Ben se jilet yapiyorum aslına bakarsan kolaylik. Agdayla bacaklari almak cok uğraştırıcı. Bana 3 4 gün gidiyor jilet yaptigimda. Cok memnunum. Lazere gidiyordum zaten. Yarim biraktim. Onun da faydasi oldu. Suan az var zaten . Ama tüy seklinde degil tabiki halen kil :)
Hamile olduğumu öğrendim birakmak zorunda kaldim. 9 ay gitmedim . Sonra da doğumdu. Bebek bakımıydı derken. Kendimi unuttum :))Devam etseydiniz bebek tüylere dönüşüyor tüyler rahatlık sağlıyor
Hamile olduğumu öğrendim birakmak zorunda kaldim. 9 ay gitmedim . Sonra da doğumdu. Bebek bakımıydı derken. Kendimi unuttum :))
Sizin de mi lazer sirasinda acıyordu?Üyeliğiniz devam ediyor olabilir bende 4 ay ara vermiştim sonra kaldigim yerden devam ettim. Çok rahat cidden acısı büyük ama sonuc iyi
Çok aciyordu ve ben birakmayi bile düşünüyordum şimdi iyi ki bırakmamışım diyorum çünkü tüyler azaldikca acıda çok aza indiSizin de mi lazer sirasinda acıyordu?
Of aynen ya. Baya aciyirdu bnmde. Toplam kaç seans gittiniz?Çok aciyordu ve ben birakmayi bile düşünüyordum şimdi iyi ki bırakmamışım diyorum çünkü tüyler azaldikca acıda çok aza indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?