Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanız hayatınız da yokken bi adamdan hediye almıssınız arkadasınızla bu mu olay?Ona ne?
Yani bunu size kullanmasına neden izin verdiniz?

Sakın dönme ablanın durumunu kullanarak seni ezmeye ve köle haline getirmeye çalışıyor...

Bu arada bu adam çalışıyor mu?
Bütün gün evde olup sonra gezmeye çıktığına göre?
Evi ben geçindiriyorum ama o beni evden kovuyor deyin düşüp bayılayım

Hayatım boyunca aklımdan bile geçirmediğim şeyleri hayat düsturum kabul edip üzerime yapıştırma çabanız nedir?
Ben insanları kadın-erkek diye ayırmam, hiçbir durumda hiçbir olaya cinsiyetçi yaklaşmam, uydurmaya devam ediyorsunuz amacınız ne? Bana ait olmayan şeyleri uydurup uydurduklarınıza cevap yazıyorsunuz gerçekten yapmaya çalıştığınız şey nedir?

Kadın herşeye susmalı değil insan nerede ne konuşacağını nasıl konuşacağını bilmeli, nerede susacağını da bilmeli, konuşması kendi zararına olacaksa konuştuklarının karşılığını aldığında kaldıramayacaksa susmalı
Yuvayı dişi kuş yapar değil bir yuvayı birbirini seven birbirine saygı gösteren ve bunu devam ettirmeye muktedir olgun insanlar kurar
Kadın dediğin naif sessiz olmalı değil insan dediğin kendini bilmeli, bir duruşu görüşü doğrusu kuralları ve sınırları olmalı.ağzından çıkanı kulağı duymalı, karşısındakine değil kendine yakışır şekilde davranmalı

Önce adamın üzerine çullanan sizsiniz, adamı kışkırtan sizsiniz
Siz adam sorun çıkarsın diye uğraşmışsınız
Siz adama zaten mütemadiyen gel beni ez diyorsunuz, kovulup kovulup oturuyorsunuz bu bile isteye kendini ezdirmek değil mi? Adama senin ağzını caaaart diye yırtarım minvalinde çemkirmekle mi kendinizi ezdirmediğinizi sanıyorsunuz, işte yine kendi evinizden kovdurttunuz kendinizi tırıs tırıs da gittiniz, neden? adam size kahpe diyebiliyor ya bunu dedirtiyorsunuz adama, bir insan nasıl ikinci üçüncü dördüncü kez size küfredebiliyor buna müsade edip dik durduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Adama tüm söyledikleri ve yaptıkları için bu cüreti veren sizsiniz

En kötü tarz bile birine iftira atmaktan iyidir, öldürülen kadınların hatalı olduğunu düşündüğümü iddia ediyorsunuz peki bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Haberiniz olsun ödeyemeyeceksiniz
Uydurmayı, iftirayı seven bir insan olduğunuz aşikar ama bu çamur sizi boğar hanımefendi

Başta verdiğiniz tepkileri fazla buldum bana esiniz hasta ruhlu biri olduğu için aralarda gülerek anlattığınız saçma sapan tavırları sizin dolmanıza sebep olmuş muhtemelen.

Evliliğiniz güzel falan değil ayrıca. Bakkala tek yollamayan, işyerinde yanınızda erkek görse sorun çıkaracak olan, perdeyi kontrol eden, 21 yaşında yaşadığınız normal sayılacak birşeyi alıp büyüten size kahpe diyen eşle nasıl iyi evlilik yürütülebilir? Bir de arada özür falan dilemişsiniz. Böyle bir biriyle evlenip, iyi evlilğim var dediğinize göre zihniyet olarak çok farklı değilsiniz demek ki. Çokta şey yapmayın. Barışır mükemmel evliliğinizi yaşamaya devam edersiniz.

Son düzenleme:
Bu sitedeki
Kadinlarin kafasindan istiyorum evliligimiz cok guzel diye baslaniyor tam okurken sorun ne acaba? Diye dusunurken berbat bir evlilik derdi okuyor oluyorum.

Cok guzel evliliginiz yok..
Kendini ve bizi kandirma..kiskanclik cok kotu birsey, adam bildigin hasta. Ayrica eskileri karistirmak sizi yipratir, cidden gereksiz seyler. Cok gururuna yediremediyse instanda okuyunca bosasaydi madem seni. Hem devam edip hemde kan kusturmak gereksiz.

Buarada baba evine neden gidemiyorsun?

Birde arkadasina gitmedi diye bu kadar soylenmek ne kadar sacma, cidden erkeklerin cogu zilgir akil

Hiç komik değil bu yaşadığınız

Ya lütfen sus Allah aşkına bak valla kafam yerinde değil.

Istemezsen gitmem demeyecekti o zaman hem bunu deyip sonrada surat asamaz.

Ayrica taaa ne zamanki
Mevzulari aciyorsa, devam etmeseymis o zaman bosasaymis kadini. Unutmasada isitip isitip onune koyma in anlami nedir? Buarada herif zaten hasta

Ya öyle anlatıyor ki olayları ulan bende hatalıyım galiba baksana delirttim adamı derken buluyorum kendimi. Şaka gibi ama böyle. nasıl bu kadar profesyonelce üste çıkıyor anlamıyorum.
Bende biliyorum normal olmadığını. Evliliğim güzel değilmiş gördükçe anlıyorum bende.
Dışardan gözle okuyunca ne biçim evlilik bu dedim. Ben kendimi kandırmışım.

Giriş cümlesi ile yazdıklarınızın içeri uyumsuz. Güzel giden bir evlilik yokmuş ki.

Hayır. Param bende kalıyor hiç bir hak iddia edemez. İşten koca için çıkmayacağımı biliyor çıkmam çünkü el gözleyemem ben.
Sizde kendi içinizde tutarsızsınız. İşten çıkmam ama kaç yıl önceki saçma mevzudan özür dilerim, bakkala tek gitmem, işteyken yanımda erkek görmesin diye kıvrım kıvrım kıvrılırım. Bu saçmalıklar içinde birşeyler yapsaydınız o zaman.
Ayrıca bakkala tek göndermeyen, sadece sizin lafinizla çalışmanıza sessiz kalmaz. Vardır düşündüğü birşey.

Istemezsen gitmem demeyecekti o zaman hem bunu deyip sonrada surat asamaz.

Ayrica taaa ne zamanki
Mevzulari aciyorsa, devam etmeseymis o zaman bosasaymis kadini. Unutmasada isitip isitip onune koyma in anlami nedir? Buarada herif zaten hasta
Evden kovan ben olurdum eğer o ev annesinin evi olmasaydı :)
O yüzden bu kadar rahat git diyebiliyor. Sandı ki gitmeyeceğim sineceğim. Bu sefer olmayacak o. İçim çok rahat kuduruyor evde eminim bu sefer geri adım atmayacağım annemde arkamda zaten. Gerçekten kendime yeni hayat kurarım yaparım bunu ev arkadaşı bulur ortak eve çıkarım yine de yaşarım. Çocuk yapmadım bunca zaman iyice görmek istedim iyi ki de yapmadım..

21 yaşında olanı da okudum bu adam ondan sonra seninle nişanlandı evlenmedi mi terbiyesize bak aradan nerdeyse altı yıl geçmiş sana hakaret etme hakkını nerden buluyor ? Nasıl böyle cümleler kurabilir insan sevdiği birine?

Korkutucu bir insan evlendigin kişi öfke kontrolü yok hastalık derecesinde takıntılı ve kıskanç o eve gidersen sana kötü şeyler yapabilir gibi hissettim . Terbiyesiz adam insan evlendiği kişiye böyle küfürler eder mi ? Birde oruç tutuyormus onun tuttuğundan ne olur ?

babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz

eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın

masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı
Bunların ilk kez olduğunu düşünmüyorum. Yani güzel bir evliliğin yokmuş. Adam Hakaret ediyor kapı duvar yumrukluyor bunun bir adım ilerisi o yumruk senin yüzünde patlaması. Ben evliliğini bitireceğine inanamıyorum. Pişman olsun özür dilesin yalvarsın istiyorsun. Bunlar olunca da evine geri döneceksin

Bacım zaten çok güzel evliliği olan binde bir.
Yani ille o grupta olacaksın diye bir sey yok.
Neden kendini kasiyorsun?
Sorunlarına göz yumma.
Sıkıntılarımız var ama seviyorum idare etmeye gayret ediyorum desen seni anlarız.
Bu çoğumuzun yaptığı şey zaten.
Sana özgürlüğün özünü çok gören adam özgürlüğü için yapti bu çirkin kavgayı biliyorsun değil mi?
Totosu arşa çıkmış.
Barışsanız bile degistir bu şartları.
Isteyken görüntülü arayip kontrol etmek ne demek yahu!? Size her gün bu stresi yaşatan insanı bu zamana kadar çok iyi çekmışsınız valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…