- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Istedikletini verme cnm o zaman arani duzelt ve seviyorsan gitEşimle aram bozulsun tatilim zehir olsun diye yapıyorlar tatilim zehir olmadı ama aram bozuldu tebrikler
Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyorIstedikletini verme cnm o zaman arani duzelt ve seviyorsan git
Mesafe candır uzak ol kafan rahat olsun canımKina bile yakarlar emin olalim
Benim kv ve kayinlarda esimi doldurmustu ayrilacaktik 1 yil gecti tartisma ustunden
Simdi tup bebek yapacagiz kedi gibi sokuluyor yanima gelin hamile kalacak bide paralar bosuna gitmesin diye hic gozumde yoklar artik Allahima havale ettim onlari
Belki gerçekten birsey dememislerdir, esiniz yalan söyler mi , böyle bir yemin eder mi yalan yere, en iyi siz bilirsinizEşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor
Ben olsam baştan bu kadar inatlaşmazdım işi de bu noktalara taşımazdım, 3 günse de kalırdım huzursuz olacağına. Baştan biraz işi büyürmüşsün kocan da sacma sapan konuşmuş iş çıkılmaz bi hal almış. Belli ki adama baya ağır konuşmuş annesigil ki bu kadar kudurdu.bana düşünmem icin vakit verdi birde bugın kararımı söylicekmişim :)
Karnım burnumdayken ben eşimin ailesinde 2 hafta kaldım 3 günde kalırım tabi ama benim derdim zoraki bir şeyler yaptırılmaya çalışılması ve eşimin doldurusa gelmesi el mi yaman bey mi göstericem cocugun o mahrum olacak benim kaybetcek bir seyim yok
Eski konularınızı neden sildiniz?Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor
Tehdit ediyor, babani araması öyle kolay mı?Gel dedim gelmiyor birde beni zorluyor umursamıyorum ama gelme diyor babamı arayacakmıs
Ben olsam "aramazsan adam değilsin" derdim...Eşim aileme gitmiceksek gelme diyor babanı arıcam diyor gitmek istemiyorım
Konuları silmek yasak değil mi artık? Nasıl silebiliyor?Eski konularınızı neden sildiniz?
Size hep söyledik. Anacı erkekler değişmez diye.
Yapacağınız hiçbir şey yok.
Eşiniz ne derse onu yapacaksınız.
Yasak.Konuları silmek yasak değil mi artık? Nasıl silebiliyor?
Teşekkürler cevap için :)Yasak.
Ceza alacak.
Rica ederim :)Teşekkürler cevap için :)
Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor[/QUOTE
Dogrudur belki canim isi fazla uzatmadan oluruna getirmeye bak derim uzadikca sanki cok buyuk mesele var gibi sknuclar doguruyor
Eşim bebeğimin üstüne yemin edip kimse beni doldurmadı kimse bi şey demedi diyor[/QUOTE
Dogrudur belki canim isi fazla uzatmadan oluruna getirmeye bak derim uzadikca sanki cok buyuk mesele var gibi sknuclar doguruyo
Aynen canim oyle yavru vatanimiz sagolsun ulke disindayim bu kadar mesafe yeter heraldeMesafe candır uzak ol kafan rahat olsun canım
O zaman dön evine sevindirme kayınvalidenleriOnların istediğini vermek istemiyorum eşimi nasıl doldurmuslar ben eşimle değil onlarla zıtlasıyorum resmen yuvamı yıkılsın bekliyorlar
Diğer konunuzu da okudum beni yanlış anlamayın ufak bir tavsiye benden, böye bir konu yüzünden cidden boşanmaya, bebeğinizi annesinden yada babasından uzakta büyütmeye değer mi? anladım ailenize sürekli gidemiyosunuz ama tatlı dille halledin gidiverin bir hafta erken 2-3 kalın kayınvalidenizde eşinizinde gönlü olsun kaynanam amacına ulaştı demişsiniz o zaman koz vermeyin, amacına ulaştırmayın benim kaynanam öyle olsa ki( çok şükür değil) onu amacna ulaştırmamak için elimden geleni yapardım tabi eşimi seviyorsam, umarım doğru kararı verirsiniz.konumu hatırlayanlar vardır belki eşim memleketten erkenden dönmediğim icin s.ktr demişti ...bana mesaj attı bende aklı başına geldi sanıyorum ama adam hala tutturmus 3 şubatta geleceksin bizimkilerde kalıcaz 4 gün ..bende hayır ben buraya sürekli gelemiyorum döndüğümde sizinkilere bir günlüğüne gideriz dedim ..eşim beni almaya gelmiyor havalar sogukmus dinlenmek istiyormus ...bende eşime senin dediğin tarihte dönsem bile ailende kalmaya gelmeyeceğim birdahaki hafta gidip 1 gün kalırız dedim ama adamın erkeklik damarına nasıl basmıslarsa dediğim tarihte gelmezsen bir daha gelme babanı arayıp kızını gönderme dicem dedi yani ailesi icin benden beneğinden vazgeçiyor ben kesinlikle bosanmak istiyorum pabuç bırakmak istemiyorum ama ailem arkamda durmaz ve cok üzülürler aman kızım yuvan yıkılmasın deyip beni gönderirler diye korkuyorım bir yandan her şeyi anlatıp bosanmak istediğimi söylemek istiyorum amacına ulaşan kaynanaya da aynısı kızlarının başına gelsin demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?