Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu evlilik güzel bir evlilik değil bence. Gayet de kötü, saygının sevginin bitmiş olduğu, birbirinize tahammül ettiğiniz bir evlilik. 21 yaş olayı dediğiniz şeyi kafaya boşuna takıyorsunuz. Eşiniz bunu sürekli açacaksa evlenmeseydi, evlenmek bunları unuttum demektir, kabul ettim demektir. Çoğumuzun evlenmeden flörtleri vs olmuştur kavga edince onları öne mi sürelim. Bu ahlaksızlık olur çünkü sanki namussuzluk yapmışsın da seni kabul etmiş gibi seni ezme hakkını verir.

Bu kötü evlilik sizin sinirinizi bozmuş, eşinizin zaten öfke sorunu var. Olay büyütülecek bir olay değil ama evlilik de rayından çıkmış zaten. Bu şekilde kendinizi yıpratmayın derim eşiniz düzelmez kolay kolay. Göstermelik 3-5 gün iyi olur yine döner eskiye. Hazır çocuk yok, işiniz de var ayrılın. Bu adamın derdi bir ömür çekilmez.

İşte aileni bildiğim için diyorum boşanamazsın diye. Ablan da ayrılırken bir sürü sorun yaşadı. Bir kızım boşandı, diğeri de boşanırsa elaleme ne deriz modunda baban.
İlla alenin yanına mı gitmek zorundasın?
Gidecek yerim tabi ki var. :) Ama çalıştığım iş yerine o kadar uzaklar ki çıkmakta istemiyorum iş yerimi seviyorum şartları çok iyi. Anca ailemin evinden rahat gidebiliyorum.

Bence babanla otur Bir güzel konuş.sen ayrılık istemediğin için kendine mecbur zannediyor geri dönersem beni daha çok ezer,noldu baban sahip çıkmadı mı diye daha çok ezer ve psikolojik şiddet uygular yeri geldiğinde fiziksel şiddetten de kacinmaz.Calisiyorum zaten biraz Birikim yapayım ayrı eve çıkarım milleti değilde kızını düşün.kucucuk evladını elin adamı kufretsin baskılasin korkutsun hangi baba istere yaa...
Tâbi ayrılmaya bu kesin karar verdiysen yoksa aileni yüz göz etme derim iki gün sonra ayni masaya oturup yemek yiceksiniz çünkü,ama bence olmaz bu iş ilerde çok çok kötü şeyler olur keşke o Zaman eve döndüğümde bitirseydim dersin

Güzel giden bir evlilikte kavga olmaz diyemem ama güzel giden bir evlilikte kavgada boyle sözler kullanilmaz.
Zaten saygisiz kavgalariniz oluyormuş onceden de " kendini gösteriyorsun" diye kotu laflar ediyormuş zaten insan eşine boyle şey mi soyler.

Dünyanin hakaretini etmiş özür diliyorsunuz eşinizi sizi arayip cagirsa da bu şeylerin devamini yaşayacaksiniz siz. Bu kadar saygisizlaşildiktan sonra devami benzer şekilde gelir bana göre.

niye 2. kavganız biliyor musun?
yapma demiş yapmamışsın giyme demiş giymemişsin bakkala yalnız gitme demiş gitmemişsin işyerinde erkeklerle konuşma demiş konuşmamışsın. bir şekilde sevgisinden yaptığını sevgisinden söylediği her haltı alttan almışsın o yüzden 2.kavganız.
o yönetebileceği kontrol altında tutabileceği bir kadın istemiş sende buna zemini vernişsin sevgisinden kıskanıyor diye.
taviz tavizi doğurur yavaş yavaş seni istediği kalıba sokmuş. sen sen değilsin bu evlilikte onun kafasındaki kadın olmak için alttan alan tavizler verensin.
adamın komutlarına uymadığında seni erkeklere göstermek için giyinmekle suçlamış. ertesi gün yine o eteği giyseydin o zaman kaçıncı kavga olduğunu sayamazdın.
ben sende özür dilese dönecek enerji aldım ama şunu bil şimdi bitirmezsen evliliği dayak yiyeceksin.
Ben de kendimi tanıyamıyorum. Diyorum ya aslında hatalı değilim ama öyle güzel üste çıkıyor ki kendimi niye böyle yaptım ki salak kafam derken buluyorum kendimi.
Çok salağım ya cidden. Ama sonu yok bunu hissediyorum. Ve biterse eğer ki benim gidişimle bitecek.
Gidecek yer bulurum yaşarım da paşalar gibi.
En çok zoruma giden ne oldu biliyor musun
Ben akşamın 9 unda taksiye binip gittim. Bırak arkamdan gitme demeyi aramadı bile.
Taksici bana zarar verse bir Allahın kulunun ruhu duymazdı. Gururundan ailemi de aramazdı orada mı diye.
Veya kaza yapsam ölsem hiç bir şekilde kimsenin haberi olmazdı. Bu benim canımı yakıyor. O yüzden babamlarda kalmaya devam edeceğim. Bitecekse bitsin.

Çok kıskanç insandan hayır gelmez hayatı cehenneme çevirir hele ki öfke kontrolü yoksa. Etek giydiniz diye size malum yakıştırmaları yapan biriyle nasıl ilişki sürdürebiliyorsunuz? Bir tek dövmedigi kalmış. Kaç yıllık evlisiniz zaten? Psikolojik şiddet evden kovma... Ev sadece onun mu ayrıca?

Şuan bu yaptığımın normal olmadığını hissediyorum.
Hiç bir sorunumu buraya yazmadım evliliğimle ilgili. Sebebi yüzleşmekten kaçmammış görüyorum ki.
Şuan bu durumdan inanılmaz rahatsızım gelmiş burada tanımadığım insanlara kocamı anlatıyorum belki düzeleceğiz ve herkes yaşadığım aptallığın farkında olacak ama bir o kadar da rahatladım içimde kuş kadar hafif bir his var. Niye böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Kafam bi milyon.

Erkekler böyle seyleri unutmuyor. Ya sevdiginden yada cevre baskisindan devam ediyorlar, ama kadinin ona göre davranmasini bekliyorlar. Kadin istedikleri gibi davrammasa "ben seni bu halde bile kabul ettim" diye basliyorlar
Erkek de unutmuyorsa evlenmesin bence ya yani çok büyük birşey olsa ortada tamam diyeceğim ama daha o zaman sevgili değillermis bile

sindiremediği de mevzu olsa.
adam hasta normal değil.
normal insan davranışı sergilemesi beklenemez o yüzden.
Sindiremeyecek birşey görmedim ben o zaman sevgili değillermis bile yani bence de normal değil adam yoksa insan onca yıllık eşine bu hakaretleri etmez bu şekilde bı yerleri parcalamaz

Şuan bu yaptığımın normal olmadığını hissediyorum.
Hiç bir sorunumu buraya yazmadım evliliğimle ilgili. Sebebi yüzleşmekten kaçmammış görüyorum ki.
Şuan bu durumdan inanılmaz rahatsızım gelmiş burada tanımadığım insanlara kocamı anlatıyorum belki düzeleceğiz ve herkes yaşadığım aptallığın farkında olacak ama bir o kadar da rahatladım içimde kuş kadar hafif bir his var. Niye böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Kafam bi milyon.
Birçok üyenin de söylediği gibi düzelecek bir "pürüz" değil yaşadığınız. Adamın mentalitesi direkt pürüz.
Yalnız akşamın 9unda taksiye bindim diye kendinize acımanız saçma yani bu saatlerde işten taksiyle eve döndüğüm çok oluyor. Başımda illa bir erkek olsun diye beklemeyin güçlü olun sevdiğiniz iyi kazandığınız işiniz varmış ki bu gerçekten bir ayrıcalık.

Birçok üyenin de söylediği gibi düzelecek bir "pürüz" değil yaşadığınız. Adamın mentalitesi direkt pürüz.
Yalnız akşamın 9unda taksiye bindim diye kendinize acımasız saçma yani bu saatlerde işten taksiyle eve döndüğüm çok oluyor. Başımda illa bir erkek olsun diye beklemeyin güçlü olun sevdiğiniz iyi kazandığınız işiniz varmış ki bu gerçekten bir ayrıcalık.
Acımak değil inan ki ama insan karısını nasıl aramaz.

Ben de kendimi tanıyamıyorum. Diyorum ya aslında hatalı değilim ama öyle güzel üste çıkıyor ki kendimi niye böyle yaptım ki salak kafam derken buluyorum kendimi.
Çok salağım ya cidden. Ama sonu yok bunu hissediyorum. Ve biterse eğer ki benim gidişimle bitecek.
Gidecek yer bulurum yaşarım da paşalar gibi.
En çok zoruma giden ne oldu biliyor musun
Ben akşamın 9 unda taksiye binip gittim. Bırak arkamdan gitme demeyi aramadı bile.
Taksici bana zarar verse bir Allahın kulunun ruhu duymazdı. Gururundan ailemi de aramazdı orada mı diye.
Veya kaza yapsam ölsem hiç bir şekilde kimsenin haberi olmazdı. Bu benim canımı yakıyor. O yüzden babamlarda kalmaya devam edeceğim. Bitecekse bitsin.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence hayata yeniden başlayabilirsiniz ilerde çocuğunu olunca bu adam yine sinir krizi geçirince ne olacak ? Sen çocuğunun yüzüne bakamazsin deyip kacirirsa benim aklima direk bu geldi açıkçası .
Adam normal değil gibi hersey beklenir size zarar verebilir

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence hayata yeniden başlayabilirsiniz ilerde çocuğunu olunca bu adam yine sinir krizi geçirince ne olacak ? Sen çocuğunun yüzüne bakamazsin deyip kacirirsa benim aklima direk bu geldi açıkçası .
Adam normal değil gibi hersey beklenir size zarar verebilir
27 yaşındayım

Acımak değil inan ki ama insan karısını nasıl aramaz.
Akşam taksiye binmek falan gayet normal şeyler ama eşiniz zaten normal olsa size babanın evine git demez.
O an illa birinin evden gitmesi gerekiyorsa kendi çıkar gider. Lafa gelince adamlıktan yana mangalda kül bırakmayanlar icraata gelince kendi evde oturup karısını gönderiyor. Arayıp aramamasi ondan sonra hiç önemli değil.

Akşam taksiye binmek falan gayet normal şeyler ama eşiniz zaten adam olsa size babanın evine git demez.
O an illa birinin evden gitmesi gerekiyorsa kendi çıkar gider. Lafa gelince adamlıktan yana mangalda kül bırakmayanlar icraata gelince kendi evde oturup karısını gönderiyor. Arayıp aramamasi ondan sonra hiç önemli değil.
Çok çok doğru söylüyorsun. Ev ailesinin evi buna güveniyor. Benim de durumum iyi bunun farkında değil ailemin benim arkamda durmayacağını düşünüyor. Ailem durmasa bile çok rahat geçinebilecek bir işim var. Gideceğimi düşünmedi blöf yaptı ama gittim. Beklemiyordu yine susup bir şekilde oturacağımı sandı. Şokta o şuan bir de aileme konu gittiği için tedirgin. Biliyorum.

Çok çok doğru söylüyorsun. Ev ailesinin evi buna güveniyor. Benim de durumum iyi bunun farkında değil ailemin benim arkamda durmayacağını düşünüyor. Ailem durmasa bile çok rahat geçinebilecek bir işim var. Gideceğimi düşünmedi blöf yaptı ama gittim. Beklemiyordu yine susup bir şekilde oturacağımı sandı. Şokta o şuan bir de aileme konu gittiği için tedirgin. Biliyorum.
Evin kime ait olduğu önemli değil ki. Siz eşsiniz ve beraber yaşıyorsunuz orada. Bir sorun varsa çıkıp gidecek olan erkek olmalı. Zaten evlilik sürmeyecekse orada yaşamaya devam edecek haliniz yok. Bir kavga sırasında canta gibi karılarını ailelerinin evlerine bırakan ya da git deyip kendi evde oturan erkekler ciddi midemi bulandırıyor benim. Birde bunların çocuklu versiyonu var. Kadın çocuğu alıp gitmek zorunda kalıyor, çocuğun düzeni bozuluyor kimin umurunda, yeterki beyfendilerin rahatı bozulmasın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X