Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ona böyle davranmaya hakkınız var mı?
ben onu o kadar alttan aldım ki hiç öyle haklık bir şey yapmadım beni kendisi kışkırtıyor konuşuyorum izah ediyorum gözlerini tavana dikip ağzını yamultuyor he he diyor boş yapma abi diyor. Onun buna hakkı var mı?

Adam seni istemiyor taa 2017 deki konuyu açtıysa 2030 da da acar her kavgada ablan bosaniyorsa sende bosan ne var bunda
Düzelmezse ve kendini biraz dizginlemezse sonumuz o olacak zaten. Bir problem yaşadığımızda ailesine hiç anlatmaz barışırız nasılsa o bana döner diye görsen normal zamanlarda ağzımın içine düşer bir dediğimi iki etmez biri bana bi laf etse hemen atlar annesi bile olsa ama böyle bozulunca tam bozuluyoruz uçlarda yaşıyor her şeyi anlamıyorum beni üzende bu. Köpek gibi sevdiğini bildiğim halde böyle yapması. Onu Çok iyi tanıyorum istememe gibi bir şey değil onun amacı beni süründürüp kendine bağlamak. O olmadığı için bu hırsı zaten

O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor.

Sanki tek sorun bu kavganızmış gibi anlatmışsınız ama şunları yapan, hakaret eden adamla yaşadığınız evlilik güzel bir evlilik olamaz.
Söylediği laflar hazmedilecek şeyler değil.
Çocuk yokken kurtulun bence. Dün gidemeyeceğinizi düşünüp masa yumruklamış, çocuk olursa "hiç gidemez" deyip sizi yumruklar artık.

Sanki tek sorun bu kavganızmış gibi anlatmışsınız ama şunları yapan, hakaret eden adamla yaşadığınız evlilik güzel bir evlilik olamaz.
Söylediği laflar hazmedilecek şeyler değil.
Çocuk yokken kurtulun bence. Dün gidemeyeceğinizi düşünüp masa yumruklamış, çocuk olursa "hiç gidemez" deyip sizi yumruklar artık.
İşte ona cesaret edemez sıkar o ben kendimi ezdirecek biri değilim. Hiç ona yeltenemez yapsa yapardı çok fırsatımız oldu. Hayvan gibi korkar yapacaklarımdan. Ya onu öfkelendiren de bu zaten susup oturmamam. O beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor ama aptal bi sevgi sağlıklı değil. Olgunlaşır mı bilmiyorum 2 yıldır evliyiz bu 2. Kavgamız.

ben onu o kadar alttan aldım ki hiç öyle haklık bir şey yapmadım beni kendisi kışkırtıyor konuşuyorum izah ediyorum gözlerini tavana dikip ağzını yamultuyor he he diyor boş yapma abi diyor. Onun buna hakkı var mı?
Berbat bir tarzınız var
Mübarek gün adama ağzınıza geleni saymışsınız eve gelir gelmez, bıraksaydınız da bir orucunu açsaydı
Adam arkadaşlarıyla görüşmek isteyince beraber güzel vakit geçiresiniz gelmiş, neyin ne olduğu ortada…..geçirdiniz mi? Yok. Neden? Lanet edesiniz olduğu için….
Adamın belki şekeri tansiyonu düştü oruçtan, belki çok acıktı susadı, belki trafikte sinirlendi, yada arkadaşlarıyla görüşmeyi çok istiyordu görüşmese de ekstra planladığınız gerçekten yapacağınız birşey olmadığını bilecek kadar tanıyordu sizi, suratı asık diye lanet etmek bu vaveyla nedir ya adam ne yapmış bunu hakedecek
Ortalığı birbirine katıp adamı tahrik edip bak delirdi demek sizinki
Ağzına geleni söylersen işine gelmeyeni işitirsin iki iki daha dört, delirtmeseydiniz adamı
Diğer mevzuya gelirsek de bazı yanlışlar vardır ömür boyu sırtına kambur olur, kendiniz etmiş bulmuşsunuz, kocanız sizi affetmek yada yaptığınızı unutmak mecburiyetinde değil

Başta evliliğinizi o kadar güzellemişsiniz ki, sonra eşinize söylediklerinizden inanilmaz rahatsiz olmuştum. "Suratını çekemem lanet olsun seninle neden evlendim" gibi.

Okurken "Aaaa ne gerek var böyle yükselmeye" dedim. Meğerse evliliğiniz o kadar güzel değilmiş. Bunlari söyleten de o kötü evlilikmiş.

Özür dilese döneceksiniz gibi hissettim ama düzeltilecek bir taraf göremedim ben.

Berbat bir tarzınız var
Mübarek gün adama ağzınıza geleni saymışsınız eve gelir gelmez, bıraksaydınız da bir orucunu açsaydı
Adam arkadaşlarıyla görüşmek isteyince beraber güzel vakit geçiresiniz gelmiş, neyin ne olduğu ortada…..geçirdiniz mi? Yok. Neden? Lanet edesiniz olduğu için….
Adamın belki şekeri tansiyonu düştü oruçtan, belki çok acıktı susadı, belki trafikte sinirlendi, yada arkadaşlarıyla görüşmeyi çok istiyordu görüşmese de ekstra planladığınız gerçekten yapacağınız birşey olmadığını bilecek kadar tanıyordu sizi, suratı asık diye lanet etmek bu vaveyla nedir ya adam ne yapmış bunu hakedecek
Ağzına geleni söylersen işine gelmeyeni işitirsin iki iki daha dört, delirtmeseydiniz adamı
Diğer mevzuya gelirsek de bazı yanlışlar vardır ömür boyu sırtına kambur olur, kendiniz etmiş bulmuşsunuz, kocanız sizi affetmek yada yaptığınızı unutmak mecburiyetinde değil
Kadın başlatmamış ki ilk eşi lanet okumuş söylenmiş.Yukarda belirtmiş iyi okuyun bence.
Insanlar hata yapabilir hazmedemeyecekse o anda bırakıp gidecekti eşi. Zaman geçtikçe yüze vurarak yıpratmaktan başka birşey geçmez ele.
Her tartışmada babanın evine git denmesi kadar onur kırıcı bir hareket yok.

Berbat bir tarzınız var
Aynı kişilerle bir haftada iki kez iftar yapmak nedir? Ben zaten gayet rahat biriyim planımız vardı gayette dün için ayrıca evdeydi ben işten geldim ben yoruldum açlıktan boğazı yapışan bendim uyuyarak oruç tutan oydu. Bir koşu mutfağa girip yemek hazırlayacaktım o surat karşısında sessiz olamadım keşke gitseydin ben böyle takılacağını bilmiyorum dedim kötü bir şey demedim. Berbat bir tarzı olan kişi sizsiniz bence. İlla kadındır dimi kavgayı başlatıp çene çırpan sizin kafa yapınız bu. Neyse ne diyeyim ki. Valla gel minareden at beni bak o kafadayım cidden gel al ya zaten berbat bi tarzım var.. 😒

Konuya iyi giden evliliğimiz diye başlayıp öfke kontrolü olmayan diye bitiriyorsunuz, sizde çok dengeli değilsiniz. Mübarek gün iftara bir saat kalmış lanetler, hakaretler havada uçuşuyor, bu sağlıklı bir ilişki türü değil. Öncesinde yaşanan olayı eşiniz içinde bitirmemiş bu da var, üzerini örtmüşsünüz sadece derim ki çocuk olmadan bu evliliği sonlandırın, belli ki çözülmeyecek. Baba evine gitmek ciddi bir hareket gider geri dönerseniz bir ciddiyeti kalmaz iyice laçkalaşır ilişki. Eşiniz şiddete meyilli bir adam sürdürürseniz daha kötülerini göreceğiniz aşikar

Kadın başlatmamış ki ilk eşi lanet okumuş söylenmiş.Yukarda belirtmiş iyi okuyun bence.
Insanlar hata yapabilir hazmedemeyecekse o anda bırakıp gidecekti eşi. Zaman geçtikçe yüze vurarak yıpratmaktan başka birşey geçmez ele.
Her tartışmada babanın evine git denmesi kadar onur kırıcı bir hareket yok.
Akılcı davranan insan kendine her kavgada babanın evine git dedirtmez, bu laf bir kez söylenir kapı çarpılır gidilir daha da dönülmez
Bu lafı işitip işitip oturursan işte böyle yalama olur
Eşi niye lanet okumuş hanımefendi? Adam kapıdan sana lanet olsun diye mi girmiş?
İnsanlar birbirinin aynasıdır, neyi yansıtırsan onu alırsın

Başta evliliğinizi o kadar güzellemişsiniz ki, sonra eşinize söylediklerinizden inanilmaz rahatsiz olmuştum. "Suratını çekemem lanet olsun seninle neden evlendim" gibi.

Okurken "Aaaa ne gerek var böyle yükselmeye" dedim. Meğerse evliliğiniz o kadar güzel değilmiş. Bunlari söyleten de o kötü evlilikmiş.

Özür dilese döneceksiniz gibi hissettim ama düzeltilecek bir taraf göremedim ben.
Sorunumuz yoktu düne kadar geçip giden konu benim ona ‘bana çok ağır konuşuyorsun ailemin durumunu bildiğin için yüzüme vuruyor gidemeyeceğimi bildiğin için babanın evine git diyorsun hakaret ediyorsun’ dememle konu eskiyi açtı sen de böyle biriydin falan filana girdi konu. Bilmiyorum kafam Allak bullak

Akılcı davranan insan kendine her kavgada babanın evine git dedirtmez, bu laf bir kez söylenir kapı çarpılır gidilir daha da dönülmez
Bu lafı işitip işitip oturursan işte böyle yalama olur
Eşi niye lanet okumuş hanımefendi? Adam kapıdan sana lanet olsun diye mi girmiş?
İnsanlar birbirinin aynasıdır, neyi yansıtırsan onu alırsın
Aynen canım doğru söylüyorsun.

Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.
Bu sevgi degilki siz cok yanlis anliyorsunuz aldatma gibi bisey yasadigi icin adam kafayi yemis sizi tek birakirsa aldatacaginzi dusunuyor size zerre guvenmiyor bunun sevmekle mukemmel evlilikle alakası yok kendinizi kndirmayin adam bikere guvenini kaybetmis ve bunu asamamis sizi baba evine gonderen adama donmeyin bidaha

Sorunumuz yoktu düne kadar geçip giden konu benim ona ‘bana çok ağır konuşuyorsun ailemin durumunu bildiğin için yüzüme vuruyor gidemeyeceğimi bildiğin için babanın evine git diyorsun hakaret ediyorsun’ dememle konu eskiyi açtı sen de böyle biriydin falan filana girdi konu. Bilmiyorum kafam Allak bullak
Erkek sinek yaniniza gelse olay çıkarıyormuş, yalnız markete gidemiyormuşsunuz, instagram mesajlarınızı okuyup yani özelinize girip okuduklarını yıllarca unutmamış.

Düne kadar sorun yoksa ilk kavgada nasıl "babanın evine git" diyor? Sizi nasil evden gönderiyor?

Bu tavrınızla bdv'deki işsiz, parasız, çaresiz, kadınlar gibi kocanızı koruyorsunuz.

Yapmayın, çaresiz değilsiniz.

Konuya iyi giden evliliğimiz diye başlayıp öfke kontrolü olmayan diye bitiriyorsunuz, sizde çok dengeli değilsiniz. Mübarek gün iftara bir saat kalmış lanetler, hakaretler havada uçuşuyor, bu sağlıklı bir ilişki türü değil. Öncesinde yaşanan olayı eşiniz içinde bitirmemiş bu da var, üzerini örtmüşsünüz sadece derim ki çocuk olmadan bu evliliği sonlandırın, belli ki çözülmeyecek. Baba evine gitmek ciddi bir hareket gider geri dönerseniz bir ciddiyeti kalmaz iyice laçkalaşır ilişki. Eşiniz şiddete meyilli bir adam sürdürürseniz daha kötülerini göreceğiniz aşikar
Konu buraya gelmeyecekti. Dengemi bozdu zaten orası belli. İştem geldim aç aç girdim mutfağa eşim evdeydi izinliydi uyku orucu tutuyor ama sinirli olanda o 😌 bak diyorum sorunları düzgünce konuşalım göz burun eğerek cık cıklama insan gibi otur konuş diyorum boş yapıyosun diyor anlatıyorum bak gitmeni söyledim sen gitmedin gitseydin madem vakit var hala gidebilirsin dedim niye gideyim ki kendi evime getirdi olayı 😅 çıldırmamak elde değildi üzerini örten de o işte sindiremeyince örtüyor ya bilmiyorum o bana babanın evine git demese çıkmazdım evden zaten. Gidemeyeceğimi sandı şuan ayakta hala biliyorum içi içini yiyordur. Ama ne olmalı bilmiyorum ailelerimiz çok yakınlar zaten bu sayede tanıştık hiç böyle değildi. Evlenince kendini kısıtlanmış hissetti sanırım ama hiçte kısıtlamadım ben arkadaşlarımla plan yaptım oda kendi arkadaşlarıyla hep böyleydi bi kere sadece gitme bugünlük dedim diye konu nerelere evrildi

Aynı kişilerle bir haftada iki kez iftar yapmak nedir? Ben zaten gayet rahat biriyim planımız vardı gayette dün için ayrıca evdeydi ben işten geldim ben yoruldum açlıktan boğazı yapışan bendim uyuyarak oruç tutan oydu. Bir koşu mutfağa girip yemek hazırlayacaktım o surat karşısında sessiz olamadım keşke gitseydin ben böyle takılacağını bilmiyorum dedim kötü bir şey demedim. Berbat bir tarzı olan kişi sizsiniz bence. İlla kadındır dimi kavgayı başlatıp çene çırpan sizin kafa yapınız bu. Neyse ne diyeyim ki. Valla gel minareden at beni bak o kafadayım cidden gel al ya zaten berbat bi tarzım var.. 😒
Canı ister iki kez yapar canı ister hiç yapmaz kanunu mu var bunun
Adamın oruç tutarken uyumuş olmasına bile bilenmişsiniz
Söylemek vaaaaar söylemek var, adam bizden daha iyi tanıyor sizi, tarzınızdan ne olduğunu anlamış patlamış işte
Kafa yapımın bu olduğunu nereden uydurdunuz? Ben kavgayı başlatan mutlaka kadındır demedim ki niye uyduruyorsunuz?
Kocanız da siz de bana göre berbat tarzları olan insanlarsınız, çok uyumlusunuz, kocanızın sevgisini tarif ederken bile “köpek gibi” seviyor, yapacaklarımdan “köpek gibi” korkuyor diyip duruyorsunuz, bu tarz berbat değil de nedir? Tasvire bak köpek gibi
Birbirinizi insan gibi sevseniz insan gibi davransanız bunlar olmayacak işte
Benim tarzımın neresi berbat size göre hayvanlı tasvirler olmadığı için yada ağzıma geleni saymadığım için mi beğenmediniz
Siz yani kocanız ve siz uçurumdan aşağıya son sürat gidiyorsunuz zaten birinin birşey yapmasına gerek yok

ilk konuyu okuyunca ben de sizde suç buldum, çünkü öyle anlatmışsınız. Bir haftada 2. kez iftar yapacaklarını bilmiyorduk. Eşiniz istemezsen gitmem demiş, siz de gitme o zaman demişsiniz. Sonra hep siz onu tahrik etmiş gibi yazmışsınız. Sonuçta ikiniz de oruçlusunuz, kimi insan sinirli olur oruçken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X