Babanı arayıp kızını gönderme dicem

Gel dedim gelmiyor birde beni zorluyor umursamıyorum ama gelme diyor babamı arayacakmıs
Canım önceki konularından anladığım kadarıyla kv ve görümcen bayağı sıkıntı anladığım kadarıyla ..... iş eşinde bitiyor malesef . Hem dinlenicem diyip gelip seni almıyor hem ailende kalmıyor hemde seni zorluyor . E madem gelsin orda 2 gün kalsın ? Sende gider kv dende 2 gün kalırsın . Bazı şeylere sende onu mecbur bırak gelmezsede bencede direk evine geç bırak kalsın çok sevdiği anasıyla kardeşiyle bu ne kardeşim ya !!

Onuda kabul etmiyor aileme gitmiceksek bosuna gelme dedi
Ona mı soracaksın orası senin de evin. Eğer blöfse kalkar gelir değilse o riski göze alabilecek misin onu düşün sadece. Ben olsaydım böyle bi tehdide boyun eymezdim. Ama hatayı başta yapmışsın hepi topu 3 gün için böyle restleşme durumuna niye geldiniz ki.

Onlarla tek bırakmaya gelmiyor malesef iyi yolunu bulmuslar bir ara söylicem aileme anlatcam artık

O gelmiyor ailemin evine ben neden gideyim ve bana 1 hafta tatilini uzatırsın diyem adam ailesine gidince erken gel dedi

Ya ben bu erkek annelerini anlamıyorum. Sizin evladınız evlat da gelinler de bi ailenin evladı değil mi? Şimdi yuva yıkıldı diyelim mutlu mu olacak? Allah sorsun hesabını. Erkekler de yuvalarına sahip çıkamayacaksa evlenmesin. Evlilikler de gördüğüm kadarıyla kadınlar erkeklerden daha mert!

Onlarla tek bırakmaya gelmiyor malesef iyi yolunu bulmuslar bir ara söylicem aileme anlatcam artık
İstediği kadar eve gelme desin . Eşim kavga ettiğimiz zaman bana gelme dese sen gelme eve derim . İlmek ilmek kadın dokuyor o evi nitekim devlette kadından yana . Bırak boşver kafası dank ederse gelir eve he ben tek başıma daha kötü olurum dersende kal baba evinde biraz daha kalmak istiyorum özlüyorum dersin . Eş kişiside arayamaz kolaymı öyle kız babasına gelmesin kızın demek o ne özgüven öyle .

Ben de buna kızıyorum. Erkek kız tarafını aramaz sormaz. Bir gün kalıp 10 yıl kalmış gibi konuşuyorlar. Sonra da kadından anneme kul olsun. Gitsin her işini yapsın diye hizmet bekliyorlar. Sayın konu sahibi gelip sizi almazsa hiçbir yere gitmeyeceğinizi söyleyin.

O gelmiyor ailemin evine ben neden gideyim ve bana 1 hafta tatilini uzatırsın diyem adam ailesine gidince erken gel dedi
Hmm tamam o kısmı bilmiyordum haklısın o zaman. Sen geç evine evi terk eden sen olma. İstemiyorsa kendi gelmesin paşazade. Ki blöf olduğunu düşünüyorum. Madem haklısın boyun eyme. Ağaç kavuğundan çıktık sanki biz bi onların ailesi var hayret bi şey.

Bebeğinle evine dön.
Ailesine falan gitme.
İsterse gelsin yanına paşa bey istemezse gelmesin.
Terbiyesiz bilmişler.

Hepsi aynı b.k bunların.
Ben pabuç bırakmıycam
dönme diyor madem dönmem
ama senin çocuğun var bir şey diyemiyorum o yüzden.

Aynılarına benzer balımdan geçti canm ben eşimle dikleşmek yerine o dönemler istemeyerek suyuna gittim ev mesafemiz 10dk kv ile zorla gönülsüz kaldm idare etrim bi şekilde sonra eşimi kendime çektim zaman aldı tabi sağolsun şimdi beni okadar iyi anlıyorki asla kalmıyorum orda

Bu erkek milletine insan akıl erdirmekte zorlanıyor bazen.Dolduruşa gelme konusunda haklısınız.İş aranızda zıtlaşmaya dönüşmüş.Kısa bir anımı anlatmak isterim bu konuyla ilgili.Aynı şehirde oturduğumuz için eşimin ailesinde yatılı kalmak gibi bir düşüncem olmamıştı.Ama eşimden de hiç böyle bir teklif gelmemişti.Annesi bir gün neden hiç bizde yatılı kalmıyorsunuz diye sordu oğluna.Eşimde bana dönüp niye hiç kalalım demiyorsun sen diye annesinin yanında topu bana attı.Öyle şaşırdımki.Ağzım açık kaldı resmen.Eve gidene kadar kavga ettim.Sen sanki kalmak istiyormuşsunda benim yüzümden kalamıyormuşsun gibi neden öyle söyledin?falan filan derken(aslında kendide kalmak istemiyordu).Bir dahaki gidişimizde pijamalarımızı bile götürdüm ona söylemeden.Annesigilin evine varınca dedimki kayınvalideye,bugün sizde yatılı kalmaya geldik.Pijamalarımızı bile getirdim dedim.Kadın pek mutlu oldu.İyi kalın tabi diyerek.Oğlunun bana ayar verdiğini düşündü sanırım.Sonrasında oğlu ne yaptı peki?Annesinin akşam için pişirdiği yemeği beğenmediğini bahane gösterip,hadi eve gidelim başka zaman kalırız deyip akşama geri eve gelmeyi kendi istedi.Sözün özü;böyle konular için canınızı sıkıp,inatlaşmayın.Huzurunuzu ego savaşı yapacağım diye bozmayın diyorum.Nacizane fikrim.

İyi de sizin eş istisna bence.
Bunların çoğu anasının evinde kalmaya bayılır sanırım :S
Yüz bulup daha çok istemeleri var bir de.
Allah korusun.

Siz cok akıllı davranmıssınız fakat bizimki o aşamayı geçti artık simdi istediğini yaparsam korkuyor bosanmaktan deyip beni hep tehdit edecek

Ben bunu yapamadım işte kv seytanı kendine daha iyi cekti oglunu

Eşim aileme gitmiceksek gelme diyor babanı arıcam diyor gitmek istemiyorım

İki kere şiddete meyillendi en büyük sebep aslında
Yok yani ailene karsi diyorum üzmemek adina... isi uzadi falan :) biraz daha kal dedi dersiniz :) özledim dersiniz :) illa dogruyu anlatmaniza gerek yok ailenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…