• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar ve jilet

Bacaklarımı sadece tatile giderken epilatörle alıyorum onun dışında hep jilet yapıyorum.

Duş jeli sürüp aşağıdan yukarı doğru alıyorum gayet pürüzsüz yazın haftada 1kez alıyorum bacaklarımı kışın 1ayı bile geçiyo öyle kalın değil inceler ancak minicik oluyolar.

Üstelik çopunukla elbise etek giyen biriyim sizin kıllarınız kalınsa ya jilet yapmayın ya hergün yapın

Öyle venüsmş bilmem ne markaymış tercihim yok hepsi jilet bacak kuru olmasın yeterli

Jilet yapmadan önce bebe şampuanıyla bacaklarımı köpürtüyorum o sekilde temizliyorum ve duştan çıkınca mutlaka nemlendirici (vaseline kullanıyorum memnunum) kullanmanı tavsiye ederim.

Venüs breeze en iyisi.Ben evlenene kadar ağda yapıyordum ama evlendikten sonra jilete gectim.Malum agda icin belli bir boya gelmesi gerekli ve esim bu surecten rahatsiz oluyordu.Careyi boyle buldum ve memnunum her zaman tertemiz✌ 2 senedir kullanıyorum herhangi bir kalınlaşma yada artış olmadı sanırım biraz da yapıya bağlı.Hem venüs breeze in kendi jelleri var ustunde ekstra biseye ihtiyaç bırakmıyor,yumuşak ve pürüzsüz oluyor.

Bazen mecbur kalırsam jiletle alıyorum. Önce traş köpüğü ile komple kaplıyorum bacağımı, sonra kaliteli bir jiletle ( bendeki mac3) aşağıdan yukarıya ters olacak şekilde alıyorum. Yıkayıp kremliyorum.

Ağdadan çok daha güzel oluyor fakat 2-3 gün idare ediyor sonra çıkmaya başlıyor. Benim kıllarımda çoğalma sertleşme olmuyor.

Cok yakin bi arkadasim vardi kendisi kuafordu
Batiklarim ve kil donmelerim oldugunu soyledigimde
Bana jiletle almami soylemiati bacaklarimi
Tabiki de denemedim
Ancak dogru mudur diye de hep kalimda kaldi
Agdayi birakip epilatore gectim ancak halen kil donmesi ve batiklara cozum buldugum soylenemez :(
Jilete gecsem mi bilemedim
Hem de surekli tertemz olur arkadaslarin dedigi gibi..

Cok yakin bi arkadasim vardi kendisi kuafordu
Batiklarim ve kil donmelerim oldugunu soyledigimde
Bana jiletle almami soylemiati bacaklarimi
Tabiki de denemedim
Ancak dogru mudur diye de hep kalimda kaldi
Agdayi birakip epilatore gectim ancak halen kil donmesi ve batiklara cozum buldugum soylenemez :KK43:
Jilete gecsem mi bilemedim
Hem de surekli tertemz olur arkadaslarin dedigi gibi..

Benim de ağda yaptığım dönemde çok batigim vardi ve ne yaptiysam care bulamadim.Suan jilet yapiyorum ve batigim yok.Gecip geçmemek tabi sana kalmış ama jilet batığı yok ediyor bu bi gerçek.

Benim de ağda yaptığım dönemde çok batigim vardi ve ne yaptiysam care bulamadim.Suan jilet yapiyorum ve batigim yok.Gecip geçmemek tabi sana kalmış ama jilet batığı yok ediyor bu bi gerçek.
Az dur ikna olacam yahu ;)
Bilemedim epilator de oyle ugrastiriyor ki anlatamam
Donmelerden illallah ettimmm
Deneyecegim valla.
Venus breeze ile mi baslayayim?

Back