- 21 Ağustos 2015
- 31.507
- 95.445
- 37
-
- Konu Sahibi cileklidon
Kocanız hayatınız da yokken bi adamdan hediye almıssınız arkadasınızla bu mu olay?Ona ne?Yukarıda ilk sayfada yazdım aslında basit bi mevzu ama ona göre dünyanın en ahlaksız hareketi :)
Toksik ilişkiden hiç zevk almıyorum tam düzelir gibi oluyor dikkat ediyor her hareketine bir anda diyorsun hah işte bu ya böyle ol canımı ye
sonra ufak bir tartışmada çuvallıyoruz böyle :) kendine güvenen güvensizlerdenim o kadar takatim yok ki zaten böyle sonu gelmez sanmıyorum. Kendimde sonuna kadar götürebilecek gücü göremiyorum. Aslında o da bunun farkında aslan gibi ayakta dururum ama ailemden yaralıyor beni. Neyseki babama söyledim beni senden vuruyor baba gitmicem dedim ne diyor dedi bende baban seni istemez ki ablanın durumu belli senle mi uğraşsın diyo dedim. Aşırı sinir oldu.
Bakkala gidemiyomus yalnz:SSen de arkadaşlarınla dışarı çıkabilio musun?
Sakın dönme ablanın durumunu kullanarak seni ezmeye ve köle haline getirmeye çalışıyor...Çok güzel giden bir evliliğim var. Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin.
Hayatım boyunca aklımdan bile geçirmediğim şeyleri hayat düsturum kabul edip üzerime yapıştırma çabanız nedir?Allah aşkına bir susunvalla derdime güldüm sayenizde.
Tamam ben kaşınmışım hak etmişim evet bunu mu duymak istiyorsunuz?
Evet ben kaşındım, kaşındım artık. Kadın her şeye susmalı, yuvayı dişi kuş yapar, kadın dediğin naif sessiz olmalı zırvalamasına gelemiyorum. Erkek üzerime çullanınca gel daha da ez demediğim için ben hatalıyım.
Size göre öldürülen kadınlar da hatalıdır mesela. Kim bilir nasıl delirtti adamı çenesiyle değil mi?
Gayet de kötü bir tarzınız var.
Yok akşamları çalışıyor o devlet memuru.Bu arada bu adam çalışıyor mu?
Bütün gün evde olup sonra gezmeye çıktığına göre?
Evi ben geçindiriyorum ama o beni evden kovuyor deyin düşüp bayılayım
Hiç komik değil bu yaşadığınızİş yerinde her gün görüntülü arıyor aklım çıkıyo erkek biri gelcek yanıma diye kim o niye yanına geldi diyor
ya burası iş yeri ben çalışıyorum idari işlerde çalışıyorum herkes benden istiyor talepleri diyorum. tamam diyor iki gün sonra yine aynı kim o ya diye soruyorekranı aşağı indirip göz deviriyorum
Ya lütfen sus Allah aşkına bak valla kafam yerinde değil.Hayatım boyunca aklımdan bile geçirmediğim şeyleri hayat düsturum kabul edip üzerime yapıştırma çabanız nedir?
Ben insanları kadın-erkek diye ayırmam, hiçbir durumda hiçbir olaya cinsiyetçi yaklaşmam, uydurmaya devam ediyorsunuz amacınız ne? Bana ait olmayan şeyleri uydurup uydurduklarınıza cevap yazıyorsunuz gerçekten yapmaya çalıştığınız şey nedir?
Kadın herşeye susmalı değil insan nerede ne konuşacağını nasıl konuşacağını bilmeli, nerede susacağını da bilmeli, konuşması kendi zararına olacaksa konuştuklarının karşılığını aldığında kaldıramayacaksa susmalı
Yuvayı dişi kuş yapar değil bir yuvayı birbirini seven birbirine saygı gösteren ve bunu devam ettirmeye muktedir olgun insanlar kurar
Kadın dediğin naif sessiz olmalı değil insan dediğin kendini bilmeli, bir duruşu görüşü doğrusu kuralları ve sınırları olmalı.ağzından çıkanı kulağı duymalı, karşısındakine değil kendine yakışır şekilde davranmalı
Önce adamın üzerine çullanan sizsiniz, adamı kışkırtan sizsiniz
Siz adam sorun çıkarsın diye uğraşmışsınız
Siz adama zaten mütemadiyen gel beni ez diyorsunuz, kovulup kovulup oturuyorsunuz bu bile isteye kendini ezdirmek değil mi? Adama senin ağzını caaaart diye yırtarım minvalinde çemkirmekle mi kendinizi ezdirmediğinizi sanıyorsunuz, işte yine kendi evinizden kovdurttunuz kendinizi tırıs tırıs da gittiniz, neden? adam size kahpe diyebiliyor ya bunu dedirtiyorsunuz adama, bir insan nasıl ikinci üçüncü dördüncü kez size küfredebiliyor buna müsade edip dik durduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Adama tüm söyledikleri ve yaptıkları için bu cüreti veren sizsiniz
En kötü tarz bile birine iftira atmaktan iyidir, öldürülen kadınların hatalı olduğunu düşündüğümü iddia ediyorsunuz peki bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Haberiniz olsun ödeyemeyeceksiniz
Uydurmayı, iftirayı seven bir insan olduğunuz aşikar ama bu çamur sizi boğar hanımefendi
Istemezsen gitmem demeyecekti o zamanBerbat bir tarzınız var
Mübarek gün adama ağzınıza geleni saymışsınız eve gelir gelmez, bıraksaydınız da bir orucunu açsaydı
Adam arkadaşlarıyla görüşmek isteyince beraber güzel vakit geçiresiniz gelmiş, neyin ne olduğu ortada…..geçirdiniz mi? Yok. Neden? Lanet edesiniz olduğu için….
Adamın belki şekeri tansiyonu düştü oruçtan, belki çok acıktı susadı, belki trafikte sinirlendi, yada arkadaşlarıyla görüşmeyi çok istiyordu görüşmese de ekstra planladığınız gerçekten yapacağınız birşey olmadığını bilecek kadar tanıyordu sizi, suratı asık diye lanet etmek bu vaveyla nedir ya adam ne yapmış bunu hakedecek
Ortalığı birbirine katıp adamı tahrik edip bak delirdi demek sizinki
Ağzına geleni söylersen işine gelmeyeni işitirsin iki iki daha dört, delirtmeseydiniz adamı
Diğer mevzuya gelirsek de bazı yanlışlar vardır ömür boyu sırtına kambur olur, kendiniz etmiş bulmuşsunuz, kocanız sizi affetmek yada yaptığınızı unutmak mecburiyetinde değil
Ya öyle anlatıyor ki olayları ulan bende hatalıyım galiba baksana delirttim adamı derken buluyorum kendimi. Şaka gibi ama böyle. nasıl bu kadar profesyonelce üste çıkıyor anlamıyorum.Başta verdiğiniz tepkileri fazla buldum bana esiniz hasta ruhlu biri olduğu için aralarda gülerek anlattığınız saçma sapan tavırları sizin dolmanıza sebep olmuş muhtemelen.
Evliliğiniz güzel falan değil ayrıca. Bakkala tek yollamayan, işyerinde yanınızda erkek görse sorun çıkaracak olan, perdeyi kontrol eden, 21 yaşında yaşadığınız normal sayılacak birşeyi alıp büyüten size kahpe diyen eşle nasıl iyi evlilik yürütülebilir? Bir de arada özür falan dilemişsiniz. Böyle bir biriyle evlenip, iyi evlilğim var dediğinize göre zihniyet olarak çok farklı değilsiniz demek ki. Çokta şey yapmayın. Barışır mükemmel evliliğinizi yaşamaya devam edersiniz.
Hayır. Param bende kalıyor hiç bir hak iddia edemez. İşten koca için çıkmayacağımı biliyor çıkmam çünkü el gözleyemem ben.Bakkla tek yollamayan "adam" çalışmanıza da ucunda para var diye sessiz kalıyordur. Çok aşk annecim.
Sizde kendi içinizde tutarsızsınız. İşten çıkmam ama kaç yıl önceki saçma mevzudan özür dilerim, bakkala tek gitmem, işteyken yanımda erkek görmesin diye kıvrım kıvrım kıvrılırım. Bu saçmalıklar içinde birşeyler yapsaydınız o zaman.Hayır. Param bende kalıyor hiç bir hak iddia edemez. İşten koca için çıkmayacağımı biliyor çıkmam çünkü el gözleyemem ben.
Evden kovan ben olurdum eğer o ev annesinin evi olmasaydı :)Istemezsen gitmem demeyecekti o zamanhem bunu deyip sonrada surat asamaz.
Ayrica taaa ne zamanki
Mevzulari aciyorsa, devam etmeseymis o zaman bosasaymis kadini. Unutmasada isitip isitip onune koyma in anlami nedir? Buarada herif zaten hasta
hastasın sen
babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz
eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın
Bunların ilk kez olduğunu düşünmüyorum. Yani güzel bir evliliğin yokmuş. Adam Hakaret ediyor kapı duvar yumrukluyor bunun bir adım ilerisi o yumruk senin yüzünde patlaması. Ben evliliğini bitireceğine inanamıyorum. Pişman olsun özür dilesin yalvarsın istiyorsun. Bunlar olunca da evine geri döneceksinmasaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı