• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar ve jilet

Of aynen ya. Baya aciyirdu bnmde. Toplam kaç seans gittiniz?
Ben 6 seans gittim 4 seansım daha var bide ben jilet ile alırdım acıya dayanamadigim icin siyah ve kalındı. Bi krem vermisti uyusturucu genitalde onu kullaniyordum ben aci hafifliyordu

Ben 6 seans gittim 4 seansım daha var bide ben jilet ile alırdım acıya dayanamadigim icin siyah ve kalındı. Bi krem vermisti uyusturucu genitalde onu kullaniyordum ben aci hafifliyordu
Bende 4 seans gitmiştim. Baya farkedilir derecede olmustu killarim. Lazere gitmeden evvel epilasyonla alırdım ama ha epilasyon ha jilet diyorlar.. sanırım benimde ondn biraz kalın ve sıktı

Bende 4 seans gitmiştim. Baya farkedilir derecede olmustu killarim. Lazere gitmeden evvel epilasyonla alırdım ama ha epilasyon ha jilet diyorlar.. sanırım benimde ondn biraz kalın ve sıktı

Hepsi çok acıtıyor ya epilasyon da en azından acıyor fakat azalıyor da
Benim 5. Seansimdan sonra iyice azaldı 6. Seansa geçen ay girdim tek tük kaldı .

Jilete hiç bulaşma derim ben yaptım o hatayı ve kıl dediğimiz mahlükat resmen sakal gbi civi gibi çıkıyor hemde çok kısa sürede tercih edilecek bi durum değil yanı kesinlikle ben onları inceltene kadar canım çıktı tekrar tekrar ağdaladım lazere hiç gitmedim ama kesin sonuç o sanırım onun içinde belirli bi süre cıkmayı önlüyor sonrasında bıraktıktan sonra tekrardan cıkmaya baslıyor sdc cıkıs zamanını öteliyor kökten bitirmiyor diyorlar dogrumu kızlar lazere gidenler

Ne yaptin sen olurmu bacaga jilet.
Neyse olmus madem
Vazgec jiletten kazim abinin bacaklarina soner.
Sakizla aliyorum yillardir tuylerimi 10 yil oldu kel kaldilar

Bende jilet kullaniyorum bacaklara.. agda daha iyu ama uzatmak gerekiyor onuda ben sevmiyorum. Uzun bi sure makinayla aldim ama batik yapti ve hamile oldugum donem bi basladim jilete vazgecemiyorum., bu sekilde 2-3 gunde yapiyorum ve tuysuz olmak hosuma gidiyor :)pruzsuz mu onu bilemiycem ama sanirim kese ise yariyo ve birazcik uzatmak ise yariyo jilet bile olsa..

Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.

Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Nerde 100 tl ki ist da cok iyi temiz yerler komple 40 50 falan yani bide kenziniz evde yapin agda.Ben kozmatik urunleri satan yerden agda ,agda bezi,spatula ve pudra ,yag aliyorum kendim yapiyorum evde.Ve bu urunler uzun sure gidiyor .Ben onceden agdayla aliyordum okadar pismanimki 3 yildir agada yapiyorum killarim baya inceldi.:KK76::KK76:

Nerde 100 tl ki ist da cok iyi temiz yerler komple 40 50 falan yani bide kenziniz evde yapin agda.Ben kozmatik urunleri satan yerden agda ,agda bezi,spatula ve pudra ,yag aliyorum kendim yapiyorum evde.Ve bu urunler uzun sure gidiyor .Ben onceden agdayla aliyordum okadar pismanimki 3 yildir agada yapiyorum killarim baya inceldi.:KK76::KK76:
Jilet dicektim agda yazmisim.

Jiletle yapmaya devam et iyice kalınlaşınca ardından lazer epilasyona git kesin sonuç :KK45:

Bacağına yazık etme
bacaga jilet sürülür mü hiç

Kızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?

Bunun için öneriniz var mıı.

Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.

Bence agdadan vazgecmeyin pürüzsüzlük gibi birseyin söz konusu olmayacagi gibi zamanla daha da sertlesip diken gibi baticak agda en güzeli bence ama illede jiletle yapicam diyorsaniz bastirarak yap canim
[/QUOTE]

Agda candir. Tertemiz risksiz mis gibi. Ucuz yapan yer bulup devam edin. Calismiyorsaniz agdadan kisilir mi,luks ihtiyactan kisilir. Genital bolgeye hele jilet hic dusunemiyorum orman olur orman. Hem de balta girmemisinden.

Victoria Secret meleğinin bacaklarını jiletle temizlediği bir videoya denk gelmiştim. Onlar nasıl pürüzsüz yapıyor ki??

Ben lazere bir süre ara vermek zorunda kaldım. Ara vermek zorunda kaldığım bu dönem boyunca da jilet ile almaya başladım. En pahalı markaları denedim ama gerçekten ellediğimde tam anlamıyla pürüssüz yapan hiç "batan his" bırakmayan jilet : sarı permatik olarak geçen beyaz saplı permatik marka

Jilet gibisi var mı be. Vazgeçilmezim kesinlikle. Ağda gibi yapış yapış değil ve bacaklardaki ölü derileri de temizliyor :KK45: Bacakları kalınlaşsın diye ağda yapan futbolcu arkadaşımdan sonra ağdaya karşı mesafeliyim. Roberto Carlos gibi gezmek istemiyorum :rolleyes:

Kızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?

Bunun için öneriniz var mıı.

Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.

Bu konuda tecrübeleirniz var mı?
laser epilasyon her kadının yaptırması gerekn birlşey büyük rahatlık

iyi bir keselen ve jiletle alırken çok iyi bir jilet kullan o. 5 kuruşlukları sakın kullanma.
ayrıca bebek yağı ile yaparsan pürüzsüz olur.

Evde kendiniz sir ağda yapın bence jiletle daha çok ve çabuk çıkar. Ben lazer yaptırmadan önce kendim evde sir ağda yapıyordum

Back