• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar ve jilet

Ağda üzeri jilet, veya epilasyon üzeri jilet en favorim benim. Ağdanın alamadığını jilet alır. Orayı pürüzsüz yapar.
Ama yaz aylarında çok kez sadece jilet kullanıyorum, çünkü tüylerin ağdalık olacak boya gelene kadar zaman uzun pantolonla gezemem. Jilet rahat oluyor.

Öncelikle iyi bir jiletin olmalı. Ona dikkat et. Bir de jilet köpüğü/ losyonu çok farkettiriyor. Duş jeli filan o kadar etkili değil. Onun yerine jilet köpüğü kullan.

Iki uc kere jiletle al erkeklerin sakali gibi kalin cikar bacaklarin tecrubeyle sabit ozellikle beyaz tenli isen yandim Allah dersin bir iki kullanimda.Ben hic agdaciya gitmedim evde kendim epilasyon aletimle aliyorum cokda memnunum nerdsyse on senedir ayni makinayi kullaniyorum ama imkanin varsa en iyisi tabiki lazer epilasyon

Bacaklarimi jiletle aliyorum gun asiri. Bir sure almasam bile oyle cok kalin simsiyah cikmiyor gayet seyrek ve ince tuylerim. Jiletin markasi modeli falan onemli biraz bir de rossmanda satilan tras kopugu oldukca ise yariyor.

Jilet kullaniyorum vucuduma, beyaz tenli siyah killi biriyim. Ozellikle bacaklarim bembeyazdir azicik ciksa bile asiri belli olur.
Soyle ki jiletiniz tek bicakli olmasin ben a 101 den aliyorum 5 tanesi 4-5 lira en fazla pemve bi hiket onu kullanıyorum. Arko men in tıraş jelini kullaniyorum. Kocaman jel 10 lira falan 6 ay yetiyor bana.
Tum bacagi islat ben banyoda aliyorum, sicas su koy masrapaya bacaklarina jeli sur kopursun bekle 1 dakika kadar gerdir bacagini cok bastirmadan yavasca cek yukari dogru, sakin hizli hareker etme duzgun almaz. Ne cok bastir ne az tum bacagi al jileti masrapadaki suya sok devamli ki birikmesin kopuk. Bu kadar :-)
Bacak alma 101 oldu resmen :-) :-)

Lazer epilasyon yaptırırsan çok rahat edersin tavsiye ederim tertemiz oluyor cidden

Ben se jilet yapiyorum aslına bakarsan kolaylik. Agdayla bacaklari almak cok uğraştırıcı. Bana 3 4 gün gidiyor jilet yaptigimda. Cok memnunum. Lazere gidiyordum zaten. Yarim biraktim. Onun da faydasi oldu. Suan az var zaten . Ama tüy seklinde degil tabiki halen kil :)

Ben se jilet yapiyorum aslına bakarsan kolaylik. Agdayla bacaklari almak cok uğraştırıcı. Bana 3 4 gün gidiyor jilet yaptigimda. Cok memnunum. Lazere gidiyordum zaten. Yarim biraktim. Onun da faydasi oldu. Suan az var zaten . Ama tüy seklinde degil tabiki halen kil :)

Devam etseydiniz bebek tüylere dönüşüyor tüyler rahatlık sağlıyor

Hamile olduğumu öğrendim birakmak zorunda kaldim. 9 ay gitmedim . Sonra da doğumdu. Bebek bakımıydı derken. Kendimi unuttum :))

Üyeliğiniz devam ediyor olabilir bende 4 ay ara vermiştim sonra kaldigim yerden devam ettim. Çok rahat cidden acısı büyük ama sonuc iyi

Lazer yaptırmadan önce Gillette Venus bıçaklarını kullanıyordum gayet pürüzsüz yapıyorlardı. Traş köpüğü ya da jel kullanırsanız oranızı buranızı kesmezsiniz, bir süre sonra hızlanıyorsunuz zaten. Ben 2 güne bir duşa girdikçe cırt cırt hemen hallediyordum ağda hem canımı yakıyor hem de derim çok hassas hemen yara oluyor kızarıyor ve derimi sarkıtıyor sevmiyorum. Lazere gidince de bu dertlerden toptan kurtuldum.

Lazer çok iyi gerçekten ama bütçenize uymuyorsa duştan sonra saç kremini sürüp bacaklarınızı alabilirsiniz jiletle. Kıl kökünüz nasıl bilmiyorum ama lazerden önce ben öyle yapıyordum. Çabuk çıkmıyordu.

Tras köpüğü kullanıp killarin çıkış yönünün tersi yönde jiletle alirsaniz daha uzun sure gidiyor.
Aynı yönde almak anca 2 gun filan idare ediyor.
Bu yöntem bazi kadinlarda batık yapıyor ama dikkatli olun.
Paranız olunca da mutlaka lazere gidin. Aylik 100 lira agdaya yatırmak nedir? Ben aylik 400 lira 5 ay ödeyip 8 seans tüm vucut lazer satın aldim. Daha 3 kere gittim ve 3 aydir çıkmıyor. Aylik 100 lira agdaya yatirmak mantiksiz gercekten.

Vajinal bölge ve koltuk altı jilet kullan ama bacaklara kesinlikle jilet vurma.. özellikle baldır bölgesi jiletten snra düşünemiyorum çok daha sert kalın çıkacaktır pişman olursun.. en iyisi duştan sonra kıllar yumuşar epilasyon öneririm .

Back