- 19 Aralık 2018
- 468
- 295
- 18
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Yok önceden blöf yapardımda artık eşimin ailesini ön planda tutmasından bıktım bosanmak istiyorumSakin kafayla düşünüp karar ver
Bosanmak istemıyorsan bosanalıp dıye blöf yapma sonra pişman olursun zararlı sen cıkarsın
Hayırlısı olur ınsallah
Yok önceden blöf yapardımda artık eşimin ailesini ön planda tutmasından bıktım bosanmak istiyorum
Ailesi için rest çekti sogudum artık bu saatten sonraEşini sevıyormusun peki?
Ailesi için rest çekti sogudum artık bu saatten sonra
Birde bileziklerin derdinde bana 200 gram altın takıldı 100 gramı mehrimdi bana diyor ki anlasmalı bosanırız mehirini al tek .bende düğün cd siyle diğer altınları da mahkemede gösterip alırım dediğimde çingeneleşme anlasmalı bosanalım mahkemede gramları düşük söylerim kim nerden bilecek diyorNe güzel iş. Adam karısının ailesini canı isterse ziyaret etsin, istemezse etmesin ama kadın gitmek zorunda, öyle mi? Burada bile konu sahibinin işleri yokuşa sürdüğü ima edilip, sevgisi sorgulanıyor. Evlilik birliğini ayakta tutmak kadının görevi mi?
Konu sahibi bu işin sonu elbette boşanmaya gitmesin, dilerim ki. Ama boşanırsanız, çocuğunuz velayeti babaya verilmek için çok küçük. Bu konular eşlerin birbiri ile empati kurması ile çözülür. Siz memleketinize giderken eşinizle yapmış olduğunuz bir plan var, bunu tek taraflı ve kafasına göre değiştirmeye çalışmasının güveninizi kırdığını bilmesi gerekiyor. Hele rest çekmek falan. Konunuzda aile birliğini zedeleyen biri varsa, kayınvalideye gitmeyen siz değil, sizi boşanmakla tehdit eden eşiniz.
hic evlenmeseydi o zaman sogudum düşündüğüm tek şey ailem üzülürAnladım ama sakin ol sakin kafayla düşün iyice tart biç kafanda öyle davran
Erkekler genelde aılesıne rest cekmez benım kuzenim bu yüzden bosandı 3 tanede cocugu vardı
Sevıyorsan ılımlı olup orta yolu bulacaksın sevmıyorsan restı cek ama aılesınden vazgecmez senın ıcın
Bu konuda nişanlısından ayrılmıs biri olarak konusuyorum
hic evlenmeseydi o zaman sogudum düşündüğüm tek şey ailem üzülür
Birde bileziklerin derdinde bana 200 gram altın takıldı 100 gramı mehrimdi bana diyor ki anlasmalı bosanırız mehirini al tek .bende düğün cd siyle diğer altınları da mahkemede gösterip alırım dediğimde çingeneleşme anlasmalı bosanalım mahkemede gramları düşük söylerim kim nerden bilecek diyor
Önceki konuları bilmediğiniz için üzülürsünüz :) oglunu alıp kendi memleketime getirtcem diye ödü kopan kv her seferinde simsice aramızı bozuyoe lohusalıgımdaki terbiyesizlikleri anlatmama gerek var mı birde uçakla geldik bebişiöde cok iyi otobüsle 18 saat o yol uçakla az sürüyor .Evlilikte bu kadar uzun sure ayri kalmak uygun degil bence. Zorunluluk harici durumlar baska tabi. Kadin olarak ben esime riza göstermem gidilecekse birlikte gider aylarca kalırız. Esiniz kis kiyamet gunu 18 saat mesafe kucuk bebekle gitmenize izin vermis adamla bide dönüş pazarligu yapiyorsun. O bebek te yanlizca senin bebegin degil. Adamin isten gelince çocuğunu gorme hakkini elinden aliyorsun. Karda kista hasta olsa nasil gelsin yaniniza 18 saat.
Valla bu sartlarda gitmenize ben izin vermezdim. Boyle bir adama annenle 3 gun kalamam diyosun.
Adama üzüldüm ben ya
Bunları daha önceden konusmustuk bosanma lafı hep var yaniNe ara konu mal paylaşımına geldi ki? Çok ayıp ediyor eşiniz cidden. Eğer dediğini yapmak gibi bir niyetiniz yoksa planladığınız dönme vakti gelince evinize dönün, hiçbir şey olmamış gibi. Tabi ayrılmak için başka sebepleriniz yoksa ve eşinizden bir zarar görmeyecekseniz.
Bunları daha önceden konusmustuk bosanma lafı hep var yani
Aminnn inşallahAnladım, Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.
Cahillik işteBabanı arayıp kızını gönderme diyeceğine seni arayıp gelme dese olmaz mıymış ? Seni köle babanı da efendin olarak mi görüyor ?
Kesinlikle çok cahil .Cahillik işte
Esiniz kis kiyamet gunu 18 saat mesafe kucuk bebekle gitmenize izin vermis adamla bide dönüş pazarligu yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?