- 20 Ocak 2010
- 45.756
- 160.668
- 43
- Konu Sahibi cileklidon
Neden sakinleşsin ona okadar hakaret eden esaret eden adamdan kurtulsun bi zahmetAjjajajjaja @Calcifer neden sasiriyorsun sakinlestirmeye calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sakinleşsin ona okadar hakaret eden esaret eden adamdan kurtulsun bi zahmetAjjajajjaja @Calcifer neden sasiriyorsun sakinlestirmeye calisiyorum
Buna acilen cevap bul o zaman. İnsan yaşarken içinde olduğu kabusun farkına varamıyor. Bu adam seni manipüle etmiş gerçeklik algın bozulmuş. Narsistle mücadele diye bir blog var araştır oku. Adam narsist değildir tabi ama manipülasyonun nasıl bir şey olduğunu hatırlamana yardım eder.Verecek cevabım yok biliyor musun
Düzeltiyorum, evlilik için 2 kişinin rızası ve kararı gerekir ama boşanma için tek kişinin kararı yeterlidir.
Konu sahibi, çocuk yokken yoluna bak bence, bu adam tek kelimeyle çok tehlikeli.
Ay hayir Allah korusun ben yasasam tabiki tepkim sizin gibi olurdu hala da sizin gibi ama konu sahibinin ayrilmayi dusunup ayrilamadigi icinSu adam için olumlu yorum yapmayın lütfen nr yasiyoruz ben yaşamiyorum mesela boyle seyler sen yasiyor musun
Evet mükemmel değil güzel olduğuna inandırmıştım kıskançlıklarını boşanmak için yeterli görmemek için direndim kendimce hepsini içimde yaşamayı tercih ettim mecbur da değilim aslında ciddi anlamda maddi anlamda yeterliyim nedir beni bu vasıfsızlığa iten diye düşündüm iki gündür cevabı bahanelerin altına sığınmak oldu. Ailelerin yakın oluşu babamın bir ayrılığı daha güzel karşılamayacağı beni kollarının altına almak yerine sende sesini kıs aman alttan al diyeceğini biliyorum benim canımı bu acıtır ha yaşar mıyız yaşarız iki kızar üç üzülür sonra alışır. Sanırım tek ihtiyacım cesaretYa zaten birsey yaptıgıda yok ki sanki birsey yapsa gam yemicem onu geçtim anlattığı evliliği okurken ben boyle oldum ve gayet güzel bir evlilik saniyor kendisi bunu
herkese kolay kolay boşan demem belki kurtarılabilir derim ama tek başıma markete gidemiyorsam gezmeye gidemiyorsam arkadaşıma gidemiyorsam değil kocayı göndermeyen anne babamı bile boşarım ben tek tereddüt etmeden.Mükemmel demedim aslında güzel dedim iki güzel harekete yaptığı kabalıkları silip atmışım
Çalışan bir kadın olarak neden kendini babanın çağıtmasına muhtaç hissediyorsun. Aklın ve gücün var geçinemediğinin de farkındasın babanın kölesi misin sen.Sonumuz öyle olcak sanırım. Babam ya babam bana dese scarım ulan gel kimseye muhtaç değilsin dese yemin ederim bir dakika durmam işte o zaman yoluma köpek olurdu ama öyle olmadığı için bu denli rahat.
Oğulları Seni mutsuz ettiği için onlar utanmalı baban neden utanıyor, rezil oluyor. Eziyet edenler tertemiz siz eziyeti çekmek istemediğinizden rezil eden taraf mı olacaksınız? Yerinizde olsam bana bunu reva gören babamı da boşarım. "keşke gelmeseydin daha da büyüyecek konu" ne demek yaŞöyle ki ailelerimiz ahbap yani çok aşırı yakınız kayınvalidemi falanda ailemden ayırmam öyle severler beni hiç yabancı hissetmem bal gbi insanlar babam da zaten ilk lafı keşke gelmeseydin daha büyüyecek konu dedi. Ablam boşanma evresinde babam ele güne rezil olmaktan çok korkan biri benim çocuklarım beni üzüyor ele güne karşı diye ahlanıp vahlanıyor. Canımı acıtan bu zaten benim. Ama içimde bugün bi ferahlık var ağlayasım bile gelmiyor onunla evde kalsaydım çok ağlardım
Sen kendi ayakları üstünde duran bir kadınsın babanında onayına ihtiyacım yok ki belkide simdiye kadar eşine karsı çiksaydın oda belkide bu kadar kiskanç ve sacma sapan davranmiyacaktı ben hep diyorum biz neye izin verirsek karşımızdaki de bize ona göre davranır aslında o yapmiyor biz izin veriyoruzEvet mükemmel değil güzel olduğuna inandırmıştım kıskançlıklarını boşanmak için yeterli görmemek için direndim kendimce hepsini içimde yaşamayı tercih ettim mecbur da değilim aslında ciddi anlamda maddi anlamda yeterliyim nedir beni bu vasıfsızlığa iten diye düşündüm iki gündür cevabı bahanelerin altına sığınmak oldu. Ailelerin yakın oluşu babamın bir ayrılığı daha güzel karşılamayacağı beni kollarının altına almak yerine sende sesini kıs aman alttan al diyeceğini biliyorum benim canımı bu acıtır ha yaşar mıyız yaşarız iki kızar üç üzülür sonra alışır. Sanırım tek ihtiyacım cesaret
Marketlere gidebiliyorum aslında ama mesela bazen uzak mesafe marketlere beraber gidelim diyor bu benim için fasa fiso onları takmıyorum çünkü gidiyorum beni daraltan takıntıları laflarıherkese kolay kolay boşan demem belki kurtarılabilir derim ama tek başıma markete gidemiyorsam gezmeye gidemiyorsam arkadaşıma gidemiyorsam değil kocayı göndermeyen anne babamı bile boşarım ben tek tereddüt etmeden.
Bibi biliyor musun ablamın durumu olmasa bal gibi öyle olurdum oda bu kadar rahat olamazdı . Sessiz biri de değilim ama cesur değilimSen kendi ayakları üstünde duran bir kadınsın babanında onayına ihtiyacım yok ki belkide simdiye kadar eşine karsı çiksaydın oda belkide bu kadar kiskanç ve sacma sapan davranmiyacaktı ben hep diyorum biz ne izin verirsek karşımızdaki bize ona göre davranır aslında o yapmiyor biz izin veriyoruz
Onunla yeni sevgiliyken konuşmam onu rahatsız etti sindiremiyorum diyor bunu geçen sene evliliğimizin ilk yılı öğrenmesi cabası oldu tabi.
Sanırım güvenmiyor.
Anlatıyorum cahilliğime geldi desemde kim bilir nerene dokundu diyor görüşmedim bile.
Bu gömleğin ona bol olduğunu farkettiği için bu gerginliği ben eminim. İtiraf etti sen bana ailen yüzünden katlanıyorsun yoksa bir dakika durmazsın dedi. Bunu bile biliyor düşünebiliyor musunmememe dokundu deseydin.
sinir oldum kocana.
aklı başında birine benziyorsun biraz daha ayrı kaldığında sana neler yaptığını daha iyi anlayacaksın. içinde olup yaşarken insan iyi çözümleyemiyor olayları. senin kendini ifade ediş şeklin şu konunun başından beri yaşadığın farkındalık bile kaç gömlek fazla olduğunu gösteriyor.
hayatından çalma şu adamla yakışmıyor sana.
ben seni de anladım aslında.ablan boşanma durumunda ailen zaten bunla uğraşıyor.bir de ben boşanıyorum desem elalem ne derden tut ailem ne yapsına kadar düşünüyorsun.anladığım kadarıyla iş garantili bir işin de yok onu da düşünüyorsun.umarım hakkında en hayırlı kararı verirsinBibi biliyor musun ablamın durumu olmasa bal gibi öyle olurdum oda bu kadar rahat olamazdı . Sessiz biri de değilim ama cesur değilim
İşim garanti bir iş. batmadığı sürece maddi olanakları çok çok iyi ve babamın yeri gibi de rahatım bazen söylensemde mutluyum orada çevremde var bıraksam bırakırım biraz cesaretimi toplamaya ihtiyaçım var bu bir iki günde olmayacak iyice tartıp biçmem gerektiğini düşünüyorum bakalım. Beni uzaklaştırıyor kendinden ben tahammülsüz biriyim bu yüzden buralara geldi zaten haklısın ben odada bekliyorum sakinleşince gelirim desem benden iyisi olmazdı git dese de gitme niteliği taşıyor ona göre komik dimi.ben seni de anladım aslında.ablan boşanma durumunda ailen zaten bunla uğraşıyor.bir de ben boşanıyorum desem elalem ne derden tut ailem ne yapsına kadar düşünüyorsun.anladığım kadarıyla iş garantili bir işin de yok onu da düşünüyorsun.umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin
Madem ki sindiremedigi şeyler vardi o zaman sizinle evlenmeyecekti.Ben yazdığınizdan bunu anladım.Sakin alttan almayın bir şeyleri ısıtıp önünuze koymak çekilir iş değil.Bu bu vesileyle konuşun ve kapatın.Sizinde hatanız keşke evlenmeseydim vs demeniz adam zaten oruç hâliyle normal davranmamısÇok güzel giden bir evliliğim var-dı. Sandığım.Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin.
Ablan sıkıntılı bir süreçte diye kendini feda etmek zorunda değilsin, yapma böyle.Bibi biliyor musun ablamın durumu olmasa bal gibi öyle olurdum oda bu kadar rahat olamazdı . Sessiz biri de değilim ama cesur değilim
Evlendikten sonra öğrendiği için bu tantanaMadem ki sindiremedigi şeyler vardi o zaman sizinle evlenmeyecekti.Ben yazdığınizdan bunu anladım.Sakin alttan almayın bir şeyleri ısıtıp önünuze koymak çekilir iş değil.Bu bu vesileyle konuşun ve kapatın.Sizinde hatanız keşke evlenmeseydim vs demeniz adam zaten oruç hâliyle normal davranmamıs
yalnız kalıp iyice düşün taşın .hayat senin hayatınnn.ama böyle de yaşanmaz.böyle adamdan çocuk istemezdim ben mesela.senin anneliğine kadar laf etmiş ne kadar ayıp.kimsenin mükemmel evlliği yok ama bu kadar saygısızca da davranmaya hakkı yok eşinin.yönetilerek bir evlilik devam etmez bir yerde patlarsın yıllar içindeİşim garanti bir iş. batmadığı sürece maddi olanakları çok çok iyi ve babamın yeri gibi de rahatım bazen söylensemde mutluyum orada çevremde var bıraksam bırakırım biraz cesaretimi toplamaya ihtiyaçım var bu bir iki günde olmayacak iyice tartıp biçmem gerektiğini düşünüyorum bakalım. Beni uzaklaştırıyor kendinden ben tahammülsüz biriyim bu yüzden buralara geldi zaten haklısın ben odada bekliyorum sakinleşince gelirim desem benden iyisi olmazdı git dese de gitme niteliği taşıyor ona göre komik dimi.