Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
fucidin yarayı iileştirmez bence,o antibiotikli olduğu için mikrop kapmasını, kıl kökü iltihaplanmasını flan engeller,leke için fucidin zaten işe yaramaz bence o batık,akne için flan işe yarar o,lekeyi doku yenileyen ya da soyan kremler geçirir,tretin gibi sanırım

herkezde bu leke sorunu.bi bende sanar ve psikolojik acıdan yıklırdım.napıcaz biz bu lekelerle yaaa.hep kendim yaptım oynadım sivilcelerle aknelerle.halbuki yeni farkına vardım daha olgunlaşmadan sıkmadımmı geçiyorrrr.iş işden geçtikden sonra farkına vardım.ya sevgilimle buluşmaya korkuyor çekiniyorum kızlaarrrr.evlenince ne yapıcam bilmemmmmm omuz bölgelerimdede var vede ayaklarımda.bazen diyorumki kendimden nası desem azdaha basit birinlemi evlensemde sorun etmese.uf çok kötüyüm.

herkezde bu leke sorunu.bi bende sanar ve psikolojik acıdan yıklırdım.napıcaz biz bu lekelerle yaaa.hep kendim yaptım oynadım sivilcelerle aknelerle.halbuki yeni farkına vardım daha olgunlaşmadan sıkmadımmı geçiyorrrr.iş işden geçtikden sonra farkına vardım.ya sevgilimle buluşmaya korkuyor çekiniyorum kızlaarrrr.evlenince ne yapıcam bilmemmmmm omuz bölgelerimdede var vede ayaklarımda.bazen diyorumki kendimden nası desem azdaha basit birinlemi evlensemde sorun etmese.uf çok kötüyüm.

canım benim çok yanlış düşünüyosun olur mu hiç öyle şey ya bişi yazmadan geçemedim valla insan sivilcesi var diye daha basit biriyle evleneyim bari diye düşünür mü hiç :1shok: erkek eğer adamsa dişinde maydonoz varken de sever seni yok eğer sivilcen var diye trip yapcaksa ondan hayır gelmez sana zaten. hep güzeller sivilcesizler mi iyilerini kapıyolar sence bi bak bakalım etrafına çoğu zaman tam tersi, benim gördüğüm güzellerin çoğu gözü yaşlı ama güzel olmayanların fotoğraf gibi kocaları sevgilileri var üstelik de sadık...ilişkide güzellik kısa bi süre sonra yerini kişilik ve zekaya bırakır mutlu olmayı ve etmeyi biliyosan dünya çirkini olsan vız gelir...

aynı dertten bende muzdaribim diz kapağımın alt taraflarında lekeler var benimde sivrisinek ısırmaları ve tüyler çıkarken kaşıntı yapıyor ya bende zamanında kaşıdım kaşıdım şimdi başıma iş aldım zaten beyaz tenliyim bi etek giyince foraaaa.ne yapabilirim bu durumda bilginiz var mı?
nazlıcım neden öyle düşünüyorsun ki sen keyfine bak sanki evleneceğin adamda olmayacakmı bu tip sorunlar onlar ağdada yaptıramazlar sakallarıda haftada en azından 3 kere yüzüne batar senin söyleyecek daha çok şeyin olur merak etme.:)))

Bu ponza tasi nerelerde satiliyor ve nasil kullaniyorsunuz anlatirmisiniz. Bayagi tasi cildinize mi sürüyorsunuz tahris etmiyomu acitmiyo mu ? Yardimmmm...

cıllere ıyı geldıgı soylenen expıgment ı bacagımızda kullansak lekelerı yok eder mi acaba ?

arkadaşlar ben sze arap kızı ve madecossol kullandıgımı yazmıştım lekeler azalmıştı ve devamı gelmedi şimdi yeni bişey buldum arapkızını bıraktım sabah akşam kese yapıp limon ve sirke karıştırıp sürüyorum 5 saat falan bekletim kese yapıyorum ve yatarken madecassol sürüyorum inanın 4günde bile okadar etki ettiki inanamadım bıkmıştım lekelerden benim içim yanık arkadaşlar sizde yapıp kurtulun şu pis lekelerden

bende bi kaç gündür ponza taşı kullanıyorum sanki işe yarıyor arap kızıda aldım ama kullanmadım expigmenti denicem umarım faydası olur

madecassol mü?bunun için reçete falan gerekmiyor değil mi,merhem gibi yani.f,yatı ne kadar?demek işe yaradı diyorsun. ben arap kızını kullanıyorum işe yaradı sayılır ama öyle çok da fazla değil.benim pek lekem yok bir kaç tanecik var.çünkü 1senedir kese ponza taşı limon derken azalttım baya çok şükür.

madecassol mü?bunun için reçete falan gerekmiyor değil mi,merhem gibi yani.f,yatı ne kadar?demek işe yaradı diyorsun. ben arap kızını kullanıyorum işe yaradı sayılır ama öyle çok da fazla değil.benim pek lekem yok bir kaç tanecik var.çünkü 1senedir kese ponza taşı limon derken azalttım baya çok şükür.
arap kızı ne oluyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.nerelerde bulunur.

kızlar evet bende de o sorun var ama bacaklarımda değil bikini bölgesinde napıcaz bunun bir çaresi yokmu yaa :KK43:

arkadaşlar ben de bugün ponza taşı kullanmaya başladım daha önce de kese yapıyodum etkisini gördüm uzun süreli oluyo biraz ama renkleri açıldı lekelerin

lekelere barizse eğer ton açıcı renk denkleştirici kremler war cildiyeyle irtibata geçmeni öneririm..sevgiler

bendede lekeler oluyor. kıl köklerinden kalıyor o siyah ufak lekeler.
ağdadan sonra sert kuru lifle iyice lifleyerek azalttım ben baya. ama cildi hassas olanlara önermem. çünkü baya kuvvetli liflemek gerekiyor.ama sonuçda hem lekeler azalıyor hem cilt yumusuyor purussuzleşiyor.

arkadaşlar ben bgn eczacıya sordum fıcidin ve benzeri antibiyotikli kremler batıklara ii gelir dedi belki işinize yarar

canım bendede aynı sorun var batık ve lekeler bu yuzden hc etek fln gıyemıyorum ya bıktım bacaklarımı saklamaktan bugun arapkızını almayı dusunuyorum nasıl kullanıldıgını bılıyomusun ve lekelere ıyı gelıyomu ve bı zararı varmı acaba kusura bakma cok soru sordu sımdıden tessekkur ederım

canım ben arapkızını aldım ama çok kullanmadım..o kadar çok şey yapmaya çalıştım ki bi ara hepsi birbirine karıştı..prb vanish kullandım,batıkları azalttı sayılır, ama bundan sora her gün ponza taşıyla keseleyip,limon suyu sürüp arkasından pudra sürme yöntemini uygulıcam..bu şekilde fayda görücem gibi geliyo,sana da tavsiye ederim canımyerimseniben
arapkızı da normal krem gibi bişi lekelerin üzerine sürüyosun ama çok kalıntı bırakıyo kullanımı birazcık zor gibi geldi bana, ama bi dene istersen ben istikrarlı kullanamadım...
inşallah hepimiz kurtuluruz bu derstten:asigim:

X