Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim lekelerde halen bi gelişme yoksenağlama:a015: sanırım benimkilerin çaresi yok:çok üzgünüm:klava:
cnm belki düzenli kullanmadığın içindir hem biraz daha sabret bakalım..:teselli:
Bende çok bi gelişme yok,warsada ben farketmiyorumsenağlama ama sabah akşam kullanamadım,bazen unuttum kullanmayı...artık pes edicem bunlarla yaşamayı öğrenmeliyim sanırım:a015:
bağçiçek şu bacak lekeleri ile ilgili tüm forumlarda dolaşıyorum ben de senin gibi.. ve hepsinde senin olumsuz sonuç aldığını okuyorum hep ben de bıktım artık nefret ediyorum bacaklarımdan resmen.. bi çaresi yok gibi görünüyo off senağlama
Benimki şükür baya azaldı bikaç tane ufak yer kaldı,tabi yaklaşık bir sene içinde bu hale getirebildim.Ama keşke şöyl enazından bir iki haftada geçirebilecke yöntem olsaydı.Vardır ama bilmiyoruz işte.
Benimki şükür baya azaldı bikaç tane ufak yer kaldı,tabi yaklaşık bir sene içinde bu hale getirebildim.Ama keşke şöyl enazından bir iki haftada geçirebilecke yöntem olsaydı.Vardır ama bilmiyoruz işte.
Canım valla daha önce sanırım yazmıştım: Öncelikle sürekli yaptığım şeyi söyleyeyim: hr banyoda kese uyguladım (batıklarım için ponza taşını da kullandım) banyodan sonra limon suyu sürdüm (ki limon sürünce hafif bir sızı oluyorsa gözenekleriniz açılmış demektir, yani keseyi doğru yapmışsınız demektir,enazından benim öyle oluyoır) limon kuruyunca kaliteli bir bebek pudrasıyla ince (kalın olmasın)bir tabaka halinde sürdüm.Bunu hiç ihmal etmedim her banyo sonrasında.
Sonra arasıra sitelerden okuduğum sirkeli limonlu karışımı pamukla problemli yerlerime uyguladım,bir de en çok da teramycn deri merhemini problemli yere sürüp üzerini yara bandıyla kapatıp bir -bir buçuk gün bekleterek tedavi uyguladım.Teramycn.in bende çok faydası oldu ama birisi teramycn.in fazla kullanılmaması antibiyotik içerdiğini söylediği için illa ki uygulayın deyip sorumluluk almak istemem.Fakat ben tecrübe ettim ve fayda gördüm.
İnanın çok kötü birşey bu lekeler yaa,ağda yapsanız bile böyle içinize sinmiyor bacağınıza baktığınızda.Ha yapmışsınız ha yapmamışsınız gibi oluyor.Bir türlü pürüzsüz hissedemiyorsunuz.Neyse ki epey kurtuldum.Darısı size.
Arkadaşlar pfb vanish çiler nerdee?? Sonuç alabildilermi?
Bide fucidin krem ne kadar? Devlet ödüyomu?