalaştı:1no2: bence bu tür kremler doktor tavsiyesi olmadan asla kullanılmamalı..sonuçta ilaç..sakın canım sakın alma...

Kızlar ben ponza taşı, arkasından limonsuyu-sirke karışımı, ardından da bebe pudrası uyguluyorum 3. kez oldu..sanki açılma var lekelerimde sizlerle paylaşıyım dedim coksekeriremsu:teytey: tam bişey yok ama en azından ilerleme kaydediyo:sm_cool:

bendede o sorun vardı bacaklarım cok çirkin ve sürekli batık kıllar iğrenç lekeler ben lazer epilasyona gittim 2 seansta tamamen tüy gibi oldu kıllar ve batıkta olusmuyo ızlerımde cok azaldı artık etek gıymeye basladım batık kıllarıda cıkarmaya ugrasmıyorum cok güzel

bende 2seans gitmiştim lazer epilasyona ama bi faydasını göremedim..çnkü zaten benim çok fazıla kılım yok bacaklarımda bütün derdim lekelerimde,geçmek bilmiyolar,tabi bide batıklar(( bi gün bi uyansam hepsi yok olmuş olsa, aah ah nerde o günleersenağlama

arkadaşlar bende batık lekelerinden bugün doktora gittim. doktorun bana dedigi bu durum genetik.yani benim cildim leke oluşumuna müsaitmiş.hiper pigmentasyon.doru aslında kaşıdığım yerler bile tırnak izleri kalır..herneyse reçetesi veriyorum..
1.momecon pomat
2.acnelyse krem
3.asit salisilat 10 gram
4.vazelin krem 100 gram
bunları karıştırıp günde 1 kez süreceksin dedi. deriyi soyacak birazda rengini açacakmış ama yarısının gitmesi bile çok ii olur dedi beklentin bu olsun dedi
+ avicap (a vit.) günde bir kez yutulacak
+expigment %4 krem günde bir kez sadece lekelere
+fexadyne tablet kaşıntıolduğunda günde 1 yutulacak çünkü kaşşıma izleri kalır dedi

UMARIM FAYDALI OLUR BENDE BUGUN BAŞLIYORUM.DERMAN OLUR UMARIM.

hayırlı olsun canım çokn sevindim darısı bizim bacaklaralaelaelaelaelae bende bi para kazanmaya başlayayım ilk işim lazer yaptırmak olacak:teytey:

ya bende de hem batık hem de leke var önce batıklardn kurtulup sonra lekelrden kurtulmak istiyorum ama nasıl yapıcam ağdaya geçmem gerek sanırım ilk başta ama limon suyu sürmeye başladım umarım bi faydası olur

Benim de lekeler fenaydı ama 1 tane küçük bir yer kaldı bacağımda o kadar,şükür yokoldular sonunda.Ben suna dumankayanın önerisini uyguladım.Her banyoda bacağıma kese yaptım ve çıktıktan sonra limon suyu sürdüm bolca,son 1 aydır da aynen uyguluyorum ama farklı olarak,limondan sonra arap kızı kremi de sürüyorum. ama benim izlerimin geçmesini limondan sonra en hızlandıran şey teramycn kremini uygulamak oldu.kese çok önmli arkdaslar, çünkü ölü deride aktif hücreolmayınca cilt kendini tazelemiyor, oyüzden de keseyle ölü derigidiyor, alttaki aktifhücreye uygulamalar çabuk etki ediyor ve yenileniyor. deneyinama sabredin öyle hemen 1-2ayda geçmez,ama düzenli uygulamayla 2 ayda görülür değişiklik farkedersiniz.

ben de fucidin sürüyorum eczacı söylemşti ama küçük batıklrda etkili olmyo galiba büyük bi kıl dönmem vardı onu geçiriyo ama bide teramcyn deniyeyim ufff ya nefret ediyorum bacaklarımın halinden

benim dediğim teramycn uygulaması batıkları çıkartmak için değil,batık lekelerinin geçmesi için

ya arkadaşlar bu teramycn sadece yara izleri gibi şeylerde etkili olur diye biliyoruz. bu yara diiilki bende ynısorunu yaşıyorum. ve kendimden tanıyorum.bide benim ki sadece lekeli diil aynı zamanda da tavuk götü tarzında . kırmızı ve siyah lekeler.

ha yazmayı unuttum. ben her akşam yatmadan önce dizden aşağı ayaklar dahil kremleyip yatarıom. bu bakımı en çok onlar hakediyo. bizi bütün gün boyunca taşıyorlar. yoruluyorlar. bi çözüm bulursanızsewinirim. bende aranızdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…