Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adamı çok tehlikeli buldum. Şiddet zaten aşama aşama gelir. Önce fazla kıskanma kısıtlama, hakaretler, etrafa vurma, sizi sürekli suçlayarak manipüle etme. Böylece içten içe ben bunları hak ediyor muyum diye şüpheye düşersiniz. Sonra bir gün bakmışsınız ki vurmaya başlamış. Bu tabii olası senaryo. Zaten ben oldum olası duygularını abartı yaşayan insanlardan korkarım. Her şey kararında olsun yeterli olsun. Evliliği bitirip bitirmeme noktasını bilemem ama bir insan eşini evinden her kavgada kocamaz, her sıkıştığında kişiliğine hakaret edemez. Kavga yokken göklere çıkarsa ne olur kıracağı kadarını kırmış zaten. Velev ki evliliğe devam edeceksiniz sağlam bir çift terapisi almanız lazım. Güven sorununu çözmeniz gerek. Hoş şiddet eğilimi gerçekten terapiyle giderilir mi onu bilemiyorum ama kuru bir özürle eve dönme lütfen.

"muhtemelen bir günde bu duruma gelmemiştir eşiniz" yazmak nedir? ya evet evet hiç suçlamamışsınız ya kadını asla katiyen öfff komik:d okuduğunu anlayın bence yazmışsınız lakin siz önce yazdıklarınızın ne anlama geldiğini öğrenin. bir de bir paragraf yazmışsınız ama içerik bomboş. size daha fazla cevap vermek istemiyorum lütfen yazmayın zira boşa vakit kaybetmek istemiyorum.

Yazılan her şey çok normal de benim yazdığım mı mide bulandırıcı ahahhahah😄😄 ısrarla 21 yaşındaki olaydan bahsettiği için merak ettim de asıl size ne? Konu sahibi cevaplayabilir zannımca yazdığımı. Ni miriklisiniz kidini siçlimiyi şeklinde yazınca alay mı etmiş oluyoruz? Lisede bırakmadık mı bu tür alayları😄 ben kimseyi suçlamadım okuduğunuzu anlayın önce, bahsettiği mükemmel koca bir anda böyle olmamıştır muhtemelen dedim tamamen sizin suçunuz gibi bir yorum yok konu sahibine karşı farkındaysanız, dış etmenlerden de olabilir ama bi açık var konuda. Bu arada sizin durduk yere bana saldırmanız esas mide bulandırıcı👎🏻
öfff alıntılamayı unutmuşum ama üstteki yazdığım sizeydi. bütün karizmam çizildi ya :KK70:

Eşinizin tavırları aldatma travması yaşayan insanlara özgü tavırlar. Kadın ya da erkek aldatıldığında güven duygusunu yitiriyor, bir de çok aşıksa ya da bağımlı kişilik bozukluğu varsa ayrılamıyor da, önce kendi kafasında affedebileceğine inandırıyor kendini ama aslında asla affedemiyor. Sürekli bir güvensizlik, sürekli bir arkasını kollama paronayası içinde yaşıyor. Birgün bunu nasıl affedebildim benim kendime saygım yok diye kendini doldurup yaşadığınız olaydaki gibi gemileri yakıyor, ama kısa süre sonra tekrar sizi bırakamayacağı için özür dileme ve kendini affedebileceğine ikna etme aşamasına gelecek. Açıkçası aldatma yaşayan aşık insanlara çok üzülüyorum. Ama sizin için de çok zor bir durum. Daha uzun yıllar eşiniz bu durumdan kurtulamayabilir. Siz de dayanma kapasitenize göre karar verin bence. Sonuçta olmuş bir hata ve siz de insansınız.
Evet aldatıldığını düşünüyor ama aldatmadım üzerinden 5 6 yıl geçmiş zamanı geri getirme imkanım olsa elbette bu olayın yaşanmamasını dilerdim. söyledim de ama bir tek o konu açılınca bu hallere bürünüyor.

konu sahibi minnoşum çocuk yok, kendi ayakların üstünde durabiliyorsun lütfen bu barzoyu boşa ve hayatına bak, eminim kuş gibi hafif olacaksın boşandığında, evet tabii ki üzülürsün ilk başlarda ama sonrasında iyi ki bu dağ ayısından kurtulmuşum, diye şükredersin.
Çok tatlısın. :KK200:

Evet aldatıldığını düşünüyor ama aldatmadım üzerinden 5 6 yıl geçmiş zamanı geri getirme imkanım olsa elbette bu olayın yaşanmamasını dilerdim. söyledim de ama bir tek o konu açılınca bu hallere bürünüyor.
Siz haklısınız zaten, temcit pilavına dönmemeli olay. Siz aldatmasanız bile o kafasında bunu aldatma olarak tanımlamış. Belki de çok güvendiği için şoka girmiş olabilir. Diğer arkadaşların aksine ben eşinizin aşık olduğunu düşünüyorum size. Olmazsa bir yardım alamaz mısınız? Ya da eğer bu konuyu açmaya devam ederse gideceğinizi hissettirin. Gerçek bir kaybetme korkusu yaşarsa belki toparlar. Eğer daha da olmuyorsa ayrılmak dışında bir çözüm kalmıyor. Sizin de ne kadar sevdiğinize bağlı olarak mücadele sınırınızı belirleyin. Ömür boyu çekilmez çünkü böyle.

o zaman biz bunla daha yeni konuşuyorduk mağazada çalışıyordum bir kızla arkadaş olduk mağazadaki bir arkadaşımla beraber bize kahve içme teklifinde bulundu bizde gittik yanında bir adamla geldi yani bize oyun oynamışlar aklınca bizde sen misin bize oyun oynayan diyip ufak bi oyun oynadık bize hediye falan almıştı kandırmak için ama kanmadık hediyeleri de geri çevirmedik sonra ben rahat edemedim adama söyledim böyle böyle arkadaşımın gazına geldim dedim kusura bakma ben böyle biri değilim dedimve adama verdiği hediyeleri geri verdim instagramdan konuşmuştuk şunu bunu al diye eşimde instagramımı karıştırmış gördü konu o. Keşke hiç böyle bir şeye sebep olmasaydım yaşanmasaydı ama oldu açıkladımsa da dinlemiyor geçen sene konuştum dinlemedi bugün de anlattım hataydı desemde yumuşamıyor😟
sebep bu mu yani? gerçekten bu mu?
bende onu aldattınız gittiniz biriyle birlikte oldunuz falan sandım ondan deliriyor diye düşündüm
madem öyle evlenmeyecekti o zaman dedim içimden

bu konuyu ara ara böyle açan hiç unutmaz hep açar
lütfen yol yakınken babanızın evine dönün çocuk olmadan
hem bu olay hemde aşırı kıskanç çok çok zorlanırsınız

Öncelikle babanızın evine gitmekle iyi yapmışsınız. Erkekler kavga anından ne söylediklerini bilmiyorlar sonra pişman oluyorlar baya burnu sütsün olurda özür dilerse. Ben üsluptan kaynaklı bir yükselme olduğunu düşünüyorum bende siizn gibi yapardım haklı olduğum halde kavga büyür bi şekilde bana gelirdi. Sakin olun umursamayın ettiği kelimelerin tek tek hesabını sorun

Pardon da bekarlıkta yaptıgından onane , kendi kimbilir ne boklar yemiştir,kocam bir kere kalmıs bekarlıka kaç kişiyle konustum ne yaptım sormamıştır,soramazda kimsenin böyle bir hakkı yok siz tavizi baştan vermişsiniz

Pardon da bekarlıkta yaptıgından onane , kendi kimbilir ne boklar yemiştir,kocam bir kere kalmıs bekarlıka kaç kişiyle konustum ne yaptım sormamıştır,soramazda kimsenin böyle bir hakkı yok siz tavizi baştan vermişsiniz
onunla yeni sevgiliyken bu durumun yaşanması ve bunu evlendikten sonra öğrenmesi onu koparan.
bir başkası olsa serserilik yapmışsınız der iki kızar geçer gider ama eşim içinde yaşıyor

Ya neden konu sahibini sucluyor bazilari
Ben onda bir tuhaflik goremiyorum zaten oruc calismis gelmis birde yemek yapiyor
Eh esi kosup arkadaslariyla cikmak istiyor tabi sinirlenecek
Onu gectim cok cok buyuk bir olay yasamis gibi burnundan getirene kadar laf sokmasi yok cocuklarinin yuzune nasil bakacaksin
Yok beni istemiyorsun babanin evine gidemezsin ablan bosaldi ne alaka
Resmen gidemezsin diye baski uyguluyor
Ayrica hepimiz genc olduk yeri geldi sevgilimiz oldu yeri geldi birilerini kandirdik bu olayda ne var hakli gorunmek icin uste cikiyor gibi
Insan olanin basina is gelir demis buyuklerimiz ablan konusunda dahi seni tetikliyor sonra da laf soyleyince kotu oluyorsun
Bir sans vereceksen dahi terapiste gitmeden verme bunun kiskancligi farkli bir boyut

onunla yeni sevgiliyken bu durumun yaşanması ve bunu evlendikten sonra öğrenmesi onu koparan.
bir başkası olsa serserilik yapmışsınız der iki kızar geçer gider ama eşim içinde yaşıyor
neyi yaşıyor allah aşkına yaşın daha çocuk sayılırsın, kendi ne haltlar yedi acaba? valla canım yol yakınken ayrıl bence,

Şuan bu yaptığımın normal olmadığını hissediyorum.
Hiç bir sorunumu buraya yazmadım evliliğimle ilgili. Sebebi yüzleşmekten kaçmammış görüyorum ki.
Şuan bu durumdan inanılmaz rahatsızım gelmiş burada tanımadığım insanlara kocamı anlatıyorum belki düzeleceğiz ve herkes yaşadığım aptallığın farkında olacak ama bir o kadar da rahatladım içimde kuş kadar hafif bir his var. Niye böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Kafam bi milyon.
Boyle dusunme bosver bizleri
Herkes neler yasiyor umarim hakkinda en guzeli olur 🥰
Bir kez dahi aramadimi seni ?

Sorunumuz yoktu düne kadar geçip giden konu benim ona ‘bana çok ağır konuşuyorsun ailemin durumunu bildiğin için yüzüme vuruyor gidemeyeceğimi bildiğin için babanın evine git diyorsun hakaret ediyorsun’ dememle konu eskiyi açtı sen de böyle biriydin falan filana girdi konu. Bilmiyorum kafam Allak bullak
Sanki sizinle evlenmesi için başına silah dayamışlar. Eğer eşinizden ayrılmayı düşünmüyorsanız çift terapistine gidin. Özellikle eşinizin öfke kontrol problemi için yardım alması gerekiyor. Bir başka tartışmanızda eşyaya değil size zarar verebilir.

Etek bile giyemedigin
Markete yalniz gidemedigin
İs yerine erkekmi gelecek diye strese girdigin
Yillar once yaptigin dandik bisey yuzunden (ki evet cok dandik bunun kizilacak tarafi bile yok guler gecersin en fazla esin tam bi ruh hastasi) sana annelikten laf atan bi kocayla iyi evlilik yasadigini mi dusunuyorsun? En kisa zamanda saglikli dusunup hic donmemeye karar verirsin umarim.

Şuan bu yaptığımın normal olmadığını hissediyorum.
Hiç bir sorunumu buraya yazmadım evliliğimle ilgili. Sebebi yüzleşmekten kaçmammış görüyorum ki.
Şuan bu durumdan inanılmaz rahatsızım gelmiş burada tanımadığım insanlara kocamı anlatıyorum belki düzeleceğiz ve herkes yaşadığım aptallığın farkında olacak ama bir o kadar da rahatladım içimde kuş kadar hafif bir his var. Niye böyle hissettiğimi de bilmiyorum. Kafam bi milyon.
İnş. Düzelmezsiniz bunu çok içten diliyorum sizin yaşadığınıx evlilik değil çünkü esaret 🤷🏼‍♀️ tek başına bakkala markete bile gidemediğin bi evlilikte hayatıni sürdürmek istiyor musun gerçekten gerçekten bazı kadınlar çok sabırlı aşk desem bence değil baska birsey bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X