- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Hesappasif
-
evet bence de kv fena zaten.es de sikintili.ama iste boyle tipe inatla yaklasilacagina biraz akillilik edip planli yaklasmak lazim.belki es bir umut idare edilirdi.bosanmak gercekten zor is.keske bu noktaya gelmeseEvet sizde haklısınız fakat konunun asıl evveli eşi konu sahibini sürekli baskı altında tutması hep kendi ailesini istiyor eee bu kadinin ailesi yok mu kadini bırakıp gelmiş geçen gün burada esinin annesi fena gibi geldi bana ama Allah bilir ne diyelim umarım hayırlısı olur
Benim ücin siyasi olmak icin artık cok geçBak inceden bende susmazdım hep tartısma olur huzursuz olurduk ama artık onlar gibi siyaseti olmayı ogrendim sustum ama yıne kendi dedıgımı yaptırıcam
Esini sevmıyormusun? Sarjımda bıtıyorBenim ücin siyasi olmak icin artık cok geç
Keske ama işte evlilikte ilgi çok önemli ve çok değerli bana göre baskı yapmak adamı bunaltir ve yıpratır hele bide isin içinde ailesi varsa ne deyim sadece boş her sey boş yazık olan çocuklara oluyorevet bence de kv fena zaten.es de sikintili.ama iste boyle tipe inatla yaklasilacagina biraz akillilik edip planli yaklasmak lazim.belki es bir umut idare edilirdi.bosanmak gercekten zor is.keske bu noktaya gelmese
Şöyle söyleyeyim eşimin ailesiyle aramızda iki saat var benim ailemle 18 saat.geçen sene hep ayda bir gider bi gece kalırdık eş ailesinde ..yazın kendi ailemde kaldım eşim 3 gün kalıp gitti .kışında 10 gün kalmıstı geçen sene...buraya kadar normal dimi gidip her ay kalmam falan ..yazın hamile halimle kp kayınbirader herkesin evde oldugu dönem iki hafta kaldım kaynanada ..sonra dogumum oldu kv gerçek yüzünü gösterdi anneme terbiyesizce konustu bu benek bizime getirdi koz tarafı yapar beneğin her şeyini vs hatta bakalım aliyle melekenin sonu ne olacak dedi demek ki bosanmamız aralarında konusu geçmiş bu olaylardan sonra kv yokmus gibi davrandım dogumdan sonra cesitli bahanelerle hatta fırsatımızda olmadı diyim gidemedik hiç kv e .ben de memleketime geldim 3 ay torunları görmeye gelmeyen gitmemiz icin ısrar etmeyen insan müsveddeleri ben memlekete gelince torun aşkı başladıTam olayiniz ne bilmiyorum ama boyle hicbirsey cozulmez.benim esim ailem uzakta olsa gitsem kalsam hic sorun etmez.ama bana gel dese ben inatla gelmesem tartisma ciksa sinir olur inat eder gelmemi ister herhalde.yani bu konuda tartismak itici birsey daha yapici halledilmeli.bence oyle davranmalisiniz ki esiniz annesi kiz kardesi karsisinda sizin hakliliginizi gormeli.sizi hakli gorurse de sizin dediginizi yapmaya calisir.
Siz mesela kvnizde hic mi kalmiyorsunuz.tavri sikintiliysa da malesef evli olunca esinin ailesine de gitmek gerekebiliyor.belki cok zordur ama orda da kalmak gerekebilir.malesef siz oraya hic gitmeyip kendi ailenizde istediginiz kadar kalmak istiyorsaniz bu her ailede sikinti yaratir .ben olsam daha planli hareket eder hem esimi idare ederim hem kendimi sikintiya sokmam.ailemde de agiz tadiyla kalirim.simdi kaldiginizin da tadi yok
Dogumumda anneme bakalım sonları ne olacak diyen bir pislik kv ..kına yaksın bi taraflarınaYa ben cidden böyle ailelere üzülüyorum ya önceden evlen evlen yuvan olsun eşin olsun diye başka baskı şimdide gecinemiyorlar yuva yıkmak ne kadar günah halbuki
Ailesi için rst cekti artık sogudumEsini sevmıyormusun? Sarjımda bıtıyor
Ailenle olan huzurunu bozup burnundan getirmeye çalışıyorlarŞöyle söyleyeyim eşimin ailesiyle aramızda iki saat var benim ailemle 18 saat.geçen sene hep ayda bir gider bi gece kalırdık eş ailesinde ..yazın kendi ailemde kaldım eşim 3 gün kalıp gitti .kışında 10 gün kalmıstı geçen sene...buraya kadar normal dimi gidip her ay kalmam falan ..yazın hamile halimle kp kayınbirader herkesin evde oldugu dönem iki hafta kaldım kaynanada ..sonra dogumum oldu kv gerçek yüzünü gösterdi anneme terbiyesizce konustu bu benek bizime getirdi koz tarafı yapar beneğin her şeyini vs hatta bakalım aliyle melekenin sonu ne olacak dedi demek ki bosanmamız aralarında konusu geçmiş bu olaylardan sonra kv yokmus gibi davrandım dogumdan sonra cesitli bahanelerle hatta fırsatımızda olmadı diyim gidemedik hiç kv e .ben de memleketime geldim 3 ay torunları görmeye gelmeyen gitmemiz icin ısrar etmeyen insan müsveddeleri ben memlekete gelince torun aşkı başladı
Eşim arayıp söylerse her şeyi ki yapar bunu
Evet canım kıskanclıktan catlıyorlar burda geziyorum annem torunuyla vakit geçiriyor diye kaynana kudurdu büyük ihtimalle:) babam üzülecek ona kıyamıyorım ama sanırım artık öğrenmeleri gerek herkes haddini bilsin ve kızlarında bu rahatlık yok zaten kızlarının başında da kötü bi kaynana var ama benim kv damatları kendine cekti istiyor ki hem kızlarım heö oğlum yanımda olsun gelin ailesini senede 1 kes görsün hosstttttt diyesim var telefon edipAilenle olan huzurunu bozup burnundan getirmeye çalışıyorlar
Sen ailene gittin ya dert o
Torun morun umurunda değildir onların
Ben olsam anne babamı yanıma çeker benim kocam böyle böyle davranacak seni ararsa ne olur ılımlı konuşmayın derdim
Benim paspas edecek kızım yok r daha tırnaklarını bile göstermem sana desin
Ya dediğin gibi boşanırsınız ya senin eşin adam olur seni bu yolla bir daha korkutmaya çalışmaz
O kaynanayi ve o tipte insanlara gelince umarım kızlarının başına kendisinden daha beter kaynana gelirde senle uğraşacak gücü bulamaz
Ne zevk alırlar yuvada huzuru bozmaktan
Kimsenin anlasamadıgı bir tane bile arkadaşı olmayan bi tip :)... kücpk cocugu sikayet eder gibi te allahim ... kocan gicikmis
En baştan inatlasmamam gerekiyordu haklısınız fakat bana mecburmusum gibi diretirseee ailesinin yanıma gittiğinde şu tarihte geleceksin deyip erkeklik taslarsa inadına tatilimiii uzatırımHepsini okuyamadım ama daha 3 şubata çok var. Dün gitmiş olsanız bile en az 20 günden bahsediyorsunuz. Evli çiftler hatta bebek sahibi olan çiftler açısından ayrı kalmak için uzun bir süre.
Aileniz 18saatlik mesafede otururken eşinizin sizi alması beklenmez zaten.
İşler biraz inada binmiş sanırım. Ya da farklı boyutları var.
Sadece bu konuyu düşünürsem eşinizin 3 şubatta sizi yanına istemesi, ardından 3-5 gün de ailesiyle kalmanızı beklemesi normal geldi bana.
Şimdi ailen aman kızımızın yuvası bozulmasın diye ılımlı davranmaya çalışırEvet canım kıskanclıktan catlıyorlar burda geziyorum annem torunuyla vakit geçiriyor diye kaynana kudurdu büyük ihtimalle:) babam üzülecek ona kıyamıyorım ama sanırım artık öğrenmeleri gerek herkes haddini bilsin ve kızlarında bu rahatlık yok zaten kızlarının başında da kötü bi kaynana var ama benim kv damatları kendine cekti istiyor ki hem kızlarım heö oğlum yanımda olsun gelin ailesini senede 1 kes görsün hosstttttt diyesim var telefon edip
Canım ya ciddiyim iyi sabretmissin dertleri torunmus torun olsun da gelini boşver dertleri buymuş yazıklar olsunŞöyle söyleyeyim eşimin ailesiyle aramızda iki saat var benim ailemle 18 saat.geçen sene hep ayda bir gider bi gece kalırdık eş ailesinde ..yazın kendi ailemde kaldım eşim 3 gün kalıp gitti .kışında 10 gün kalmıstı geçen sene...buraya kadar normal dimi gidip her ay kalmam falan ..yazın hamile halimle kp kayınbirader herkesin evde oldugu dönem iki hafta kaldım kaynanada ..sonra dogumum oldu kv gerçek yüzünü gösterdi anneme terbiyesizce konustu bu benek bizime getirdi koz tarafı yapar beneğin her şeyini vs hatta bakalım aliyle melekenin sonu ne olacak dedi demek ki bosanmamız aralarında konusu geçmiş bu olaylardan sonra kv yokmus gibi davrandım dogumdan sonra cesitli bahanelerle hatta fırsatımızda olmadı diyim gidemedik hiç kv e .ben de memleketime geldim 3 ay torunları görmeye gelmeyen gitmemiz icin ısrar etmeyen insan müsveddeleri ben memlekete gelince torun aşkı başladı
Bende bu yüzden kesinlikle gitmek istemiyorum onların istedikleri olmayacak ..ailem blof yapmaz eşimin dediği tarihte gitsem bile ailesine gitmicem 1 hafta sonra gidip 1 gece kalıcam el mi yaman bey mi görsünler en kötü bosanıcazEsin seni yola getirmeye calisiyor bosanmaz falan. Ya kabul edip onlarda kalacaksin ya da direteceksin. Kendi ailene konuyu acsan birlikte blöf yapabilirsiniz. Ama bir kere kabul edersen seni baskilamis olurlar. Birdaha basa cikamazsin
Ben en iyisi anlatayım önce anneme sonra babama hatta babamdan eşimi arayıp böyle böyle demişsin kızım bosanmak istiyor kendisi gelmeyecek zaten demesini isteriö ama benim mazlum babam bunu yapar mı bilmiyorumŞimdi ailen aman kızımızın yuvası bozulmasın diye ılımlı davranmaya çalışır
Bu defa bu yapılanlar artarak devam eder
O tür insanları bilirim insanlıktan anlamazlar
Kibar konuşmayı alttan alan taraf olmayı bak nasıl korkuttuk onları bunlar her dediğimizi yaparlar olarak anlarlar
Daha çok üzerinize gelirler arada bir hosttt demek gerek böylesine
Mahkeme bebeğimi vermez dimi onlaraCanım ya ciddiyim iyi sabretmissin dertleri torunmus torun olsun da gelini boşver dertleri buymuş yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?