Allah aşkına bir susun
valla derdime güldüm sayenizde.
Tamam ben kaşınmışım hak etmişim evet bunu mu duymak istiyorsunuz?
Evet ben kaşındım, kaşındım artık. Kadın her şeye susmalı, yuvayı dişi kuş yapar, kadın dediğin naif sessiz olmalı zırvalamasına gelemiyorum. Erkek üzerime çullanınca gel daha da ez demediğim için ben hatalıyım.
Size göre öldürülen kadınlar da hatalıdır mesela. Kim bilir nasıl delirtti adamı çenesiyle değil mi?
Gayet de kötü bir tarzınız var.
Hayatım boyunca aklımdan bile geçirmediğim şeyleri hayat düsturum kabul edip üzerime yapıştırma çabanız nedir?
Ben insanları kadın-erkek diye ayırmam, hiçbir durumda hiçbir olaya cinsiyetçi yaklaşmam, uydurmaya devam ediyorsunuz amacınız ne? Bana ait olmayan şeyleri uydurup uydurduklarınıza cevap yazıyorsunuz gerçekten yapmaya çalıştığınız şey nedir?
Kadın herşeye susmalı değil insan nerede ne konuşacağını nasıl konuşacağını bilmeli, nerede susacağını da bilmeli, konuşması kendi zararına olacaksa konuştuklarının karşılığını aldığında kaldıramayacaksa susmalı
Yuvayı dişi kuş yapar değil bir yuvayı birbirini seven birbirine saygı gösteren ve bunu devam ettirmeye muktedir olgun insanlar kurar
Kadın dediğin naif sessiz olmalı değil insan dediğin kendini bilmeli, bir duruşu görüşü doğrusu kuralları ve sınırları olmalı.ağzından çıkanı kulağı duymalı, karşısındakine değil kendine yakışır şekilde davranmalı
Önce adamın üzerine çullanan sizsiniz, adamı kışkırtan sizsiniz
Siz adam sorun çıkarsın diye uğraşmışsınız
Siz adama zaten mütemadiyen gel beni ez diyorsunuz, kovulup kovulup oturuyorsunuz bu bile isteye kendini ezdirmek değil mi? Adama senin ağzını caaaart diye yırtarım minvalinde çemkirmekle mi kendinizi ezdirmediğinizi sanıyorsunuz, işte yine kendi evinizden kovdurttunuz kendinizi tırıs tırıs da gittiniz, neden? adam size kahpe diyebiliyor ya bunu dedirtiyorsunuz adama, bir insan nasıl ikinci üçüncü dördüncü kez size küfredebiliyor buna müsade edip dik durduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Adama tüm söyledikleri ve yaptıkları için bu cüreti veren sizsiniz
En kötü tarz bile birine iftira atmaktan iyidir, öldürülen kadınların hatalı olduğunu düşündüğümü iddia ediyorsunuz peki bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Haberiniz olsun ödeyemeyeceksiniz
Uydurmayı, iftirayı seven bir insan olduğunuz aşikar ama bu çamur sizi boğar hanımefendi