Aa çok sevinirim.benim jiletle hic siyah nokta falan kalmiyo cok puruzsuz oluyo
markasi w ile basliyodu hatirlamiyorum
bi ara bakar yazarim size
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa çok sevinirim.benim jiletle hic siyah nokta falan kalmiyo cok puruzsuz oluyo
markasi w ile basliyodu hatirlamiyorum
bi ara bakar yazarim size
Benim ki sizinkinden daha zor çünkü çok açık renk ve ince, biraz sert davransam kopuyor haliyle kökten alınamıyordu ama sonunda başardım. Küçük küçük yapıyorum. Eğer kalın olsaydı işim cidden daha kolay olacaktı Yine de senin için en sağlam çözüm lazer olacak, doğru seçim yapmışsın derim.Teşekkür ederm canım.. :) ay senin çok tüyün yoktur hatta sen tüy ben kıl o yüzden hayatta temizlenmez benim ki:))
evde kullanılan ağda makinaları var. ben onlardan kullanıyorum. makina 35/40 arası olması lazım. aldığınız ağda 5 tl bezi 4 tl. ki hepsi hemen bitmiyor. bittiğini varsayalım aylık ağda masrafınız 9 tl.Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.
Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Ağdaya her ay 100 verene kadar evde kullanılan ipl alsaymışsın keşke yaSuan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.
Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Epilasyon makinayla al ozaman.jiletle cok pismsn olursun erkekler gibi killarin cikar ciktigindada batma yapiyo ve cok kasiniyor.bn hamile oldugum halde jilet kullanmiyorumKendim ağdayla sağlıklı sonuç alamam, özellikle genital ve arka bacakta :/ bana ağda yapabilcek bir arkadasımda yok. Suan en makülü jilet sanırım..
10 tl sir agda alıyorsunuzSuan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.
Ben evde yapıyorum çok da memnunum.lazer en guzelı
lumia degıl mıBen evde yapıyorum çok da memnunum.
Başka bir marka ama genel işleyiş aynı. Bize sorsalar yüzyılın icadı. Erkeklere sorsak play station :)lumia degıl mı
kım yaptıysa ellerınden operım bence kadınlar ıcın yuzyılın ıcadı super konforlu