babys07'nin başarı öyküsü...

babys07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
309
0
96
Antalya
selam arkadaslar cocuklugumdan beri hep bir sisko oldum zayfılık nedir neler hissedilir hic bilmedim aslında kücüklügümden beri hep sporun icindeydim ama sporu hic zayıflamak icin yapmadım 5 yasında yüzmeye ve atletizme basladım 6 yıl devam etti bu sonrasında da hep sporun icinde oldum yasıtlarım inceceikken ben hep sismandın hicte zayıflamayı düsünmedim ailem arkadaslarım cok derlerdi az ye zayıfla diye ama alınmazdım bile hatta o kadarki kendi kendimle dalga gecerdim birde :) birden zayıflamak istedigimi anladım en büyük sebepse vücudumu merak etmek oldu acaba zayıf olsam nasıl bir fizigim olurdu diye bu sekilde karar verdim ve basladım cok kötü bir yeme düzenim vardı günde 10-15 lt cola icerdim tabii yanında yedigim cikolataların pastaların haddi hesabı yoktu yemek layım hic olmadı sadece kahvaltı yapardım sonrasında da fast food ve abur cuburlar internette arastırma yapa yapa kendime saglıklı beslenme seklini oturttum ayda 4-5 kilo vermeliydim fazlası degil 6-7 ögün yaptım sebze meyve süt ürünleri hepsini koydum beslenmeme günde 3-3.5 lt su icmeye basladım colayı bıraktıktan sonra ve bu sefer sporu saglık icin yapmaya basladım sonunda istedigime kavustum
kızlar yeterki isteyin mutlaka basarırsınız üstelik birde troit hastası cıktım yine de yılmadan devam ediyorum ben basardıysam herkez basarır evet gercekten cok zor kilo verme ama verdikce öyle bir güven geliyorki anlatamam bunu 38 beden giyiyorum artık kıyafet alırken bu olurmu demiyorum artık giyemedigim ne varsa giyiyorum lütfen azimli olun ve basarın

Son düzenleme:
ınanılmazsın.. tebrik ederim arkadaşım darısı başıma :)))

Fotoğraf nasıl konulur bilsem yardım etmek isterdim çünkü çok merak ettim, ama bekliyorum :)

tebrik ederim hayran kaldım kilo verme stiline yaşam standartlarına oturtmak lazım bundan sonra

İnanılmazsın.. tebrik ederim arkadaşım darısı başıma :)))

Fotoğraf nasıl konulur bilsem yardım etmek isterdim çünkü çok merak ettim, ama bekliyorum :)

cok saol arkadasım walla bende hala inanmıyorum rüya gibi geliyor:) eger ögrenebilirsem nasıl kondugunu resim hemen koycam arkadasım :) lütfen sabırlı ol ve iste inan sende basarabilirsin

başlığı ilk okuduğum da gözlerim fal taşı gibi açıldı resmen.bana 15 - 16 kg vermek imkansız gibi gelirken tabi açılcak fal taşı gibi.ya ne desem ki sana olağan üstü bişi başarmışsın,imkansızı başarmışsın TEBRıKLER..(resimleri koy hemen:)

inan ben bile hala inanamıyorum :) cok saol arkadasım sonunda oldu ve kurtuldum herkesin böyle zayıflamasını diliyorum canım resim koycam ama nasıl konuluyor bilmiyorum

Tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Darısı başıma darısı başımaaaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…