Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani adamla hadi konusmus kız derdini paylaşmış ailenin ne hakla haberi var bu durumdan ne ilgilendirir o aileyi. Kadın zaten çok travmatik bir durum yaşamis bazı insanlar o kadar vicdansız ki keşke var olmasalar

Ayrıntıları okuyunca şok oldum, senin böyle bir adamla ne işin var, moralini iyice bozmak istemem ama evliliğinizin güzel olduğu konusunda bir kez de olaylara uzaktan bakarak düşün derim.

Ekonomik özgürlüğü olan, kimseye minnet etmeyen koskoca bir kadınsın bu öfke problemi olan, seni manipüle eden, şiddet eğitimli, sana üzgünüm namusuna sahip çıkamayacakmışsın gibi davranan herifle işin ne Çilek?

Gerçekten ayrıntılı ve çok iyi düşün. Bir süre uzak kal. Hamile kalmaya çalışıyordun lütfen korun. Bu adamdan bu şartlarda çocuk yapılmaz.

Yani adamla hadi konusmus kız derdini paylaşmış ailenin ne hakla haberi var bu durumdan ne ilgilendirir o aileyi. Kadın zaten çok travmatik bir durum yaşamis bazı insanlar o kadar vicdansız ki keşke var olmasalar

Iste vicdansizlik. Kadinin tecavüz magduru olduguna degil, adamin "onu öyle kabul etmekle ne kadar yüce bir varlik" olduguna odaklanildi. Yani kadin onlara göre adamin hicbir lafindan cikmayip itaat etmek zorundaydi. Isin iyi tarafi ama kadin bosanma davasi acip alfa bir sekilde mahkemeye gelip bosandi.

Çok memnun oldum sonucuna bu erkekler kendilerini ne saniyorlarsa terbiyesiz kadın travma üstüne travma yaşamış resmen ya

Hoşuna gidiyor galiba bu derece kıskanılmak. Öyle geldi anlatışından. Taksiciden kıskanmamasını, arabada erkekle kalmasına rağmen(?) aramamasını dert etmiş. Umarim yaniliyorumdur.

Ev eşinizin mi acaba? O, neden gitmedi babasının evine?

Hoşuna gidiyor galiba bu derece kıskanılmak. Öyle geldi anlatışından. Taksiciden kıskanmamasını, arabada erkekle kalmasına rağmen(?) aramamasını dert etmiş. Umarim yaniliyorumdur.
hayır tabi ki beni merak etmeyecek kadar gözünün dönmesini dert ettim dediğin gibi dert edecek onca şey varken merak etmemesi devede kulak kalıyor

Düzeltiyorum, evlilik için 2 kişinin rızası ve kararı gerekir ama boşanma için tek kişinin kararı yeterlidir.
Konu sahibi, çocuk yokken yoluna bak bence, bu adam tek kelimeyle çok tehlikeli.

Karnım cayır cayır yanıyor bir iki saattir.
Midem bulanıyor stresten. Benim ne işim var böyle biriyle. Dedim biliyor musun yüzüne bana ailen yüzünden katlanıyorsun dedi Bildi yani
Benim de hatalarım var bak yok değil ama ben bak bu konuda ben hatalıyım ama sende şunda hatalısın dediğimde yok ben sıfır hatalıyım diyor.
Off valla böyle iş yerinde neşe saçıyorum da içim kırık dökük.

Düzeltiyorum, evlilik için 2 kişinin rızası ve kararı gerekir ama boşanma için tek kişinin kararı yeterlidir.
Konu sahibi, çocuk yokken yoluna bak bence, bu adam tek kelimeyle çok tehlikeli.
Sonumuz öyle görünüyor Piraye hanım bunu hissediyorum

Kamu spotu gibi beni hiç yanlız bırakmak istemiyor zarar gelsin istemiyor.
Evden çikmamı istemiyor. Bunlar hep aynı hikayeler biliyorsun dimi ayrica 2017 de yaptıgında birsey yok boyle biriyle nasıl evlendin evde perde bile açtirmiyor nasıl dayaniyoruniz merak ediyorum hep

evet babasının evi o yüzden gitmedi benimde gitmeyeceğimi düşündü. git dedi ama sanmıyordu gideceğimi. gittim ama bu kadarını yaptım.
Benim babam da annemi ben küçükken baya hakaret, küfür ede ede babanın evine git, ara abini gelip alsın seni tarzında kovar, yerin dibine sokardı. Ama annem üzerini giymeye başlayınca da kapıyı kilitler engel olurdu. Maalesef ki ruh hastaları ile uğraşmak bir hayli zor. Annemin ekonomik özgürlüğü olmadığı ve korkak bir kadın olduğu için gerekeni yapmadı, üzerine şiddet ve mutsuzluk dolu bir dünyaya bizi de sürükledi. Psikolojik ve fiziksel şiddetin boyutu her daim artar. Babam eskiden döverim deyip tehdit ederken, bugün öldürürüm deyip tehdit ediyor örneğin. Eşinizi de farklı bir gidişat beklediğini sanmıyorum. Her şeyden önce böyle birini baba yapmayın bence.

Yani kuzum beni en çok geren ve korkutan adamın şiddet eğilimi, bana çok tehlikeli geldi, korkuttu beni senin adına. Karşılıklı hatalar tabii ki var, her şey çift taraflıdır;ama ben sıfır hatalıyım diyen biriyle ne konuşulur nasıl orta yol bulunur ki? Lütfen şu çocuk işini ertele, daha ciddi problemler var.

Dün gece bunu düşündüm olmadı diye üzülürken dün gece sevindim :)
Yaratan biliyor işini gerçekten...

Onunla yeni sevgiliyken konuşmam onu rahatsız etti sindiremiyorum diyor bunu geçen sene evliliğimizin ilk yılı öğrenmesi cabası oldu tabi.
Sanırım güvenmiyor.
Anlatıyorum cahilliğime geldi desemde kim bilir nerene dokundu diyor görüşmedim bile.

21 yaşındaki olayı acayip merak ettim, muhtemelen 1 günde bu duruma gelmemiştir eşiniz ve muhteşem evliliğiniz.
ay size ne ya? ne meraklısınız kadını suçlu çıkartmaya. bak bak ruh hastasında suç bulmuyor kadında suç buluyor. 1 gindi bı dırımı gilmimiştir mıhtışim ivlililiğiniz. mide bulandırıcı bu tavrınız.

Eşinizin tavırları aldatma travması yaşayan insanlara özgü tavırlar. Kadın ya da erkek aldatıldığında güven duygusunu yitiriyor, bir de çok aşıksa ya da bağımlı kişilik bozukluğu varsa ayrılamıyor da, önce kendi kafasında affedebileceğine inandırıyor kendini ama aslında asla affedemiyor. Sürekli bir güvensizlik, sürekli bir arkasını kollama paronayası içinde yaşıyor. Birgün bunu nasıl affedebildim benim kendime saygım yok diye kendini doldurup yaşadığınız olaydaki gibi gemileri yakıyor, ama kısa süre sonra tekrar sizi bırakamayacağı için özür dileme ve kendini affedebileceğine ikna etme aşamasına gelecek. Açıkçası aldatma yaşayan aşık insanlara çok üzülüyorum. Ama sizin için de çok zor bir durum. Daha uzun yıllar eşiniz bu durumdan kurtulamayabilir. Siz de dayanma kapasitenize göre karar verin bence. Sonuçta olmuş bir hata ve siz de insansınız.

Dün gece bunu düşündüm olmadı diye üzülürken dün gece sevindim :)
Yaratan biliyor işini gerçekten...
Konunu okuyunca ben de çocuğunun olmamasına sevindim desem? Bir yandan da çocuk için uğraştığın için üzüldüm desem? Ne münasebet karısına eften püften meselelerden k*ltak diyen bir herife çocuk yapacakmışsın? Yarın çocuğun olsa ona da kızınca p*ç demeyeceği ne malum çok afedersin? Umarım çok güzel tosun gibi bir bebeğin olur, ama bu adamdan olmaz.

Boşanmaktan korkma, ayıp mıdır, anormal midir? Kapı gibi mesleğin var maaşın var gençliğin var güzelliğin var özgürsün daha ne? Sakın alttan alıp geri döneyim deme, seni manipüle etmesine izin verme. Sakın yine özür dileyen taraf olma! Kendine yazık edersin, hayatını mahvedersin.

Hele hele hâllere hareketlere laflara bak, katlanılacak gibi değil. Ulan sen kimsin, senden önce namussuz mu geziyordum, namusumu ben koruyamıyor muyum desene ya, en ufak bir tartışmada bel altı vuruyor, seni kısıtlıyor, perdeden dışarı baksan iffetin gidecekmiş gibi davranıyor?

Benim kocam bana bunları söylese, ailemdeki erkekler o adamı en iyi ihtimalle ilk olarak bir güzel evire çevire döver, en kötü ihtimali aklıma getirmek istemiyorum vururlar.

Yazılan her şey çok normal de benim yazdığım mı mide bulandırıcı ahahhahah ısrarla 21 yaşındaki olaydan bahsettiği için merak ettim de asıl size ne? Konu sahibi cevaplayabilir zannımca yazdığımı. Ni miriklisiniz kidini siçlimiyi şeklinde yazınca alay mı etmiş oluyoruz? Lisede bırakmadık mı bu tür alayları ben kimseyi suçlamadım okuduğunuzu anlayın önce, bahsettiği mükemmel koca bir anda böyle olmamıştır muhtemelen dedim tamamen sizin suçunuz gibi bir yorum yok konu sahibine karşı farkındaysanız, dış etmenlerden de olabilir ama bi açık var konuda. Bu arada sizin durduk yere bana saldırmanız esas mide bulandırıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…