Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arap kızı kremi beyazlaştırıcı ve cilt rengini açıcı etkisi olan bi krem. aktarlarda bulabilirsiniz oldukça populer.. minicik bi kutuda satılıyor ve çok ucuz ben 2,5 ytl'ye aldım -aldanmayın bazı yerler 20-30 a satıyoklava:
bu forumda öyle bi başlık var ayrıntılı bilgi için onlara da bakabilirsiniza.s.

benim kargom da ertesi gün elime geçti canım,24 saat bile olmamıştı:dance:
yapış yapış his bende de oldu,napalım eğer sonuç wericekse önemli diil:sm_cool:bide sen arap kızını ne şekilde kullanıyosun onu sorıyım:) bu arada ben 4yetaleye aldımklava:

Kızlar bide bepanten denmiş..o niyeki? nasıl kullanıcaz ve nerden alabiliriz?
Arap kızını bende deniycem bakalım..

Doktora gitmiştim bana hiç bi yardımda bulumadı geçmez bunlar dedi..
Lazer falanda bahane onlar 10 yıl sonra kanser yapıo demiştii.Hatta hiiç azaltmaz kılları boşuna para dökme demişti..
Halbuki benim çok yakınımdan biri endokrin(horman) uzmanı doçent..Üniversitede..Doktor arkadşına sormuştu kese ve krem yapmamı sölemişti.Lazer de yokeder demişti..
Ne biliyim..
İlaç ismi hiç duymadım ama denemeye değer tabiki.

arkadaşlar bende pfb vanish kullanalı 15 gün oldu ve gerçekten etkisini olumlu yönde görüyorum bacaklarımdaki lekeler gittikçe açılıyor gerçekten memnun kaldım :teytey: sizde deneyin derim ayrıca tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum

Merhaba popomda sivilceler çıkıyor.Sinir oluyorumm .Ne yapmam lazım bilen varmıı acaba??:çok üzgünüm:

canım ben bir haftayı geçti kullanıyorum pfb vanishi,ama ne yazıkki çok düzenli diil,bazen günde 1defa sürüyorum ve kurumasını bekleyemiyorum şimdilik hiç fark yok:a015:
arap kızı kremini de aldım ama önce bi batıklar iyileşsin de öyle süriyim diyorum,çünkü onu ne ara sürüceğimi bilemiyorum:1no2:

ya kafam çok karıştı hanımlar. bendede bahsedilen sorunlar mevcut.( kıl dönmesi, kahverengi lekeler, tavuk derisi gibi bir bacak her yeri öyle yani :1closedeyes: ) ama okadar çok öneri var ki. ben daha çok doğal yöntemlerden yanayım ama doğal yöntemlerden uygulayan ve olumlu sonuç alan var mı? yaz geliyor hatta geldi yardım

bağçiçek yılma canım. bende ilk hafta hayal kırıklığına uğramıştım; buraya da yazmıstım olmadıı işe yaramadı diye ama ilerleyen günlerdee özellikle sir ağda yaptıktan sonra farkettimlaelaelaelaelae benim cok iyii gidiyor; sir yapıyorum sonra banyo çıkışı ponza ile masaj sonra masaj akabinde arapkızı vee her sabah ve akşam pfb:icecream: bacaklarım bu kadar bakımın üstüne baya iyileşti, lekeler cok hafifledi cok mutluyum:dance:

sonunda ben de sipariş verdim pfb vanishi hadi hayırlısı.. İnşallah bana da iyi gelir de kurtulurum şu batık ve izlerinden

ewet canım bnde uzun zamandır sir yaptırmıyodum,lazere gitçem diye jiletle alıyodum,ama artık lazerden kesin wazgeçtğim için geçen hafta sir yaptrdım,dediin gibi daha bi silik göründüler ama çok aşırı bi fark da yok,1 ay sonra neler olucak heyecanla bekliyorum,ponza taşı ve arap kızına da başlıyım bari:dance: yardımların için çok saol canım senin adına çok sewiniyorum,darısı başımaa.s.
ay bide canm bnm aldıım arap kızı kremi beyaz,bi arkadaşım almış pembe içi..sen hangisini kullanıyosun??? bide tüm bacağınamı yoksa sadece lekeleremi sürüyosunfisfisfis

aynı sorun bendede vardı.bir arkadasım banyodan sonra ponza tasını yukarıdan asagıya sür dedi.ama tahriş etmeden bende işe yaradı.birde ince coraplar neden olabiliyor.cünkü bende kısın artıs oluyo.birde arada bir jilet yapmak lazım mıs.umarım düzelir

Bu arapkızı fondöten gibi bir şey mi,yoksa zamanla azaltan,ilaç tarzı tedavi eden bir şey mi?Ve BAGCİCEK arkadaşım neden lazerden vazgeçtin?Olumsuz bir kanaat mi edindin.Ben de yaptıracağım da..

Bu arapkızı fondöten gibi bir şey mi,yoksa zamanla azaltan,ilaç tarzı tedavi eden bir şey mi?Ve BAGCİCEK arkadaşım neden lazerden vazgeçtin?Olumsuz bir kanaat mi edindin.Ben de yaptıracağım da..

arapkızı benim bildiğim kadarıyla tedavi edici bi krem...yani leke açıcı...
benim lazere başlama nedenim tamamen lekelerden dolayıydı canım..ne alakası war diceksin hemen anlatıyım; bana eğer lazer yaptırırsan tüylerin azalır,böylece tüy çıkmayınca batık ve leke de oluşmamış olur şeklinde bi mantık kurdu bu güzellik salonundaki bayan..bende o hevesle başladım,2seans yaptırdım ve batık açısından bi fayda sağlamıcağını hissettiğim ve çok da pahalı olduğu için vazgeçtimfisfisfis ama gerçekten çok uzun ve %100 sonuç alması seneler alabilicek bi yöntem bence..zaten benim derdim lekelerimle lekelerim geçsin de tüyler hiç problem değil:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…