- 28 Mart 2020
- 4.058
- 16.627
-
- Konu Sahibi cileklidon
Tabiki çaresiz değilim. Korumuyorum da korunacak yanı kalmadı. Canım aşırı sıkkın gerçekten ne hissedeceğimi bilmiyorum.Erkek sinek yaniniza gelse olay çıkarıyormuş, yalnız markete gidemiyormuşsunuz, instagram mesajlarınızı okuyup yani özelinize girip okuduklarını yıllarca unutmamış.
Düne kadar sorun yoksa ilk kavgada nasıl "babanın evine git" diyor? Sizi nasil evden gönderiyor?
Bu tavrınızla bdv'deki işsiz, parasız, çaresiz, kadınlar gibi kocanızı koruyorsunuz.
Yapmayın, çaresiz değilsiniz.
Geçmişte yaşanan sorunlari farkedin. Sorunsuz bir evlilikte ilk kavgada sürgülü kapı sökülecek kadar şiddetli hareketler olmaz. Babanin evine git demez. Siz ona lanet olsun, suratını çekemem demezsiniz. Bunlar iyi evliliklerde olmaz.Tabiki çaresiz değilim. Korumuyorum da korunacak yanı kalmadı. Canım aşırı sıkkın gerçekten ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Sanırım evliliğin sorumluluğunu üstlenemedi hala. Bende şaşırıyorum babam şok oldu annem hele. Kal burda bırak yalnız kalsın aptal kim oluyomuş dedi sinir oldular.Geçmişte yaşanan sorunlari farkedin. Sorunsuz bir evlilikte ilk kavgada sürgülü kapı sökülecek kadar şiddetli hareketler olmaz. Babanin evine git demez. Siz ona lanet olsun, suratını çekemem demezsiniz. Bunlar iyi evliliklerde olmaz.
Biliyor benim bazı şeyleri sineye çekmek zorunda olduğumu üstüme geliyor. Aileni üzmemek için bırakmıyorsun dimi beni diyor sen bana katlanmak zorunda olduğun için buradasın diyor. Of of hiç böyle hayal etmemiştim cidden çok kırık döküğüm.Guzel gidenin evlilikten anladığın hapis hayatı mı? Cok afedersin adamın boynuna bir tasma takmadığı kalmış . Bir hatayı bu zamana kadar uzatıp aleyhinde kullanmaya, her kavgada başına kakmaya devam ediyor devam edecek.
Gerçek bir ruh hastası. Madem hazmedemiyor olanları neden ayrılmadı böyle ömür geçmez. Ruh sağlığın için ayrıl bu adamdanBiliyor benim bazı şeyleri sineye çekmek zorunda olduğumu üstüme geliyor. Aileni üzmemek için bırakmıyorsun dimi beni diyor sen bana katlanmak zorunda olduğun için buradasın diyor. Of of hiç böyle hayal etmemiştim cidden çok kırık döküğüm.
Sonumuz öyle olcak sanırım. Babam ya babam bana dese scarım ulan gel kimseye muhtaç değilsin dese yemin ederim bir dakika durmam işte o zaman yoluma köpek olurdu ama öyle olmadığı için bu denli rahat.Gerçek bir ruh hastası. Madem hazmedemiyor olanları neden ayrılmadı böyle ömür geçmez. Ruh sağlığın için ayrıl bu adamdan
Babanın demesine gerek var mı? Çocuk yokken boşanmak boşanmak bile sayılmaz. Ki çalışıyorsunuz zor olan neresiSonumuz öyle olcak sanırım. Babam ya babam bana dese scarım ulan gel kimseye muhtaç değilsin dese yemin ederim bir dakika durmam işte o zaman yoluma köpek olurdu ama öyle olmadığı için bu denli rahat.
Şöyle ki ailelerimiz ahbap yani çok aşırı yakınız kayınvalidemi falanda ailemden ayırmam öyle severler beni hiç yabancı hissetmem bal gbi insanlar babam da zaten ilk lafı keşke gelmeseydin daha büyüyecek konu dedi. Ablam boşanma evresinde babam ele güne rezil olmaktan çok korkan biri benim çocuklarım beni üzüyor ele güne karşı diye ahlanıp vahlanıyor. Canımı acıtan bu zaten benim. Ama içimde bugün bi ferahlık var ağlayasım bile gelmiyor onunla evde kalsaydım çok ağlardımOrtada evlilik yok , mis gibi yapıyorsunuz .
Zırt pırt babanın evine git ne demek yani o ev ortak değil mi? Cantamisiniz siz işine gelmeyince kenara itecek . Bu işi yürütmek istemiyorsa pek ala kendisi de çekip gidebilir.
Öfke kontrolü ikinizde de yok hem huyunu bilip hemde ateşe odunu siz atmışsınız. Ama bir sonraki kavgada boğazınıza yapışacak bir adam var bunu göz ardı etmeyin .
Hala ne yapacağımı bilmiyorum demenizden belli ki döneceksiniz. Hala arayıp aramamasiyla ilgilenmiyorsunuz çünkü.
Bende babama aynen şöyle söyledim baba biz konuyu aşsakta aşmasakta ben bir süre buradayım lütfen üzülüp ahlanma o bunun hesabını verecek bu böyle gitmez bende insanım herşeyden önce hep beni ailevi sorunlarımızdan vuruyor dayanamıyorum sakın bana cephe alma dedim. Biraz üzülsede şuanlık sessiz annemse iyi yaptın diyor annem bana asla kıyamaz asla.Eşinin psikolojik sıkıntıları var bu kesin.Ne olursa olsun bana babanın evine git diyen adama o lafı yediririm.İyi yapmışsınız evi terkederek.Maalesef aile arkada durmayınca boşanma kararı almak zor oluyor.Bunu anlıyorum, boşanmanız en doğrusu ama eğer boşanmayacaksanız bile çok çok dik durun ,sürüm sürüm sürünsün. Kesinlikle geri adım atmayın önemli bir süre. Sonra da hem bu 2017 deki olayı hem de bu baba evi olayını ona iyice bir yedirin.Evet ailem boşanmamı istemez ama benim ne aileme ne de sana ihtiyacım yok,başımın çaresine bakarım, sen benimle bu şekilde konuşabiliyorsan bedelini ödersin diyin.Maalesef o kahpe sözleri falan unutulacak gibi değil, çok kırıcı, kesinlikle destek görmesi lazım. Ve eğer barışırsanız lütfen en az 2 yıl asla çocuk yapmayın, pek güven verici değil eşiniz
Yıllar önce bir kız arkadaşı vardı bunun kız bu askerdeyken başka erkeklerle görüşmüş sanırım askerden dönüşte kızı bir arabaya binerken görmüş güvenmiyor sanırım ama ilkim o oldu bunu ilk gecemizde zaten biliyordu yani anlamıyorum ben hiç öyle bir yamuk yapmadım ilişkinin oturmayan ilk evresinde yaptım böyle bi hata ama cidden büyütülcek bir mevzu dahi değil.2017 de ki olayda bir şey göremedim ben .ben de aldattiniz ya da başınıza daha kötü birşey geldi sandım.bu kadar basit bir olayı bile basit bir kavgada gün yüzüne cikarip kahpe felan diyor.herhalde her şeyi unutsam bu lafı unutamazdim.
Galiba.Kötü bir evliliğin var
Gerisi sana kalmış
Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.
Basta cok iyi biri demissiniz, evlilikte bugune kadar sorunlar olmadigini yazmissiniz ama aslinda hep varmis. Son yazdiklariniz, bastaki yazdiklariniz gibi olmadigini gosteriyor evliliginizin.Çok güzel giden bir evliliğim var. Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin.
Allah aşkına bir susunCanı ister iki kez yapar canı ister hiç yapmaz kanunu mu var bunun
Adamın oruç tutarken uyumuş olmasına bile bilenmişsiniz
Söylemek vaaaaar söylemek var, adam bizden daha iyi tanıyor sizi, tarzınızdan ne olduğunu anlamış patlamış işte
Kafa yapımın bu olduğunu nereden uydurdunuz? Ben kavgayı başlatan mutlaka kadındır demedim ki niye uyduruyorsunuz?
Kocanız da siz de bana göre berbat tarzları olan insanlarsınız, çok uyumlusunuz, kocanızın sevgisini tarif ederken bile “köpek gibi” seviyor, yapacaklarımdan “köpek gibi” korkuyor diyip duruyorsunuz, bu tarz berbat değil de nedir? Tasvire bak köpek gibi
Birbirinizi insan gibi sevseniz insan gibi davransanız bunlar olmayacak işte
Benim tarzımın neresi berbat size göre hayvanlı tasvirler olmadığı için yada ağzıma geleni saymadığım için mi beğenmediniz
Siz yani kocanız ve siz uçurumdan aşağıya son sürat gidiyorsunuz zaten birinin birşey yapmasına gerek yok