• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar ve jilet

Teşekkür ederm canım.. :) ay senin çok tüyün yoktur hatta sen tüy ben kıl o yüzden hayatta temizlenmez benim ki:))
Benim ki sizinkinden daha zor çünkü çok açık renk ve ince, biraz sert davransam kopuyor haliyle kökten alınamıyordu ama sonunda başardım. Küçük küçük yapıyorum. Eğer kalın olsaydı işim cidden daha kolay olacaktı :KK70: Yine de senin için en sağlam çözüm lazer olacak, doğru seçim yapmışsın derim.:cool:

Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.

Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
evde kullanılan ağda makinaları var. ben onlardan kullanıyorum. makina 35/40 arası olması lazım. aldığınız ağda 5 tl bezi 4 tl. ki hepsi hemen bitmiyor. bittiğini varsayalım aylık ağda masrafınız 9 tl.

Gilette 3 bıçaklılar en iyisi, ben bacaklarımı jiletle alıyorum. 2 gün pürüzsüz ama iki günden sonra çıkmaya başlıyor maalesef.. Jiletle almadan önce bacaklarına bebek yağı sür, daha sonra jiletle al..Ben pürüzsüzlüğü bu sayede sağlıyorum.

Ne jilet ne agda lazer:KK200:
8 seans paket aldim 4 unu yaptirdim simdi hamile olduğum icin ara verdim ama %70 azaldi 4 seansta bile

Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.

Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Ağdaya her ay 100 verene kadar evde kullanılan ipl alsaymışsın keşke ya
10 ayda ödersin hem de ynına kar kalırdı
Hem de tüyler gidersi şimdiye

Kendim ağdayla sağlıklı sonuç alamam, özellikle genital ve arka bacakta :/ bana ağda yapabilcek bir arkadasımda yok. Suan en makülü jilet sanırım..
Epilasyon makinayla al ozaman.jiletle cok pismsn olursun erkekler gibi killarin cikar ciktigindada batma yapiyo ve cok kasiniyor.bn hamile oldugum halde jilet kullanmiyorum

Ağda candır jilet heyecandır derim. Aksiyona ne gerek var iki günde bir uğraş dur. 20 günde bir ağda misss

10 tl sir agda alıyorsunuz
kendınıze bu ıs ıcın ozel bır cezve edınıyorsunuz
cezveye az su koyup agdayı ıcıne koyup ısıtıyorsunuz
kendınden roll on sir agda var ondan bahsedıyorum spatula bezle ugrasmak ıstemezsınız dıye
surup surup cekıyorsunuz makınasına bıle gerek yok para vermem dıyorsanız
10 dk da tum bacak tertemız ustelık cok tuyluysenız bacaklarınız ıcın roll on agdanın yarısı yetecektır yanı 5 tl lık agda kullanımı olacaktır

100 tl agda ne agdası anlamadım sız agdacıya gıdıyorsunuz heralde

aynı jıletı kullanmanız hıjyenık degıl hergun kopuk jılet agdadan daha pahalıya gelır

Ben daha once lazer tedavisi gordum.simdi arada tek tuk cikiyor 3 4 ayda bir jiletle cikanlari aliyorum ama cok az cikiyor.size tavsiyem bol kopukleyin tertemiz oluyo sertlesmiyor killar

Bende epilator var, batik batik geziyordum bütün yaz. Onca keseledim ettim, o batıklar geçmedi...
Bir sabah 'hadi bir gün denize gidelim' dediler, mecburiyetten dayadim jileti
aman Allahım, bütün batiklarim geçti!
Ve (agdadan sonra olduğu gibi) ölü derimin alındığını da hissettim!
Türkiye'de nedense jilet çok tü kaka. İnsan söyleyemiyor bile,utanıyor elestirilerden. Oysa başka ülkelerden hangi arkadaşıma sorsam jilet kullanıyor. Ya da romantik komedi izliyorsun,kadın sevgilisine hazırlanırken duşta jiletle bacaklarını alıyor falan...
Hatta Ayşe Arman'in jilete geçişiyle ilgili bir yazısı vardı...
Sorunun cevabına gelince, derini gerip bastirarak yaparsan pürüssüzlük saglayabilirsin.
Sonrasında da bol bol nemlendirici sür, oooh mis
Bir hafta rahatsin işte^^

Jilet yapmadan önce bacaklarını ıyıce kesele. Zamanla batıklar fln hic kalmıyor. Ama öyle ilk seferde pürüsüzlük bekleme zamanla olur.

Back