- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
Ben 6 seans gittim 4 seansım daha var bide ben jilet ile alırdım acıya dayanamadigim icin siyah ve kalındı. Bi krem vermisti uyusturucu genitalde onu kullaniyordum ben aci hafifliyorduOf aynen ya. Baya aciyirdu bnmde. Toplam kaç seans gittiniz?
Bende 4 seans gitmiştim. Baya farkedilir derecede olmustu killarim. Lazere gitmeden evvel epilasyonla alırdım ama ha epilasyon ha jilet diyorlar.. sanırım benimde ondn biraz kalın ve sıktıBen 6 seans gittim 4 seansım daha var bide ben jilet ile alırdım acıya dayanamadigim icin siyah ve kalındı. Bi krem vermisti uyusturucu genitalde onu kullaniyordum ben aci hafifliyordu
Bende 4 seans gitmiştim. Baya farkedilir derecede olmustu killarim. Lazere gitmeden evvel epilasyonla alırdım ama ha epilasyon ha jilet diyorlar.. sanırım benimde ondn biraz kalın ve sıktı
Nerde 100 tl ki ist da cok iyi temiz yerler komple 40 50 falan yani bide kenziniz evde yapin agda.Ben kozmatik urunleri satan yerden agda ,agda bezi,spatula ve pudra ,yag aliyorum kendim yapiyorum evde.Ve bu urunler uzun sure gidiyor .Ben onceden agdayla aliyordum okadar pismanimki 3 yildir agada yapiyorum killarim baya inceldi.Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.
Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Jilet dicektim agda yazmisim.Nerde 100 tl ki ist da cok iyi temiz yerler komple 40 50 falan yani bide kenziniz evde yapin agda.Ben kozmatik urunleri satan yerden agda ,agda bezi,spatula ve pudra ,yag aliyorum kendim yapiyorum evde.Ve bu urunler uzun sure gidiyor .Ben onceden agdayla aliyordum okadar pismanimki 3 yildir agada yapiyorum killarim baya inceldi.
[/QUOTE]Kızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?
Bunun için öneriniz var mıı.
Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.
Bence agdadan vazgecmeyin pürüzsüzlük gibi birseyin söz konusu olmayacagi gibi zamanla daha da sertlesip diken gibi baticak agda en güzeli bence ama illede jiletle yapicam diyorsaniz bastirarak yap canim
laser epilasyon her kadının yaptırması gerekn birlşey büyük rahatlıkKızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?
Bunun için öneriniz var mıı.
Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.
Bu konuda tecrübeleirniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?