Babanı arayıp kızını gönderme dicem

Babam mazlum olunca kolay oluyor galiba

Eşim aileme gitmiceksek gelme diyor babanı arıcam diyor gitmek istemiyorım

Babanın annenin falan telinden eşini engelle.
Ulaşamasın.
Evime giderken sana soracak değilim.
Mutluysan ananla kal, koca meraklısı değilim de ona da.
Keyfine bırak sonra.

Ben bunu yapamadım işte kv seytanı kendine daha iyi cekti oglunu
Eğer dönmek zorunda kalırsan isteksiz olduğunu kvdene belli et kesinlikşe laf söyle patladığını dile getir onlarla yüzleş kopacaksa öyle kopsun ipler niye eşine baskı yaptıklarını sor ailenin ızakta olduğunu biliyorlar herzaman gidemediğini falan söyle yaptığınız şey yüzünden huzurunun kalmadığını yüzlerşne çarp

Siz cok akıllı davranmıssınız fakat bizimki o aşamayı geçti artık simdi istediğini yaparsam korkuyor bosanmaktan deyip beni hep tehdit edecek
Babana söylicem seni göndermesin deyip seni tehdit ettiğine göre,eşiniz de ailenizin tavrını kestirebiliyor demek ki.Benim babamı böyle birşey demek için arayabilecek bir eşim yok çok şükür.Öyle birşey söylese babamın benimde,çocuğunda bir daha yüzüne hasret bırakacağını çok iyi bilir eşim.Siz babanızla bu konuyu görüşün bence.En azından gerçekten dediğini yapıp ararsa babanız sert bir karşılık versin.Benim evladımda,torunumda bana yük değil.Sen ne biçim konuşuyorsun desin.Şahsi fikrim,bence eşiniz blöf yapıyor..Ama,siz tabiki eşinizi daha iyi tanırsınız.

Blöfse bile yanına kar kalmasın istiyorum benim babam hic sert değil bunu biliyorlar galiba huzur bozmak ne kadar kolay pislik ucube kv ağzıma geleni sayasıö var

Eşim beni herkesin icinde rencide eder öyle bi durumda ve edepsiz bi kv var hic yüzgöz olasım yok pislikle

Konuları bılmıyorum ama sırf onların inadına yine esimin huyuna gider onları catlatırdım yerinde olsam ortada bebek var sırf inat ıcın yuva yıkılmaz. İkinizde yapıcı olun uc gun bısey degıl kalıver bısey olmaz onunda gonlu olsun nolucakkı.

Bugun esimin ailesi yuzunden bı olaya o kadar sinirlendim ki ama oyle boyle degil sinırdem catlıyorum kayinvalide bıze cıktı eve nasıl sinirliyim anlatamam ama Kendımı zor tuttum bısey dememek ıcın bısey desem kıyamet kopacak esım karsımda oturuyo annesini tutacktı Bn suclu olacaktım haklıyken. Ama kendimi sıktım sabrettim onlar gitti kendi kendime delirdim soyledım sınırım gectı sonra aksam caya geldiler hıc bısey yok gibi davrandım gayet normal. O an o sinirle kendimi tutmayıp soylenseydım suan yatagımda huzursuz yatıcaktım. Ve sonuc yine benim Dedigim olacak ( kucuk oglumla ilgili bısey vardi onlarda karsıtılar o yuz den delirdim ama sustum)

Simdi tamam desem hep her istediklerini bu şekilde yaptırırlar ve ailesi icin rest cekiyor işim olmaz onu ben mi düşüncem

Evet ben hatırladım sizi ya Allah sabır versin de olmaz böyle eşin kendi ailesinin yanında olduğu müddetçe hep ezilen siz olacaksınız ....yol yakınken bitsin direk umarım ekonomik özgürlüğünüz vardir ailenize söyleyin başka çare yok sokağa atmazlarya sizi ya kadın el üstünde tutulur el ne deyim ayıp utanç verici :-\

Tam olayiniz ne bilmiyorum ama boyle hicbirsey cozulmez.benim esim ailem uzakta olsa gitsem kalsam hic sorun etmez.ama bana gel dese ben inatla gelmesem tartisma ciksa sinir olur inat eder gelmemi ister herhalde.yani bu konuda tartismak itici birsey daha yapici halledilmeli.bence oyle davranmalisiniz ki esiniz annesi kiz kardesi karsisinda sizin hakliliginizi gormeli.sizi hakli gorurse de sizin dediginizi yapmaya calisir.
Siz mesela kvnizde hic mi kalmiyorsunuz.tavri sikintiliysa da malesef evli olunca esinin ailesine de gitmek gerekebiliyor.belki cok zordur ama orda da kalmak gerekebilir.malesef siz oraya hic gitmeyip kendi ailenizde istediginiz kadar kalmak istiyorsaniz bu her ailede sikinti yaratir .ben olsam daha planli hareket eder hem esimi idare ederim hem kendimi sikintiya sokmam.ailemde de agiz tadiyla kalirim.simdi kaldiginizin da tadi yok

Ben eşime susamıyorum bu haksızlık karsısında ailesi icin bizi silmek nedir ya

Evet sizde haklısınız fakat konunun asıl evveli eşi konu sahibini sürekli baskı altında tutması hep kendi ailesini istiyor eee bu kadinin ailesi yok mu kadini bırakıp gelmiş geçen gün burada esinin annesi fena gibi geldi bana ama Allah bilir ne diyelim umarım hayırlısı olur

Acındırarak hep oğullarını yanında istiyor fena da laf mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…