herkezde bu leke sorunu.bi bende sanar ve psikolojik acıdan yıklırdım.napıcaz biz bu lekelerle yaaa.hep kendim yaptım oynadım sivilcelerle aknelerle.halbuki yeni farkına vardım daha olgunlaşmadan sıkmadımmı geçiyorrrr.iş işden geçtikden sonra farkına vardım.ya sevgilimle buluşmaya korkuyor çekiniyorum kızlaarrrr.evlenince ne yapıcam bilmemmmmm omuz bölgelerimdede var vede ayaklarımda.bazen diyorumki kendimden nası desem azdaha basit birinlemi evlensemde sorun etmese.uf çok kötüyüm.
arap kızı ne oluyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.nerelerde bulunur.madecassol mü?bunun için reçete falan gerekmiyor değil mi,merhem gibi yani.f,yatı ne kadar?demek işe yaradı diyorsun. ben arap kızını kullanıyorum işe yaradı sayılır ama öyle çok da fazla değil.benim pek lekem yok bir kaç tanecik var.çünkü 1senedir kese ponza taşı limon derken azalttım baya çok şükür.
canım bendede aynı sorun var batık ve lekeler bu yuzden hc etek fln gıyemıyorum ya bıktım bacaklarımı saklamaktan bugun arapkızını almayı dusunuyorum nasıl kullanıldıgını bılıyomusun ve lekelere ıyı gelıyomu ve bı zararı varmı acaba kusura bakma cok soru sordu sımdıden tessekkur ederım