Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben geçenlerde yaptiği bir yorumdan hatirliyorum kendisini baya dikkatimi cekmişti o gun.
Hediye alma konusuydu daha geçen aydı, yeni oldugu icin hatirliyorum acip aramadim özel olarak.

Eşim hediye, pasta almaz kutlamaz ama yok sacimi oksar, oper yok gulerek karşilar diye bayyyyaaa bir güzellemişti. Hani bir evlilikte gayet normal ve olmasi gereken şeyleri cok buyuk bir şeymiş gibi yazanlarin anlattigi gibi evlilik surmedigini dusunuyordum zaten.

Bir iki kucuk sevgi gosterisi goruyor diye geri kalan hiç bir seye gerek yok hediye vermese de olur, disariya cikartmasa da olur, hakaret etse de olur.

Baska konuda da gormustum adamin bir suru sacma sapan cekilmez halleri de vardi ama kadin marketten ne istesem alir diyordu. (Bu konu sahibi degil)

Bence de alttan almayın. Ama hikayede eksik detaylar var gibi hissettim ben. 2017 de ne oldu? Kocanız size neden o cümleyi kurdu ( alıntı da altını çizdim)

Bence de alttan almayın. Ama hikayede eksik detaylar var gibi hissettim ben. 2017 de ne oldu? Kocanız size neden o cümleyi kurdu ( alıntı da altını çizdim)

Cirillanın radarına girmekte var imiş
bu 20li yaşlardaki olayı bilmeden önce hiç böyle değildi düzeldikten sonra da iyiydi aslında ya da dediğin gibi ben ufak şeylere tav olan sevgi açı biri olduğum için artı eksi yaparak eksilerini halı altına süpürdüm. Asıl olaylar halının altında kalmış oldu böylelikle

Adamla aranızda tam olarak nasıl bir konuşma geçti? Nasıl hediye istediniz adamdan? Flört falan mı ettinizde bu kadar sorun yapıyor eşiniz bunu? O zaman sevgili miydiniz eşinizle? Bu mesajları nasıl bulmuş? İnstagramınızı nasıl karıştırmış ki? Ne zaman karıştırmış? Onu da anlayamadım. Şifreniz mi vardı onda?

Son düzenleme:

Biraz öyle olmuş. Hani bu davranişlar çok seven adamin yapacagi şeyler degil kiskancliktan bahsetmiyorum. Babanizin evine gidemeyeceginizi hesaplamasi kovmasi, sonra ka*pe vs diger yazdiginiz agir hakaretler.
Hani kavga olur da şunlari sayip döken bir adam dusundugunuz kadar sevmemiştir. Hani birakin çok sevilmeyi hayatimda hiç bir ilişkimde, en kötü ayrilikta bile bu derece hakaret duymadim. Kavganin da bir siniri var hani aptal salak gibi sacma sapan seyler dese gene iyiydi diger hakaretleri diyecegine.

ikimizin de birbirinize saygısı yok o evlilik devam eder ama mutsuz bir evliliğe mutsuz bir çocukta eklenir muhtemelen sen bilirsin

Mükemmel bir evlilik sifatini kullanip ardindan bir fecaat yazmak...

Bilemiyorum, bu raddeye bir günde gelinmez ki.
Karsilikli olarak arada saygi kalmamış.
Saygi olmadan da hic birsey sürekli olmaz, bitmeye mahkumdur.

Senin yerinde olsam “cocugu karıstırma şimdi her seyi bilmene ragmen benimle evlenen sana ne demeli? Bu kadar mı s*refsizsin ne diye evlendin sen nasıl bakıyosun elime yüzüme” diyip kapı dısarı ederdim. Bazen cuvaldızı kendine batırarak lafı koymak gerek.

Sakin bi diyalogdan sonra dökülmesi lanet demene bakmıs. Cok yanlıs bi söylem ama bazı kelimeler vardır ki insanın icini dısını bosaltır kimligini gösterir ya sizinkiside o misal olmus. Kocan igrenc bi adam.

o halde evlenmeseymiş.
Hasbama bak
Ama sen kendini bizim mükemmel evliliğimiz vardı diyerek ikna etmişisin.
Evliliğiiniz mükemmel felan degil.
Sorunlu bir adamla evlisin.
Ya zaten birsey yaptıgıda yok ki sanki birsey yapsa gam yemicem onu geçtim anlattığı evliliği okurken ben boyle oldum ve gayet güzel bir evlilik saniyor kendisi bunu

Çok yorum gelmiş, ben konunu yeni gördüm. Sen kk müdavimi bir kadınsın, şu yazdıklarını başkası yazmış gibi bir oku. İftar konusunda haksız olabilirsin, her akşam arkadaşlarıyla dışarıda değilse adama bunu çok görmemeliydin ama anlattıklarının sonunda duruyor felaket. Etek giydin, erkek personelle iki kelime konuştun diye bunca laf duyduğun hakarete boğulduğun, 5 yıl önce her ne olduysa onu ısıtıp önüne koyan, seni çocuk yapamayacak kadar aşağılık gören adamla ne işin var, bir cevap ver kendine

Verecek cevabım yok biliyor musun

Canım geçmiş olsun tüm yorumları tek tek okuyamadım ama hani şu önceki mevzuyu ısıtıp önüne getirme olayı var ya.
O benim ilk eşim de olmuştu
Daha sevgiliyken 1 haftalık ayrılıkta beni birisiyle tanıştırdı arkadaşım.
Öyle flört falan da yok
Evlenince eşim duymuş ilk şiddet öyle başlamıştı.
Sonu çok kötü oldu ilk evliligimin.
Aklında olsun bil istedim.
İster fiziksel ister psikolojik şiddet olsun normal değil sonu gerçekten çok acı bitiyor.
Kıskançlık eşinin yaptıkları hic affedilecek değil.

ben aradaki yorumlara bakmadım. konuya ithafen soran olmuştur belki tekrar sormuş olayım.
sizi evden kovan adamın nereye gideceğinizi seçme hakkı nerden geliyo?
ister babanıza gidersiniz ister otele ister arkadaşa ister izin alıp tatile gidersiniz.
hatta neden kendi gitmiyor da sizi baba evine yolluyor?

hiç bi kadının ananın evine git diye kovup da adamın annesinin evine gittiğini duymadım. Bu adamlardaki özgüveni neden bu kadar arşa çıkarıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…