Babanı arayıp kızını gönderme dicem

Sakin kafayla düşünüp karar ver
Bosanmak istemıyorsan bosanalıp dıye blöf yapma sonra pişman olursun zararlı sen cıkarsın
Hayırlısı olur ınsallah

Sakin kafayla düşünüp karar ver
Bosanmak istemıyorsan bosanalıp dıye blöf yapma sonra pişman olursun zararlı sen cıkarsın
Hayırlısı olur ınsallah
Yok önceden blöf yapardımda artık eşimin ailesini ön planda tutmasından bıktım bosanmak istiyorum

Ne güzel iş. Adam karısının ailesini canı isterse ziyaret etsin, istemezse etmesin ama kadın gitmek zorunda, öyle mi? Burada bile konu sahibinin işleri yokuşa sürdüğü ima edilip, sevgisi sorgulanıyor. Evlilik birliğini ayakta tutmak kadının görevi mi?

Konu sahibi bu işin sonu elbette boşanmaya gitmesin, dilerim ki. Ama boşanırsanız, çocuğunuz velayeti babaya verilmek için çok küçük. Bu konular eşlerin birbiri ile empati kurması ile çözülür. Siz memleketinize giderken eşinizle yapmış olduğunuz bir plan var, bunu tek taraflı ve kafasına göre değiştirmeye çalışmasının güveninizi kırdığını bilmesi gerekiyor. Hele rest çekmek falan. Konunuzda aile birliğini zedeleyen biri varsa, kayınvalideye gitmeyen siz değil, sizi boşanmakla tehdit eden eşiniz.

Ailesi için rest çekti sogudum artık bu saatten sonra

Anladım ama sakin ol sakin kafayla düşün iyice tart biç kafanda öyle davran
Erkekler genelde aılesıne rest cekmez benım kuzenim bu yüzden bosandı 3 tanede cocugu vardı
Sevıyorsan ılımlı olup orta yolu bulacaksın sevmıyorsan restı cek ama aılesınden vazgecmez senın ıcın
Bu konuda nişanlısından ayrılmıs biri olarak konusuyorum

Birde bileziklerin derdinde bana 200 gram altın takıldı 100 gramı mehrimdi bana diyor ki anlasmalı bosanırız mehirini al tek .bende düğün cd siyle diğer altınları da mahkemede gösterip alırım dediğimde çingeneleşme anlasmalı bosanalım mahkemede gramları düşük söylerim kim nerden bilecek diyor

hic evlenmeseydi o zaman sogudum düşündüğüm tek şey ailem üzülür

hic evlenmeseydi o zaman sogudum düşündüğüm tek şey ailem üzülür

Malesef erkeklerın cogu böyle benım 5-6 yılım gıttı aılesı yüzünden bitti
Hayatını aılesının uzerıne kurmuştu
Ben cok ugrastım care bulamayınca ayrıldım
Sonra o evlendı yıne aılesı yuzunden bosandı bıde yası da büyük baya
Sımdı tek basına aılesıyle oturuyo
Yanı degısmez caresı yok

Canim belki adam.seni ozledi, belki gelmeni istiyor artik esininde gonlu olsun eski konularini bilememde bu cok basit seyler.
Senin gelmen icin babana ole solucem demistir sende git kal ailesinde bi kac gun.
Inat yapiorsunuzda iyi dgiil ama.
Kendime guveniyorum dersende, bu hep bole çekemiyorum artik yeter dersende, ayril madem cocuguna da kendine de bak.
Hayirlisi olsun hakkinizda fevri karar verme derim bi yuva kolay kurulmuyor.

Evlilikte bu kadar uzun sure ayri kalmak uygun degil bence. Zorunluluk harici durumlar baska tabi. Kadin olarak ben esime riza göstermem gidilecekse birlikte gider aylarca kalırız. Esiniz kis kiyamet gunu 18 saat mesafe kucuk bebekle gitmenize izin vermis adamla bide dönüş pazarligu yapiyorsun. O bebek te yanlizca senin bebegin degil. Adamin isten gelince çocuğunu gorme hakkini elinden aliyorsun. Karda kista hasta olsa nasil gelsin yaniniza 18 saat.
Valla bu sartlarda gitmenize ben izin vermezdim. Boyle bir adama annenle 3 gun kalamam diyosun.
Adama üzüldüm ben ya

Ne ara konu mal paylaşımına geldi ki? Çok ayıp ediyor eşiniz cidden. Eğer dediğini yapmak gibi bir niyetiniz yoksa planladığınız dönme vakti gelince evinize dönün, hiçbir şey olmamış gibi. Tabi ayrılmak için başka sebepleriniz yoksa ve eşinizden bir zarar görmeyecekseniz.

Önceki konuları bilmediğiniz için üzülürsünüz :) oglunu alıp kendi memleketime getirtcem diye ödü kopan kv her seferinde simsice aramızı bozuyoe lohusalıgımdaki terbiyesizlikleri anlatmama gerek var mı birde uçakla geldik bebişiöde cok iyi otobüsle 18 saat o yol uçakla az sürüyor .

Bunları daha önceden konusmustuk bosanma lafı hep var yani

Esiniz kis kiyamet gunu 18 saat mesafe kucuk bebekle gitmenize izin vermis adamla bide dönüş pazarligu yapiyorsun

Oofff ban yemek istemiyorum ama izin almak ne ya insan ailesinw giderken neden izin alsin konu sahibi RESIT RESIT
Erkekler evlenirlen evlatlik almiyor kendine es ediniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…