Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin aslı şu 'gidecek cesareti bulamayınca iyi yönleriyle kendini kandırmak'
Yorumunda haklısın aslında güzel değil ben öyle görmek istiyorum.

2017 de yaşanmış bir olay basakalkilacak kahpe gibi kötü kelimeler sarfedilecek birşey değil siz ne nişanlı ne evli değilmiş siniz sadece tanışma asamasindyamisisniz.kendileri her haltı yese kadından af ve olayı kapatmalarıni beklerler ama .oh ne ala alana kadar koşuyorlar insanın peşinden evlenince s... git babanın evine defol .öfke manyağı vur gitsin tekmeyi . Sen buna çocukta dogursan ömür boyu bu tokmağı yicen kafana sakin yolundan dönme .

sineye çekmek zorunda olduğunu düşündüğün şey ne?
şu 21 yaşında hata yaptım dediğin mi?
o kadar manipüle etmiş ki sen bile hata olarak görüyorsun. kendine neden bunca zaman eskortluk yapmışsın gibi muamele etmesine izin verdin allasen.

Galiba.
Ben hep kendimi kandırırım hayatta. Bir arpa boyu yol alamam bu yüzden.
Kendini kandırma bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük
İyi düşünün
Ölüm olmazsa en az 40 yıl böyle yaşamak istermisin
40 yıl
Onu kıskançlık nevrozlarını tahammül edecek öfke nöbetlerini çekecek kadar seviyor musun

Böyle yaptıkça ondan uzaklaşıyorum.
Feminist olduğumu söyler mesela. Gerçekten öyleyim. Ve elbet bir gün gideceğim. Öyle görünüyor.

Babam. Ablamın boşanmasını bile kaldıramayan bir adam, çok yakın arkadaşının oğluyla ayrılığımızda kafayı yer bunu çok net gösteriyor.

2017 de ne yaşanmış olursa olsun hazmedemiyorsa ayrılacaktı ya da bunu sindirip konuyu kapatıyorsa da tamamen kapatacaktı. Her fırsatta bu konuyu açmaya hakkı yok o defteri kapatmış yoluna devam etmek istemiş artık. Eşiniz oruçlu olduğu için gergin vs olabilir ancak siz de oruçlusunuz işten gelmişsiniz yemek hazırlıyorsunuz sizin de gergin olmanız normal. Bence en önemli sorun iki tarafta da duygularını ifade ediş biçimi yanlış. Mesela eşinizin surat asmasına ne kadar alınırsanız alının lanet olsun nereden evlendim vs gibi şeyler her erkeği yükseltir. Eşinizi zaten hiç söylemiyorum yazdıklarınıza göre bipolar gibi uçlarda yaşıyor. Belki siz de eşiniz de içinizden gelerek söylemiyorsunuz , o anlık sinirle bu tarz şeyleri söylüyorsunuz ancak bazı sözler unutulmuyor. Öfke kontrolü olmayan insanlarla başetmek zordur insanı yıpratır , tahammül bırakmaz. Devem etmek istiyorsanız eşiniz mutlaka öfke kontrolü için yardım almalı siz de sadece o sakinleşsin diye suçlu olmadığınız konularda alttan almayın ama lanet olsun vb. gibi de çıkışmayın.

2017 deki olay ne?Aldatma flaan mı?
Hayır kabul etmeseyms madem.Konuyu kapamıs,ilk kavgada acmak icin mi?
Bide o lafları eden birinden neden özür diliyorsunuz ya?
Arasa döneceksiniz herhlde.
Toksik iliskiden ne zevk alıyorsunuz yahu?

Böyle yaptıkça ondan uzaklaşıyorum.
Feminist olduğumu söyler mesela. Gerçekten öyleyim. Ve elbet bir gün gideceğim. Öyle görünüyor.
Dikkat et hep bir itham ve yakıştırma var
Manipülasyon var
Seninde kendisi gibi düşünmeni istiyor

Hasta bu adam boşan ve kurtar kendini. Şükür çalışan bir kadınsın kimseye muhtaç değilsin ve çocuk da yokmuş. Bunlar senin için bir şans.

Eşiniz öfkesini de kıskançlığını da çok fazla fazla yaşıyor, ağzına geleni saymaktan geri kalmıyor bu belli. Bu adamı idare etmek istiyorsanız dilinizi tutmanız lazım. Ramazan oruç dinlemeyip inanılmaz laflarla saldırmışsınız birbirinize. Siz ona dünyayı dar edecek kadar dominant olduğunuzu düşünüyorsunuz ama eşiniz de sizden aşağı değil bunu bilin. Bu adamla baş edemez onu sindiremezsiniz. Açıkçası ben öyle cazgırlıkla sindirilecek çok erkek görmüyorum çevremde zaten. 21 yaşındaykenki şeyden rahatsız olmuş madem açsaymış davayı. Yok açmadıysa o zaman konusunu da açmasın. Oturun sinirlenmeden konuşun.

Yukarıda ilk sayfada yazdım aslında basit bi mevzu ama ona göre dünyanın en ahlaksız hareketi :)
Toksik ilişkiden hiç zevk almıyorum tam düzelir gibi oluyor dikkat ediyor her hareketine bir anda diyorsun hah işte bu ya böyle ol canımı ye
sonra ufak bir tartışmada çuvallıyoruz böyle :) kendine güvenen güvensizlerdenim o kadar takatim yok ki zaten böyle sonu gelmez sanmıyorum. Kendimde sonuna kadar götürebilecek gücü göremiyorum. Aslında o da bunun farkında aslan gibi ayakta dururum ama ailemden yaralıyor beni. Neyseki babama söyledim beni senden vuruyor baba gitmicem dedim ne diyor dedi bende baban seni istemez ki ablanın durumu belli senle mi uğraşsın diyo dedim. Aşırı sinir oldu.

Birbirinizin ruhunu emmişsiniz. Enerji kalmamış artık.

Evliliğinizi, normal insanlar gibi yaşasanız, illa milletin yanında gösteriş yapacağım demeseniz, birbirinizin ağzına düşecek kadar itaat etmeseniz. Bu saygısızlığı da birbirinize göstermezdiniz.

Buldumcuk gibi evlilik yaşayan yeni evli çiftlerin çoğu bu şekilde.

İki tarafın da sınırları, kendilerine ayırabildikleri, arkadaşlarıyla, aileleriyle bir arada olabildikleri anları olsa seviye bu kadar bozulmaz.

20 yaşinda yaptım dediğiniz, çocuğunuz olsa yüzüne bakamayacağınız hatayı da anlayamadım. Eşinizle sevgiliyken onun sizinle tanıştırdığı adamla flört mü ettiniz?

Dikkat et hep bir itham ve yakıştırma var
Manipülasyon var
Seninde kendisi gibi düşünmeni istiyor
İş yerinde her gün görüntülü arıyor aklım çıkıyo erkek biri gelcek yanıma diye kim o niye yanına geldi diyor
ya burası iş yeri ben çalışıyorum idari işlerde çalışıyorum herkes benden istiyor talepleri diyorum. tamam diyor iki gün sonra yine aynı kim o ya diye soruyor ekranı aşağı indirip göz deviriyorum

2017'de sevgili miydiniz? Öyle bi yazmışsınız ki sanki grup sekse katılmışsınız ya da cuckold teklif etmişsiniz gibi. O olayda bir şey yok. İlişkide de olsanız ciddi değilsinizdir olmuştur. Bir de genelde böyle horozlanan tiplerden daha feci aldatmalar çıkıyor takibe al bence adamı.

Asıl konuya gelirsek, iyi evlilik bu mu? Böyle laf dalaşı edecekseniz oruç tutmayın daha iyi. Sen de çanak tutmuşsun lanet olsun falan demişsin, eşin olacak davar da davarlık yapmış. Kapıları yumruklamak nedir ya? Böyle zırt pırt baba evine de gidilmez. Daha 2 yıllık evlilikte bunlar mı olur?

Evde kal orucu sevişerek açarız deseydin aynı hanzoluğu yapacak mıydı acaba ahahahahahah

Her iki taraf da çok aksi. Ama adamın iki kat daha dikkat etmesi gerek böyle durumlarda. Çok sinirlendim eşinize.

Ah nefret ediyorum ailelerin bu tutumundan ,onların bu bam telini anlayan eşin seni fütursuzca kovabiliyor iste.Sakın geri adım atmayın

Böyle hayat mı geçer alansen
Geç ya hiç değmez
27 yaşında 7 yıllık evli misin
Şuan bekar olsan evlenirmiydin
Kafan rahat belki arkadaşlarınla tatil planı yapıyordun
Şimdi ne yedin ne giydin kiminle görüştün kime baktın pencereyi mi açtın kavgaları yapıyor geceleri uyuyamıyorsun
Hakkında hayırlısı
Başta dediğim gibi senin tercihlerin senin hayatın

Perde açılsa kavga çıkardığını söylüyorsunuz, bu nasıl 2. kavganız? Perdeleri birbirine mi diktiniz açılmasın diye?

Etek giydiğinizde söylediği şey normal bir şey mi mesela? O cümleden kavga çıkmıyorsa siz sustuğunuz için çıkmıyordur (normalde o cümleyi kurabilen biriyle evlenmemek gerekir de neyse).

Adam size kahpe demiş, sizin onu kovmanız gerekirken açıklama yapıp özür dileyip kovulana kadar beklemişsiniz.

Kendini ezdirmeyen birine hiç benzemiyorsunuz bunlara bakınca.
Nasıl bir ilişki yaşadığınızın pek farkında değil gibisiniz. O yumruğun gelmeyeceğinden o kadar emin olmayın yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…