Babanı arayıp kızını gönderme dicem

Mesafe candır uzak ol kafan rahat olsun canım

Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor
Belki gerçekten birsey dememislerdir, esiniz yalan söyler mi , böyle bir yemin eder mi yalan yere, en iyi siz bilirsiniz

bana düşünmem icin vakit verdi birde bugın kararımı söylicekmişim :)
Ben olsam baştan bu kadar inatlaşmazdım işi de bu noktalara taşımazdım, 3 günse de kalırdım huzursuz olacağına. Baştan biraz işi büyürmüşsün kocan da sacma sapan konuşmuş iş çıkılmaz bi hal almış. Belli ki adama baya ağır konuşmuş annesigil ki bu kadar kudurdu.

Son cümleleriniz doğru gelmedi bana . Çocuk ikinizin ve mutlu bir yuvada anne babasıyla birlikte büyümeyecekse ( ki inşallah aranız düzelir ) üçünüzde kaybeder . Siz yuvanızı , aile ortamınızı kaybedersiniz , çocuğunuzun kaybedecekleri sizi daha çok yaralar . Onu koz olarak kullanmayın . Orta yol bulmaya ılımlı olmaya çalışın lütfen .

Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor
Eski konularınızı neden sildiniz?
Size hep söyledik. Anacı erkekler değişmez diye.

Yapacağınız hiçbir şey yok.
Eşiniz ne derse onu yapacaksınız.

Geri adım atmayın esiniz sizi boşayacak gibi durmuyor. Blöf bence sakinliginizi koruyun boşanmak istersen boşanalım deyin

Gel dedim gelmiyor birde beni zorluyor umursamıyorum ama gelme diyor babamı arayacakmıs
Tehdit ediyor, babani araması öyle kolay mı?

Ailene yaşadığın her şeyi simdiden anlat ki; eşin ararsa sudan çıkmış balık gibi olmasınlar, eşine gereken laflari söyleyebilsinler....

Bir an evvel ailene herseyi anlat...

Ağzında devamlı boşanma lafı olan bir adamla evli kalamam ben olsam. Ayrıca ne demek babanı arayıp gönderme diyicem ? Arayıp demezsen adam değilsin derim.

Annesinden kızkardeşinden etkilenip de gaza gelip benimle kavga eden adamı ben napiyim ömür boyu çekilir mi bu.

Eşiniz artık sizinle bir aile kurduğunu hala anlamamış.

Önce ailenizle konuşun durumu en ince ayrıntısına kadar anlatın, ama gerçekten boşanmaya kararlıysanız anlatın. Ve yanımda olmanızı istiyorum deyin. Eminim yaşadıklarınızı duyunca destek olacaklardır.

Eski konularınızı neden sildiniz?
Size hep söyledik. Anacı erkekler değişmez diye.

Yapacağınız hiçbir şey yok.
Eşiniz ne derse onu yapacaksınız.
Konuları silmek yasak değil mi artık? Nasıl silebiliyor?

Dogrudur belki
Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor[/QUOTE
Dogrudur belki canim isi fazla uzatmadan oluruna getirmeye bak derim uzadikca sanki cok buyuk mesele var gibi sknuclar doguruyo
Mesafe candır uzak ol kafan rahat olsun canım
Aynen canim oyle yavru vatanimiz sagolsun ulke disindayim bu kadar mesafe yeter heralde

Diğer konunuzu da okudum beni yanlış anlamayın ufak bir tavsiye benden, böye bir konu yüzünden cidden boşanmaya, bebeğinizi annesinden yada babasından uzakta büyütmeye değer mi? anladım ailenize sürekli gidemiyosunuz ama tatlı dille halledin gidiverin bir hafta erken 2-3 kalın kayınvalidenizde eşinizinde gönlü olsun kaynanam amacına ulaştı demişsiniz o zaman koz vermeyin, amacına ulaştırmayın benim kaynanam öyle olsa ki( çok şükür değil) onu amacna ulaştırmamak için elimden geleni yapardım tabi eşimi seviyorsam, umarım doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…