Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi bir iş yerinde iyi bir maaşla çalışıyorum. Boşanmaktan korkmuyorum.
Tahin ben babamın arkamda olsa bile hep canımı acıtacağını biliyorum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama çocuk fikri kafamdan iyice uzaklaştı ondan eminim.
Babanı bulup yakasına yapışasım geldi. Yazık değil mi sana, neden birey olamadın sen, neden onun gölgesinde kalmak istiyorsun. Lütfen psikolojik destek al ciddi sıkıntıların var senin

Babanı bulup yakasına yapışasım geldi. Yazık değil mi sana, neden birey olamadın sen, neden onun gölgesinde kalmak istiyorsun. Lütfen psikolojik destek al ciddi sıkıntıların var senin
Var tabi ki hiç sağlıklı bir ailede büyümedim hiç kolay şeylerde yaşamadım. baskının içinde büyüyüp baskının içine düştüm ve ben bu yönünü bu olay sayesinde gördüm. Görsen o kadar neşeli biriyim ki normalde iş yerindekiler beni gülüşümle tanır. Sakin de biriyim ama sinir krizi geçirmeye başladım kaşını gözünü eğip ‘he he ya sus’ dediğinde ona vurmak kafasını duvara sürtmek istiyorum ellerim kaşınıyor şiddete meylediyorum yapamayıp tepiniyorum ne kadar tiksinç.

Ajjajajjaja C Calcifer neden sasiriyorsun sakinlestirmeye calisiyorum
Sakinleşmesin magni ya. Cidden bu adam iyi gelecek mi ona. Geçmişini her fırsatta yüzüne vurup, kızın zaaflarının üzerine giden biri nasıl kocadır. Duvarı yumrukşayan öfke kontrolü olmayan bir adam

Çok güzel giden bir evliliğim var-dı. Sandığım. Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin. 😟😟
Okuduklarıma hayretler içerisinde kaldım..bu erkekler neden kadın ruhundan anlamazlar bunu da anlamıyorum zaten..kuzum hiç üzülme ayaklarına kapanıcak süründür süründürebildiğin kadar..ne o öyle her istediğini yapmak zorunda değilsin 😡 üzülme kıyamam ben sana ❤️❤️❤️

Okuduklarıma hayretler içerisinde kaldım..bu erkekler neden kadın ruhundan anlamazlar bunu da anlamıyorum zaten..kuzum hiç üzülme ayaklarına kapanıcak süründür süründürebildiğin kadar..ne o öyle her istediğini yapmak zorunda değilsin 😡 üzülme kıyamam ben sana ❤️❤️❤️
Midem bulanıyor kramplar giriyor devamlı karnım gurulduyor ama iştahım tamamen kesildi 2 kilo vermişim dünden bugüne

Var tabi ki hiç sağlıklı bir ailede büyümedim hiç kolay şeylerde yaşamadım. baskının içinde büyüyüp baskının içine düştüm ve ben bu yönünü bu olay sayesinde gördüm. Görsen o kadar neşeli biriyim ki normalde iş yerindekiler beni gülüşümle tanır. Sakin de biriyim ama sinir krizi geçirmeye başladım kaşını gözünü eğip ‘he he ya sus’ dediğinde ona vurmak kafasını duvara sürtmek istiyorum ellerim kaşınıyor şiddete meylediyorum yapamayıp tepiniyorum ne kadar tiksinç.
Ne oldu ,eşinizden ses var mi

Ben eşimden önce kafama göre takılmış olan bir insandım bunuda hep bildi niye saklim ki aile yapısınada falan hiç uymuyorum ilk zamanlar birkere bana arada aklima geliyor canım sıkıliyor falan dedi 1 sefer diyorum bak yanlış olmasın :KK66: dediğim şey hadi bye seninle uğraşamam ayrıldım tabi pişman olmalar falanlar filanlar demem oki kendinize böyle davrandirtmayin

Ben eşimden önce kafama göre takılmış olan bir insandım bunuda hep bildi niye saklim ki aile yapısınada falan hiç uymuyorum ilk zamanlar birkere bana arada aklima geliyor canım sıkıliyor falan dedi 1 sefer diyorum bak yanlış olmasın :KK66: dediğim şey hadi bye seninle uğraşamam ayrıldım tabi pişman olmalar falanlar filanlar demem oki kendinize böyle davrandirtmayin
Ya o kadar garip ki zamanında biz sevgili olmadan önce iki tane sevgilim olmuştu bir tanesi ajanstan fırlama gibi yakışıklı boylu posluydu ve ben onunla fotolarımı koyuyodum gayet ulu ortaydı hayatım bi anda bebek kadar masum olamazdım elbette çok da dolu dolu yaşadım o deli çağlarımı iyi ki de yaşamışım

Sakinleşmesin magni ya. Cidden bu adam iyi gelecek mi ona. Geçmişini her fırsatta yüzüne vurup, kızın zaaflarının üzerine giden biri nasıl kocadır. Duvarı yumrukşayan öfke kontrolü olmayan bir adam
Ha ben o konuda yazmadim sakin les diye kocasiyla degil kkyi dusundugu icin sakinles dedim ve herkesin derdi var diye de o yuzden ekledim
Sizinle sonsuz dusuncelerim ayni sadece buraya yazdim sonunu bilmeden felan deyince kullandim bu kelimeyi
Aradi mi demem de sadece meraktan
Yoksa sakinlesmesin tabi o adama karsi tabi boyle ayaklari yere basan biri ezilmesin kimse ezilmesin ama babasi beni dusundurdu calci ya 🥲

Ha ben o konuda yazmadim zaten kkyi dusundugu icin yazdim herkeskn derdi var diye
Sizinle sonsuz dusuncelerim ayni sadece buraya yazdim sonunu bilmeden felan deyince kullandim bu kelimeyi
Aradi mi demem de sadece meraktan
Yoksa sakinlesmesin tabi ama babasi beni dusundurdu calci ya 🥲
Eve geldim babamda annemde gülerek eğlenerek karşıladı beni bende üzüntümü yansıtmıyorum şuan çok iyi gidiyor Babam bana balık almış 😊

Istemezsen gitmem demeyecekti o zaman🙄 hem bunu deyip sonrada surat asamaz.

Ayrica taaa ne zamanki
Mevzulari aciyorsa, devam etmeseymis o zaman bosasaymis kadini. Unutmasada isitip isitip onune koyma in anlami nedir? Buarada herif zaten hasta
Karşısındaki izin verirse işte böyle surat da asar evden de kovar küfür de eder
Biriyle cayır cayır kavga etmek savunma mekanizması değildir
Sınırlarınız olursa bu durumları yaşamazsınız
Adam bu yaptığını ve çok daha fazlasını defahatle yapmış, karşısındaki laf dalaşına girmekten başka bir tepki koymamış sınır koymamış, kendini koruma adına hiçbirşey yapmamış, eee bu adamı daha ne durdurabilir
Sözde Karısından “köpek gibi” korkan adam karısına kahpe diyebiliyor, evden kovabiliyor, korktuğu hali bu yani, konu sahibesi de kendini kendini köpek gibi sevilip korkulan biri sanıyor
Taaaa ne zamanki konu bir kez açılır sonuca bağlanır ve bir daha açılmaz, yok temcit pilavı gibi kahpe aşağı kahpe yukarı zırt pırt açılıyorsa kadın adamı boşamalı adam kadını boşasaymış değil. Yaw bir insan kendine kahpe diyen birinin koynuna nasıl girer nasıl aynı sofraya oturur nasıl bu benim kocam der akıl alır gibi değil
Herifin hasta olmasına izin verilir bir de çanak tutulursa daha çoook konu açılır

O zaman kimsenin desteğini beklemeden topla eşyanı boşa bu adamı. Bak nasıl huzur bulacaksın. Kalabileceğin başka yerlerin işine uzak olması falan bahane aslında, istesen eşyalı küçük bir ev bulur pat diye çıkar gidersin. Bi silkelen kendine gel, ve lütfen psikolojik destek al

Karşısındaki izin verirse işte böyle surat da asar evden de kovar küfür de eder
Biriyle cayır cayır kavga etmek savunma mekanizması değildir
Sınırlarınız olursa bu durumları yaşamazsınız
Adam bu yaptığını ve çok daha fazlasını defahatle yapmış, karşısındaki laf dalaşına girmekten başka bir tepki koymamış sınır koymamış, kendini koruma adına hiçbirşey yapmamış, eee bu adamı daha ne durdurabilir
Sözde Karısından “köpek gibi” korkan adam karısına kahpe diyebiliyor, evden kovabiliyor, korktuğu hali bu yani, konu sahibesi de kendini kendini köpek gibi sevilip korkulan biri sanıyor
Taaaa ne zamanki konu bir kez açılır sonuca bağlanır ve bir daha açılmaz, yok temcit pilavı gibi kahpe aşağı kahpe yukarı zırt pırt açılıyorsa kadın adamı boşamalı adam kadını boşasaymış değil. Yaw bir insan kendine kahpe diyen birinin koynuna nasıl girer nasıl aynı sofraya oturur nasıl bu benim kocam der akıl alır gibi değil
Herifin hasta olmasına izin verilir bir de çanak tutulursa daha çoook konu açılır
Ben sadece istemezsen gitmem deyip surat asmasina sinir oldum. Yoksa diger dediklerinde haklisin… ama afedersin kahpeligini sindirememis olsaydi bosardi.. herifin derdi bu degilki, bildigin baski yapmak.

Bu Yazdiklarinada ayrica katiliyorum

Boşanmazsanız eğer acilen çift terapisine gitmeniz gerek. İkinizde de saygı diye birşey kalmamız birbirinize karşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X