- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.563
- 798
- Konu Sahibi cileklidon
-
öfff alıntılamayı unutmuşum ama üstteki yazdığım sizeydi. bütün karizmam çizildi yaYazılan her şey çok normal de benim yazdığım mı mide bulandırıcı ahahhahahısrarla 21 yaşındaki olaydan bahsettiği için merak ettim de asıl size ne? Konu sahibi cevaplayabilir zannımca yazdığımı. Ni miriklisiniz kidini siçlimiyi şeklinde yazınca alay mı etmiş oluyoruz? Lisede bırakmadık mı bu tür alayları ben kimseyi suçlamadım okuduğunuzu anlayın önce, bahsettiği mükemmel koca bir anda böyle olmamıştır muhtemelen dedim tamamen sizin suçunuz gibi bir yorum yok konu sahibine karşı farkındaysanız, dış etmenlerden de olabilir ama bi açık var konuda. Bu arada sizin durduk yere bana saldırmanız esas mide bulandırıcı
Evet aldatıldığını düşünüyor ama aldatmadım üzerinden 5 6 yıl geçmiş zamanı geri getirme imkanım olsa elbette bu olayın yaşanmamasını dilerdim. söyledim de ama bir tek o konu açılınca bu hallere bürünüyor.Eşinizin tavırları aldatma travması yaşayan insanlara özgü tavırlar. Kadın ya da erkek aldatıldığında güven duygusunu yitiriyor, bir de çok aşıksa ya da bağımlı kişilik bozukluğu varsa ayrılamıyor da, önce kendi kafasında affedebileceğine inandırıyor kendini ama aslında asla affedemiyor. Sürekli bir güvensizlik, sürekli bir arkasını kollama paronayası içinde yaşıyor. Birgün bunu nasıl affedebildim benim kendime saygım yok diye kendini doldurup yaşadığınız olaydaki gibi gemileri yakıyor, ama kısa süre sonra tekrar sizi bırakamayacağı için özür dileme ve kendini affedebileceğine ikna etme aşamasına gelecek. Açıkçası aldatma yaşayan aşık insanlara çok üzülüyorum. Ama sizin için de çok zor bir durum. Daha uzun yıllar eşiniz bu durumdan kurtulamayabilir. Siz de dayanma kapasitenize göre karar verin bence. Sonuçta olmuş bir hata ve siz de insansınız.
Çok tatlısın.konu sahibi minnoşum çocuk yok, kendi ayakların üstünde durabiliyorsun lütfen bu barzoyu boşa ve hayatına bak, eminim kuş gibi hafif olacaksın boşandığında, evet tabii ki üzülürsün ilk başlarda ama sonrasında iyi ki bu dağ ayısından kurtulmuşum, diye şükredersin.
oyyy sen de çok tatlısın.Çok tatlısın.
Siz haklısınız zaten, temcit pilavına dönmemeli olay. Siz aldatmasanız bile o kafasında bunu aldatma olarak tanımlamış. Belki de çok güvendiği için şoka girmiş olabilir. Diğer arkadaşların aksine ben eşinizin aşık olduğunu düşünüyorum size. Olmazsa bir yardım alamaz mısınız? Ya da eğer bu konuyu açmaya devam ederse gideceğinizi hissettirin. Gerçek bir kaybetme korkusu yaşarsa belki toparlar. Eğer daha da olmuyorsa ayrılmak dışında bir çözüm kalmıyor. Sizin de ne kadar sevdiğinize bağlı olarak mücadele sınırınızı belirleyin. Ömür boyu çekilmez çünkü böyle.Evet aldatıldığını düşünüyor ama aldatmadım üzerinden 5 6 yıl geçmiş zamanı geri getirme imkanım olsa elbette bu olayın yaşanmamasını dilerdim. söyledim de ama bir tek o konu açılınca bu hallere bürünüyor.
sebep bu mu yani? gerçekten bu mu?o zaman biz bunla daha yeni konuşuyorduk mağazada çalışıyordum bir kızla arkadaş olduk mağazadaki bir arkadaşımla beraber bize kahve içme teklifinde bulundu bizde gittik yanında bir adamla geldi yani bize oyun oynamışlar aklınca bizde sen misin bize oyun oynayan diyip ufak bi oyun oynadık bize hediye falan almıştı kandırmak için ama kanmadık hediyeleri de geri çevirmedik sonra ben rahat edemedim adama söyledim böyle böyle arkadaşımın gazına geldim dedim kusura bakma ben böyle biri değilim dedimve adama verdiği hediyeleri geri verdim instagramdan konuşmuştuk şunu bunu al diye eşimde instagramımı karıştırmış gördü konu o. Keşke hiç böyle bir şeye sebep olmasaydım yaşanmasaydı ama oldu açıkladımsa da dinlemiyor geçen sene konuştum dinlemedi bugün de anlattım hataydı desemde yumuşamıyor
onunla yeni sevgiliyken bu durumun yaşanması ve bunu evlendikten sonra öğrenmesi onu koparan.Pardon da bekarlıkta yaptıgından onane , kendi kimbilir ne boklar yemiştir,kocam bir kere kalmıs bekarlıka kaç kişiyle konustum ne yaptım sormamıştır,soramazda kimsenin böyle bir hakkı yok siz tavizi baştan vermişsiniz
neyi yaşıyor allah aşkına yaşın daha çocuk sayılırsın, kendi ne haltlar yedi acaba? valla canım yol yakınken ayrıl bence,onunla yeni sevgiliyken bu durumun yaşanması ve bunu evlendikten sonra öğrenmesi onu koparan.
bir başkası olsa serserilik yapmışsınız der iki kızar geçer gider ama eşim içinde yaşıyor
Boyle dusunme bosver bizleriŞuan bu yaptığımın normal olmadığını hissediyorum.
Hiç bir sorunumu buraya yazmadım evliliğimle ilgili. Sebebi yüzleşmekten kaçmammış görüyorum ki.
Şuan bu durumdan inanılmaz rahatsızım gelmiş burada tanımadığım insanlara kocamı anlatıyorum belki düzeleceğiz ve herkes yaşadığım aptallığın farkında olacak ama bir o kadar da rahatladım içimde kuş kadar hafif bir his var. Niye böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Kafam bi milyon.
Sanki sizinle evlenmesi için başına silah dayamışlar. Eğer eşinizden ayrılmayı düşünmüyorsanız çift terapistine gidin. Özellikle eşinizin öfke kontrol problemi için yardım alması gerekiyor. Bir başka tartışmanızda eşyaya değil size zarar verebilir.Sorunumuz yoktu düne kadar geçip giden konu benim ona ‘bana çok ağır konuşuyorsun ailemin durumunu bildiğin için yüzüme vuruyor gidemeyeceğimi bildiğin için babanın evine git diyorsun hakaret ediyorsun’ dememle konu eskiyi açtı sen de böyle biriydin falan filana girdi konu. Bilmiyorum kafam Allak bullak
İnş. Düzelmezsiniz bunu çok içten diliyorum sizin yaşadığınıx evlilik değil çünkü esaretŞuan bu yaptığımın normal olmadığını hissediyorum.
Hiç bir sorunumu buraya yazmadım evliliğimle ilgili. Sebebi yüzleşmekten kaçmammış görüyorum ki.
Şuan bu durumdan inanılmaz rahatsızım gelmiş burada tanımadığım insanlara kocamı anlatıyorum belki düzeleceğiz ve herkes yaşadığım aptallığın farkında olacak ama bir o kadar da rahatladım içimde kuş kadar hafif bir his var. Niye böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Kafam bi milyon.
Su adam için olumlu yorum yapmayın lütfen nr yasiyoruz ben yaşamiyorum mesela boyle seyler sen yasiyor musunBoyle dusunme bosver bizleri
Herkes neler yasiyor umarim hakkinda en guzeli olur
Bir kez dahi aramadimi seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?