- 9 Ağustos 2021
- 15.227
- 51.936
- Konu Sahibi cileklidon
Ayrıca lütfen bu adamdan özür dilemeyin kavga sırasında sanırım korkudan özür dilediniz . O zaman ayrılmak istiyorsa ayrilsaydi ama amacı ayrılmak değil sizi böyle böyle sinidirmek istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim oturduğumuz semti sevmiyormuş biri musallat olurmuş konu bu. Ya tutarsız tabi ki.Sizde kendi içinizde tutarsızsınız. İşten çıkmam ama kaç yıl önceki saçma mevzudan özür dilerim, bakkala tek gitmem, işteyken yanımda erkek görmesin diye kıvrım kıvrım kıvrılırım. Bu saçmalıklar içinde birşeyler yapsaydınız o zaman.
Ayrıca bakkala tek göndermeyen, sadece sizin lafinizla çalışmanıza sessiz kalmaz. Vardır düşündüğü birşey.
Babanin evine neden gidemiyordun?Evden kovan ben olurdum eğer o ev annesinin evi olmasaydı :)
O yüzden bu kadar rahat git diyebiliyor. Sandı ki gitmeyeceğim sineceğim. Bu sefer olmayacak o. İçim çok rahat kuduruyor evde eminim bu sefer geri adım atmayacağım annemde arkamda zaten. Gerçekten kendime yeni hayat kurarım yaparım bunu ev arkadaşı bulur ortak eve çıkarım yine de yaşarım. Çocuk yapmadım bunca zaman iyice görmek istedim iyi ki de yapmadım..
Aynen oyle.. sindiremeyen yediremeyen herif zaten bosardi.. hem bosamiyor hemde isitip isitip onune koyuyor. Kisaca kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorAyrıca lütfen bu adamdan özür dilemeyin kavga sırasında sanırım korkudan özür dilediniz . O zaman ayrılmak istiyorsa ayrilsaydi ama amacı ayrılmak değil sizi böyle böyle sinidirmek istiyor
Bir şey itiraf edeyim mi?Bunların ilk kez olduğunu düşünmüyorum. Yani güzel bir evliliğin yokmuş. Adam Hakaret ediyor kapı duvar yumrukluyor bunun bir adım ilerisi o yumruk senin yüzünde patlaması. Ben evliliğini bitireceğine inanamıyorum. Pişman olsun özür dilesin yalvarsın istiyorsun. Bunlar olunca da evine geri döneceksin
O kadar sindirdi ki yaptıklarımın hata olduğunu hissettirdi. Öyle ifade ediyor ki kendini dersin ki bu kız salak mı ya adama ne yapmış böyle.Siz etek giyince millete kendini gösteriyorsun diyebilen bir adamla mı çok güzel giden evliliğiniz var? Yahu adam sizi tek bakkala yollamıyor. Eşiniz zaten normal değil ama böyle bir insanla güzel bir evlilik yaşayabildiğinize göre siz de değilsiniz. Bu kadar yüz göz olunduktan sonra evliliğe devam etmeyin artık derim.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Babam bana bırak gel dese iki dakika durmam. Veya babam hayatta olmasa şimdi açmıştım davayı.
Babamı tanısan beni çok iyi anlardın.
Ben bunun için yapmadım çocuk. Her şey yoluna girdi 1 sene hiç sorun yaşamadık 3-4 aydır düşündük olmadı. Allah'ın var bir bildiği.
Bizim sonumuz yok Calci göremiyorum. Dipsiz kuyu.
Çok iyi bir iş yerinde iyi bir maaşla çalışıyorum. Boşanmaktan korkmuyorum.Siz barışacaksınız çok büyük ihtimalle.
Bu adamdan çocuk falan yapmayın bari. Kızınız olursa onunda hayatını hastalıklı düşünceleriyle mahveder. Siz de suçlu olursunuz.
Yani sindiremedin madem söz yaptın, nişan yaptın üstüne üstlük evlendin ne oldu birden bire ? Şimdi mi yıllar sonra aklına geldi takıntılı işte yani eziyet olarak kullanıyor bu durumuAynen oyle.. sindiremeyen yediremeyen herif zaten bosardi.. hem bosamiyor hemde isitip isitip onune koyuyor. Kisaca kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor
Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.
yazdıklarından anlaşıldığı üzere aldatmış muhtemelen de yakalanmış.21 yaşındaki olayı acayip merak ettim, muhtemelen 1 günde bu duruma gelmemiştir eşiniz ve muhteşem evliliğiniz.
Yani sindiremedin madem söz yaptın, nişan yaptın üstüne üstlük evlendin ne oldu birden bire ? Şimdi mi yıllar sonra aklına geldi takıntılı işte yani eziyet olarak kullanıyor bu durumu
İşte ona cesaret edemez sıkar o ben kendimi ezdirecek biri değilim. Hiç ona yeltenemez yapsa yapardı çok fırsatımız oldu. Hayvan gibi korkar yapacaklarımdan. Ya onu öfkelendiren de bu zaten susup oturmamam. O beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor ama aptal bi sevgi sağlıklı değil. Olgunlaşır mı bilmiyorum 2 yıldır evliyiz bu 2. Kavgamız.
Babam. Ablamın boşanmasını bile kaldıramayan bir adam, çok yakın arkadaşının oğluyla ayrılığımızda kafayı yer bunu çok net gösteriyor.
Yani sindiremedin madem söz yaptın, nişan yaptın üstüne üstlük evlendin ne oldu birden bire ? Şimdi mi yıllar sonra aklına geldi takıntılı işte yani eziyet olarak kullanıyor bu durumu