Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim lekelerde halen bi gelişme yoksenağlama:a015: sanırım benimkilerin çaresi yok:çok üzgünüm:klava:

Valla ben bir senedir lekeleri doğal yollarla yok etmeye çalışıyorum(bacağımdaki batık lekeri).Bir sitede Suna Dumankaya'nın tarifi avrdı onu uyguluyorum, sirkeli ve birkaç damla limon sulu karışımı sabah akşam pamuk yardımıyla temiz bölgeye sürüyorsunuz.Sanki görüyorum faydasını ama ben en çok banyoda kese yaptıktan sonra limon sürerek gördüm.Bir arada teramycn deri merhemini sürerek yaptım.Baya azaldı ve kalanların da görünümü hafifledi, oh be:) Bir de yeni tarifimi uygulayacağım.Yine bir sitede bir kaç çözüm sunuyordu lekeler için,en kolayını uygulamaya karar verdim:
Diyorki; hani dolabınızın kıyısında köşesinde sararmış salatalık olur,işte o sararmış salatalıkla lekelerinizi ovun,lekelerin açıldığını göreceksiniz,haftada 2 kez yapabilirsiniz.
Şimdi salata sarartıyorum:)Ciddi bir fayda görürsem bilgilendireceğim

Bende çok bi gelişme yok,warsada ben farketmiyorumsenağlama ama sabah akşam kullanamadım,bazen unuttum kullanmayı...artık pes edicem bunlarla yaşamayı öğrenmeliyim sanırım:a015:

melek-yuzlum son durum nasıl gerçekten kaayboldu mu lekeler

Son düzenleme:
bende de pek bi değişiklik yok malesefsenağlama bacaklarıma bakınca ağlayasım geliyo walla..

Bende çok bi gelişme yok,warsada ben farketmiyorumsenağlama ama sabah akşam kullanamadım,bazen unuttum kullanmayı...artık pes edicem bunlarla yaşamayı öğrenmeliyim sanırım:a015:

bağçiçek şu bacak lekeleri ile ilgili tüm forumlarda dolaşıyorum ben de senin gibi.. ve hepsinde senin olumsuz sonuç aldığını okuyorum hep ben de bıktım artık nefret ediyorum bacaklarımdan resmen.. bi çaresi yok gibi görünüyo off senağlama

Ben en son çare olarak, istanbula gittiğimde bi ara para biriktirip şu ünlü dermatolog kolsuz agop a gitmeyi düşünüyorum... istersen netten bi araştır, herşeye mutlaka çare buluyomuş, hatta babam gitmişti yüzündeki kızarıklıklar için 5dk da bi ilaç karışımı yazdı we iyi geldi.. şuan eskişehirdeyim,okuyorum burda , ama15güne kadar artık temelli ist.te olucam...tek çare bu kaldı artıksenağlama

Benimki şükür baya azaldı bikaç tane ufak yer kaldı,tabi yaklaşık bir sene içinde bu hale getirebildim.Ama keşke şöyl enazından bir iki haftada geçirebilecke yöntem olsaydı.Vardır ama bilmiyoruz işte.

e peki ne şekilde geçirdin :)

evet canım ne şekilde geçirdiysen bize de anlatabilirmisinfisfisfis 1sene bile olsa sonunda geçicekse herşeyi yaparım...

Canım valla daha önce sanırım yazmıştım: Öncelikle sürekli yaptığım şeyi söyleyeyim: hr banyoda kese uyguladım (batıklarım için ponza taşını da kullandım) banyodan sonra limon suyu sürdüm (ki limon sürünce hafif bir sızı oluyorsa gözenekleriniz açılmış demektir, yani keseyi doğru yapmışsınız demektir,enazından benim öyle oluyoır) limon kuruyunca kaliteli bir bebek pudrasıyla ince (kalın olmasın)bir tabaka halinde sürdüm.Bunu hiç ihmal etmedim her banyo sonrasında.
Sonra arasıra sitelerden okuduğum sirkeli limonlu karışımı pamukla problemli yerlerime uyguladım,bir de en çok da teramycn deri merhemini problemli yere sürüp üzerini yara bandıyla kapatıp bir -bir buçuk gün bekleterek tedavi uyguladım.Teramycn.in bende çok faydası oldu ama birisi teramycn.in fazla kullanılmaması antibiyotik içerdiğini söylediği için illa ki uygulayın deyip sorumluluk almak istemem.Fakat ben tecrübe ettim ve fayda gördüm.
İnanın çok kötü birşey bu lekeler yaa,ağda yapsanız bile böyle içinize sinmiyor bacağınıza baktığınızda.Ha yapmışsınız ha yapmamışsınız gibi oluyor.Bir türlü pürüzsüz hissedemiyorsunuz.Neyse ki epey kurtuldum.Darısı size.

..................................................................

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım,söylediklerini sabırla uygulıcamyerimseniben

.........................................................

Son düzenleme:
Arkadaşlar pfb vanish çiler nerdee?? Sonuç alabildilermi?
Bide fucidin krem ne kadar? Devlet ödüyomu?

cnm ben pfb vanish i çok düzenli olmamak kaydıyla yaklaşık 1aydır kullanıyorum, b, silikleşme oldu lekelerimde we batıklarda...ama sanırım ben mucize beklemişim,arkadaşların da dediği gibi ponza taşı ve kese de yapmak lazım,artık onlara dönüyorum,tabi pfb vanish ide bitene kadar kullanıcamsengözlerimebaksanab

melikex....Her banyodan sonra mı limon suyu kullanıyorsun yoksa sadece tuyler alındıktan sonra mı?
limona baska birsey de eklıyormusun?
Bir de sizler keseyi neyle yapıyorsunuzz??
Ben bugün kabak lifi aldım ama ne kadar etkılı olur bilmem..
Bir de limonu koltukaltlarında da uygulayabilirmiyiz acaba? benim sorunum bacaklarımda değil koltukaltlarımda da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…