- Konu Sahibi Hesappasif
Canim. O babanla ko nusmadan sen babana anlat derim bu bebek onlarında torunu bosansanda nafaka falan vermek zorunda eşşek gibiGel dedim gelmiyor birde beni zorluyor umursamıyorum ama gelme diyor babamı arayacakmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim. O babanla ko nusmadan sen babana anlat derim bu bebek onlarında torunu bosansanda nafaka falan vermek zorunda eşşek gibiGel dedim gelmiyor birde beni zorluyor umursamıyorum ama gelme diyor babamı arayacakmıs
Asıl sen kayınvalidenlere gitmezsen onlar amacına ulasmış olacakkonumu hatırlayanlar vardır belki eşim memleketten erkenden dönmediğim icin s.ktr demişti ...bana mesaj attı bende aklı başına geldi sanıyorum ama adam hala tutturmus 3 şubatta geleceksin bizimkilerde kalıcaz 4 gün ..bende hayır ben buraya sürekli gelemiyorum döndüğümde sizinkilere bir günlüğüne gideriz dedim ..eşim beni almaya gelmiyor havalar sogukmus dinlenmek istiyormus ...bende eşime senin dediğin tarihte dönsem bile ailende kalmaya gelmeyeceğim birdahaki hafta gidip 1 gün kalırız dedim ama adamın erkeklik damarına nasıl basmıslarsa dediğim tarihte gelmezsen bir daha gelme babanı arayıp kızını gönderme dicem dedi yani ailesi icin benden beneğinden vazgeçiyor ben kesinlikle bosanmak istiyorum pabuç bırakmak istemiyorum ama ailem arkamda durmaz ve cok üzülürler aman kızım yuvan yıkılmasın deyip beni gönderirler diye korkuyorım bir yandan her şeyi anlatıp bosanmak istediğimi söylemek istiyorum amacına ulaşan kaynanaya da aynısı kızlarının başına gelsin demek istiyorum
evet gidecek.Eşimin ailesi eşimi doldurmus resmen ben onların amacına ulasmasını istemiyorum eğer şimdi boyun eğersem ömür billah böyle gitmeyecek mi
Ben seni çok iyi anlıyorum canım. Eşinin ailesi bir tarih belirliyor ve o tarihte evlerinde toplanılcagini söylüyor eşine yani emrediyorlar zoraki yaptırmaya çalışıyorlar. Bunun için eşini doldurup senin üzerine yolluyorlar, ya gelin kabul etcek bizim dediğimiz olcak ya da boşansın gitsin diye bekliyorlar. Senin yerinde olsam onların dediği tarihte gidip 4 gün kalmazdım ben de. Daha çok beklerlerOnların istediğini vermek istemiyorum eşimi nasıl doldurmuslar ben eşimle değil onlarla zıtlasıyorum resmen yuvamı yıkılsın bekliyorlar
Eşimin ailesi eşimi doldurmus resmen ben onların amacına ulasmasını istemiyorum eğer şimdi boyun eğersem ömür billah böyle gitmeyecek mi
Siz ne yapıyorsunuz, siz de aynısını yapıyorsunuz saçma sapan inatlaşma yüzünden yuvanızı yıkıyorsunuz, ben aileniz olsam ben de arkanızda durmazdım.Bekarken mağazada calısırdım yüne öyle yaparım eşim ailesi icin bizden vazgeçiyor
Kesinlikle çok cahil .
bana düşünmem icin vakit verdi birde bugın kararımı söylicekmişim :)Yapmazsan namertsin de
Nasıl bir yol izlemeliyimSiz işi inada bindirmişsiniz, 3 günde kocanızın ailesinde kalın derdim kiii, demicem. Kocanızın ailesi insanca davranışlardan anlayacak insanlar değil. Sanırım şimdi giderseniz bu abuk sabuk davranışlar daha da artar. Size boyun eğdirdiklerini düşünecekler. Çünkü normal insan gibi düşünemiyorlar. Fesatça çirkefçe. İyi niyetten anlamicaklar. Kocanız sa boşanırım diye sallamasın, nereye boşanıyor.
Konusucam canımCanim. O babanla ko nusmadan sen babana anlat derim bu bebek onlarında torunu bosansanda nafaka falan vermek zorunda eşşek gibi
Karnım burnumdayken ben eşimin ailesinde 2 hafta kaldım 3 günde kalırım tabi ama benim derdim zoraki bir şeyler yaptırılmaya çalışılması ve eşimin doldurusa gelmesi el mi yaman bey mi göstericem cocugun o mahrum olacak benim kaybetcek bir seyim yokSiz ne yapıyorsunuz, siz de aynısını yapıyorsunuz saçma sapan inatlaşma yüzünden yuvanızı yıkıyorsunuz, ben aileniz olsam ben de arkanızda durmazdım.
Hayır eşinizin ailesinde neden 1 gün kalıyorsunuz kaç gündür belli ki memlekettesiniz dengeyi kurmanız lazım, bir bebeğiniz var ama çocuk gibisiniz madem böyle davranacaksınız o bebeğin ne günahı var babasız büyüyecek
Ailesni daha çok seviyor eş kişisiDolmasın ya eşin de
Kendi aklı yok mu
Seni seven değer veren adam isterse tüm dünya senin hakkında kötü konuşsa yine sana karşı değişmez. Valla eninde sonunda döneceksen çok inatlaşmadan dön uyum sağla
Ama gemileri yaktıysan da kararının arkasında dur
Tatlı dilde sökmüyorSorun kayınvalide değil.
Sorun eşiniz..
Aradaki durumu yönetemiyor, ezik bir yapıya sahip.
Erkeklik taslamayı yanlış biliyor o kadar :)
Tatlı dille eşlerin birbirine yaptıramayacağı şey yoktur.
Hakkında hayırlısı olsun.
Eşimle aram bozulsun tatilim zehir olsun diye yapıyorlar tatilim zehir olmadı ama aram bozuldu tebriklerBen seni çok iyi anlıyorum canım. Eşinin ailesi bir tarih belirliyor ve o tarihte evlerinde toplanılcagini söylüyor eşine yani emrediyorlar zoraki yaptırmaya çalışıyorlar. Bunun için eşini doldurup senin üzerine yolluyorlar, ya gelin kabul etcek bizim dediğimiz olcak ya da boşansın gitsin diye bekliyorlar. Senin yerinde olsam onların dediği tarihte gidip 4 gün kalmazdım ben de. Daha çok beklerler
Kina bile yakarlar emin olalimYa ben bu erkek annelerini anlamıyorum. Sizin evladınız evlat da gelinler de bi ailenin evladı değil mi? Şimdi yuva yıkıldı diyelim mutlu mu olacak? Allah sorsun hesabını. Erkekler de yuvalarına sahip çıkamayacaksa evlenmesin. Evlilikler de gördüğüm kadarıyla kadınlar erkeklerden daha mert!