Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki çaresiz değilim. Korumuyorum da korunacak yanı kalmadı. Canım aşırı sıkkın gerçekten ne hissedeceğimi bilmiyorum.

Tabiki çaresiz değilim. Korumuyorum da korunacak yanı kalmadı. Canım aşırı sıkkın gerçekten ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Geçmişte yaşanan sorunlari farkedin. Sorunsuz bir evlilikte ilk kavgada sürgülü kapı sökülecek kadar şiddetli hareketler olmaz. Babanin evine git demez. Siz ona lanet olsun, suratını çekemem demezsiniz. Bunlar iyi evliliklerde olmaz.

Sanırım evliliğin sorumluluğunu üstlenemedi hala. Bende şaşırıyorum babam şok oldu annem hele. Kal burda bırak yalnız kalsın aptal kim oluyomuş dedi sinir oldular.

Biliyor benim bazı şeyleri sineye çekmek zorunda olduğumu üstüme geliyor. Aileni üzmemek için bırakmıyorsun dimi beni diyor sen bana katlanmak zorunda olduğun için buradasın diyor. Of of hiç böyle hayal etmemiştim cidden çok kırık döküğüm.

Gerçek bir ruh hastası. Madem hazmedemiyor olanları neden ayrılmadı böyle ömür geçmez. Ruh sağlığın için ayrıl bu adamdan

Gerçek bir ruh hastası. Madem hazmedemiyor olanları neden ayrılmadı böyle ömür geçmez. Ruh sağlığın için ayrıl bu adamdan
Sonumuz öyle olcak sanırım. Babam ya babam bana dese scarım ulan gel kimseye muhtaç değilsin dese yemin ederim bir dakika durmam işte o zaman yoluma köpek olurdu ama öyle olmadığı için bu denli rahat.

Ortada evlilik yok , mis gibi yapıyorsunuz .
Zırt pırt babanın evine git ne demek yani o ev ortak değil mi? Cantamisiniz siz işine gelmeyince kenara itecek . Bu işi yürütmek istemiyorsa pek ala kendisi de çekip gidebilir.
Öfke kontrolü ikinizde de yok hem huyunu bilip hemde ateşe odunu siz atmışsınız. Ama bir sonraki kavgada boğazınıza yapışacak bir adam var bunu göz ardı etmeyin .
Hala ne yapacağımı bilmiyorum demenizden belli ki döneceksiniz. Hala arayıp aramamasiyla ilgilenmiyorsunuz çünkü.

Çok gençsin bence ayrıl yeni evlisin çocuk yok, yüz göz olmuşsunuz sürekli babanın evine git diyecek, sağa sola vuruyorsa sana da vurur,persembenin geleceği çarşambadan belli olur derler ya,ailende yanında bende yoluna bak yeni insanlar tanırsın

Sonumuz öyle olcak sanırım. Babam ya babam bana dese scarım ulan gel kimseye muhtaç değilsin dese yemin ederim bir dakika durmam işte o zaman yoluma köpek olurdu ama öyle olmadığı için bu denli rahat.
Babanın demesine gerek var mı? Çocuk yokken boşanmak boşanmak bile sayılmaz. Ki çalışıyorsunuz zor olan neresi

Eşinin psikolojik sıkıntıları var bu kesin.Ne olursa olsun bana babanın evine git diyen adama o lafı yediririm.İyi yapmışsınız evi terkederek.Maalesef aile arkada durmayınca boşanma kararı almak zor oluyor.Bunu anlıyorum, boşanmanız en doğrusu ama eğer boşanmayacaksanız bile çok çok dik durun ,sürüm sürüm sürünsün. Kesinlikle geri adım atmayın önemli bir süre. Sonra da hem bu 2017 deki olayı hem de bu baba evi olayını ona iyice bir yedirin.Evet ailem boşanmamı istemez ama benim ne aileme ne de sana ihtiyacım yok,başımın çaresine bakarım, sen benimle bu şekilde konuşabiliyorsan bedelini ödersin diyin.Maalesef o kahpe sözleri falan unutulacak gibi değil, çok kırıcı, kesinlikle destek görmesi lazım. Ve eğer barışırsanız lütfen en az 2 yıl asla çocuk yapmayın, pek güven verici değil eşiniz

Şöyle ki ailelerimiz ahbap yani çok aşırı yakınız kayınvalidemi falanda ailemden ayırmam öyle severler beni hiç yabancı hissetmem bal gbi insanlar babam da zaten ilk lafı keşke gelmeseydin daha büyüyecek konu dedi. Ablam boşanma evresinde babam ele güne rezil olmaktan çok korkan biri benim çocuklarım beni üzüyor ele güne karşı diye ahlanıp vahlanıyor. Canımı acıtan bu zaten benim. Ama içimde bugün bi ferahlık var ağlayasım bile gelmiyor onunla evde kalsaydım çok ağlardım

Bende babama aynen şöyle söyledim baba biz konuyu aşsakta aşmasakta ben bir süre buradayım lütfen üzülüp ahlanma o bunun hesabını verecek bu böyle gitmez bende insanım herşeyden önce hep beni ailevi sorunlarımızdan vuruyor dayanamıyorum sakın bana cephe alma dedim. Biraz üzülsede şuanlık sessiz annemse iyi yaptın diyor annem bana asla kıyamaz asla.

Yıllar önce bir kız arkadaşı vardı bunun kız bu askerdeyken başka erkeklerle görüşmüş sanırım askerden dönüşte kızı bir arabaya binerken görmüş güvenmiyor sanırım ama ilkim o oldu bunu ilk gecemizde zaten biliyordu yani anlamıyorum ben hiç öyle bir yamuk yapmadım ilişkinin oturmayan ilk evresinde yaptım böyle bi hata ama cidden büyütülcek bir mevzu dahi değil.

bakkala bile yalnız göndermeyen adamla nasıl güzel bir evliliğiniz olduğu kanısına kapıldınız merak ettim.
perde açılsa kıyamet kopuyor.
etek giyseniz başka erkeklere göstermek için giyiyorsunuz.
adamda şiddetin alası var siz evlilik güzel beni seviyor sanıyordum diyorsunuz.
evliliğiniz boyunca aşağılanmışsınız farkında değilsiniz.

Basta cok iyi biri demissiniz, evlilikte bugune kadar sorunlar olmadigini yazmissiniz ama aslinda hep varmis. Son yazdiklariniz, bastaki yazdiklariniz gibi olmadigini gosteriyor evliliginizin.

Allah aşkına bir susun valla derdime güldüm sayenizde.
Tamam ben kaşınmışım hak etmişim evet bunu mu duymak istiyorsunuz?
Evet ben kaşındım, kaşındım artık. Kadın her şeye susmalı, yuvayı dişi kuş yapar, kadın dediğin naif sessiz olmalı zırvalamasına gelemiyorum. Erkek üzerime çullanınca gel daha da ez demediğim için ben hatalıyım.
Size göre öldürülen kadınlar da hatalıdır mesela. Kim bilir nasıl delirtti adamı çenesiyle değil mi?
Gayet de kötü bir tarzınız var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…