babys07 seni çok tebrik ediyorum,gerçek bir başarı öykün var,film bile çekilebilir yani,
Üstelikte çok yardımseversin,verdiğin link ve desteklerin için çok minnettarım sana,
Allah yolunu açık etsinolumunekankayizsmile
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım sinem ben bende yeni doğum yaptım bebeğim altı aylık 57 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma girdim sezeran oldu kızım ve ben doğumdan sonra 59 ile hastaneden çıktım ama malum emzirirken kilo aldım 60 kiloyum ama en kısa zamanda 50 kiloya düşmem lazım bana yardımcı olursanız sevinirim....
resmen 15 yaş gençleşmişsin acayip frak var yani
seni çok taktir ettim öpüldün bende devam diyete
supersınnnnnnnnnnn
tebrikler.
saol hayatım moral olduguma cok sevindim:) yeterki iste canım mutlaka basarırsınbabys07 tebrik ederim azminden dolayı.Bana da çok büyük moral oldu .Umarım bende 50lili kililolara ulaşırım.
kızlar ben araştırırken tracy anderson-dance cardio cd'sini buldum. Ben herşeyden çok çabuk sıkılan bi tip olduğum için dansederek cardio yaparsam eğlenceli olacağını düşündüm. Siz de bi gözatın derimm yerimseniben
slm arkadaşım fotolarını merak ettim
selam canım cok eskiydi buraya koydugumda sanırım silinmis ama özelden bnamsn adresini yazarsan resimlerimi gösteririm:)
msn açılmıyor bizim pc de facebok var