- 10 Ekim 2014
- 31.763
- 142.235
- Konu Sahibi cileklidon
Etek bile giyemedigin
Markete yalniz gidemedigin
İs yerine erkekmi gelecek diye strese girdigin
Yillar once yaptigin dandik bisey yuzunden (ki evet cok dandik bunun kizilacak tarafi bile yok guler gecersin en fazla esin tam bi ruh hastasi) sana annelikten laf atan bi kocayla iyi evlilik yasadigini mi dusunuyorsun? En kisa zamanda saglikli dusunup hic donmemeye karar verirsin umarim.
Ben geçenlerde yaptiği bir yorumdan hatirliyorum kendisini baya dikkatimi cekmişti o gun.
Hediye alma konusuydu daha geçen aydı, yeni oldugu icin hatirliyorum acip aramadim özel olarak.
Eşim hediye, pasta almaz kutlamaz ama yok sacimi oksar, oper yok gulerek karşilar diye bayyyyaaa bir güzellemişti. Hani bir evlilikte gayet normal ve olmasi gereken şeyleri cok buyuk bir şeymiş gibi yazanlarin anlattigi gibi evlilik surmedigini dusunuyordum zaten.
Bir iki kucuk sevgi gosterisi goruyor diye geri kalan hiç bir seye gerek yok hediye vermese de olur, disariya cikartmasa da olur, hakaret etse de olur.
Baska konuda da gormustum adamin bir suru sacma sapan cekilmez halleri de vardi ama kadin marketten ne istesem alir diyordu. (Bu konu sahibi degil)