Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde kendi içinizde tutarsızsınız. İşten çıkmam ama kaç yıl önceki saçma mevzudan özür dilerim, bakkala tek gitmem, işteyken yanımda erkek görmesin diye kıvrım kıvrım kıvrılırım. Bu saçmalıklar içinde birşeyler yapsaydınız o zaman.
Ayrıca bakkala tek göndermeyen, sadece sizin lafinizla çalışmanıza sessiz kalmaz. Vardır düşündüğü birşey.
Bizim oturduğumuz semti sevmiyormuş biri musallat olurmuş konu bu. Ya tutarsız tabi ki.
bi gün bak hiç karışmıyor bi gün bak karışıyor anlamıyorum ki. kendi içimde değil onun tutarsızlıklarını yaşıyorum sanırım.

Evden kovan ben olurdum eğer o ev annesinin evi olmasaydı :)
O yüzden bu kadar rahat git diyebiliyor. Sandı ki gitmeyeceğim sineceğim. Bu sefer olmayacak o. İçim çok rahat kuduruyor evde eminim bu sefer geri adım atmayacağım annemde arkamda zaten. Gerçekten kendime yeni hayat kurarım yaparım bunu ev arkadaşı bulur ortak eve çıkarım yine de yaşarım. Çocuk yapmadım bunca zaman iyice görmek istedim iyi ki de yapmadım..
Babanin evine neden gidemiyordun?

En dogrusu cocuk olmamasi.. olsaydi omur boyu gormek zorundaydin.. daha cok gencsin her sekilde ustesinden gelirsin. Bir gun guzel bir iliski yasadiginda kurtulduguna sevinirsin belki..iki taraf icinde eziyet

Siz etek giyince millete kendini gösteriyorsun diyebilen bir adamla mı çok güzel giden evliliğiniz var? Yahu adam sizi tek bakkala yollamıyor. Eşiniz zaten normal değil ama böyle bir insanla güzel bir evlilik yaşayabildiğinize göre siz de değilsiniz. Bu kadar yüz göz olunduktan sonra evliliğe devam etmeyin artık derim.

Ayrıca lütfen bu adamdan özür dilemeyin kavga sırasında sanırım korkudan özür dilediniz . O zaman ayrılmak istiyorsa ayrilsaydi ama amacı ayrılmak değil sizi böyle böyle sinidirmek istiyor
Aynen oyle.. sindiremeyen yediremeyen herif zaten bosardi.. hem bosamiyor hemde isitip isitip onune koyuyor. Kisaca kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor

Bunların ilk kez olduğunu düşünmüyorum. Yani güzel bir evliliğin yokmuş. Adam Hakaret ediyor kapı duvar yumrukluyor bunun bir adım ilerisi o yumruk senin yüzünde patlaması. Ben evliliğini bitireceğine inanamıyorum. Pişman olsun özür dilesin yalvarsın istiyorsun. Bunlar olunca da evine geri döneceksin
Bir şey itiraf edeyim mi?
Babam bana bırak gel dese iki dakika durmam. Veya babam hayatta olmasa şimdi açmıştım davayı.
Babamı tanısan beni çok iyi anlardın. :KK43:
Ben bunun için yapmadım çocuk. Her şey yoluna girdi 1 sene hiç sorun yaşamadık 3-4 aydır düşündük olmadı. Allah'ın var bir bildiği.
Bizim sonumuz yok Calci göremiyorum. Dipsiz kuyu.

Siz etek giyince millete kendini gösteriyorsun diyebilen bir adamla mı çok güzel giden evliliğiniz var? Yahu adam sizi tek bakkala yollamıyor. Eşiniz zaten normal değil ama böyle bir insanla güzel bir evlilik yaşayabildiğinize göre siz de değilsiniz. Bu kadar yüz göz olunduktan sonra evliliğe devam etmeyin artık derim.
O kadar sindirdi ki yaptıklarımın hata olduğunu hissettirdi. Öyle ifade ediyor ki kendini dersin ki bu kız salak mı ya adama ne yapmış böyle.
Zeytinyağı gibi üste çıkıyor bir de aptal bir şekilde aa doğru ya bende hatalıyım derken buluyorum kendimi. :KK43:

çok güzel giden evlilik demişsin, güzellik nerede? pardon da bu evlilik değil başka bişey. tuhaf bir savaş var aranızda. çocuk yoksa neden katlanıyorsun?
bi kağıt kalem almak, sürdürmek için sebeplerini, vazgeçmek için sebeplerini yaz. hangisi fazla çıkarsa ona göre karar ver. ama ben okurken rahatsız oldum.
ayrıcaaa o şiddeti ille de sana uygulamak zorunda değil. şu yaptığı hareketler zaten şiddetin dik alası, duvar yumruklamak kapak sökmek falan. kıyameti koparmış. sana da gelmesi yakındır o yumrukların. korkarım ben olsam

Küçücük mevzu dağ olmuş resmen. Sevdiğine eminsiniz ama ettiği kötü laflar hakaretler nolacak nasıl sevmek ki bu? Eline koz vermişsiniz belliki kullanıp duruyor çok sağlıksız bi ilişki şekli.

Bir şey itiraf edeyim mi?
Babam bana bırak gel dese iki dakika durmam. Veya babam hayatta olmasa şimdi açmıştım davayı.
Babamı tanısan beni çok iyi anlardın. :KK43:
Ben bunun için yapmadım çocuk. Her şey yoluna girdi 1 sene hiç sorun yaşamadık 3-4 aydır düşündük olmadı. Allah'ın var bir bildiği.
Bizim sonumuz yok Calci göremiyorum. Dipsiz kuyu.

İşte aileni bildiğim için diyorum boşanamazsın diye. Ablan da ayrılırken bir sürü sorun yaşadı. Bir kızım boşandı, diğeri de boşanırsa elaleme ne deriz modunda baban.
İlla alenin yanına mı gitmek zorundasın?

Siz barışacaksınız çok büyük ihtimalle.
Bu adamdan çocuk falan yapmayın bari. Kızınız olursa onunda hayatını hastalıklı düşünceleriyle mahveder. Siz de suçlu olursunuz.
Çok iyi bir iş yerinde iyi bir maaşla çalışıyorum. Boşanmaktan korkmuyorum.
Tahin ben babamın arkamda olsa bile hep canımı acıtacağını biliyorum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama çocuk fikri kafamdan iyice uzaklaştı ondan eminim.

Aynen oyle.. sindiremeyen yediremeyen herif zaten bosardi.. hem bosamiyor hemde isitip isitip onune koyuyor. Kisaca kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor
Yani sindiremedin madem söz yaptın, nişan yaptın üstüne üstlük evlendin ne oldu birden bire ? Şimdi mi yıllar sonra aklına geldi takıntılı işte yani eziyet olarak kullanıyor bu durumu

Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.

Adam size güvenmiyor. Zamaninda sizi sevmis de hatanizi kenara koyup devam etmis, ama asla unutmamis. Bu evlilik güzel bir evlilik degil. Güveni gitmis bastan.

21 yaşındaki olayı acayip merak ettim, muhtemelen 1 günde bu duruma gelmemiştir eşiniz ve muhteşem evliliğiniz.
yazdıklarından anlaşıldığı üzere aldatmış muhtemelen de yakalanmış.
çünkü eşi sen kahpesin bunu yaptın ya ondan çocuğun olsaydın falan demiş belli ki aldatma birlikte olarak olmuş başkasıyla

Yani sindiremedin madem söz yaptın, nişan yaptın üstüne üstlük evlendin ne oldu birden bire ? Şimdi mi yıllar sonra aklına geldi takıntılı işte yani eziyet olarak kullanıyor bu durumu

Erkekler böyle seyleri unutmuyor. Ya sevdiginden yada cevre baskisindan devam ediyorlar, ama kadinin ona göre davranmasini bekliyorlar. Kadin istedikleri gibi davrammasa "ben seni bu halde bile kabul ettim" diye basliyorlar

O kadar iğrenç şeyler soylemisken özür dileyen niye siz oldunuz onu anlamadım ben.

İşte ona cesaret edemez sıkar o ben kendimi ezdirecek biri değilim. Hiç ona yeltenemez yapsa yapardı çok fırsatımız oldu. Hayvan gibi korkar yapacaklarımdan. Ya onu öfkelendiren de bu zaten susup oturmamam. O beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor ama aptal bi sevgi sağlıklı değil. Olgunlaşır mı bilmiyorum 2 yıldır evliyiz bu 2. Kavgamız.

niye 2. kavganız biliyor musun?
yapma demiş yapmamışsın giyme demiş giymemişsin bakkala yalnız gitme demiş gitmemişsin işyerinde erkeklerle konuşma demiş konuşmamışsın. bir şekilde sevgisinden yaptığını sevgisinden söylediği her haltı alttan almışsın o yüzden 2.kavganız.
o yönetebileceği kontrol altında tutabileceği bir kadın istemiş sende buna zemini vernişsin sevgisinden kıskanıyor diye.
taviz tavizi doğurur yavaş yavaş seni istediği kalıba sokmuş. sen sen değilsin bu evlilikte onun kafasındaki kadın olmak için alttan alan tavizler verensin.
adamın komutlarına uymadığında seni erkeklere göstermek için giyinmekle suçlamış. ertesi gün yine o eteği giyseydin o zaman kaçıncı kavga olduğunu sayamazdın.
ben sende özür dilese dönecek enerji aldım ama şunu bil şimdi bitirmezsen evliliği dayak yiyeceksin.

sindiremediği de mevzu olsa.
adam hasta normal değil.
normal insan davranışı sergilemesi beklenemez o yüzden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X