Canim acikcasi baban seni paylasamiyor, olay bu.
Nisanlanmadan önce böyle degildi diyorsun, senin baska bir erkege ait olacagini henüz kabullenememis babacigin.
Nisanlinla okulda degilde, is yerinde tanissaydin, bu seferde calistirdikta noldu koca buldu diyecekti:))
Bu gibi seyler normal, bir cok kiside gördüm ben bunlari, evlenince hepsi geciyor, hatta bu sefer kiskanan babalar, damat iyi cikarsa eger, damatla can ciger kuzu sarmasi oluyor:)
Senin yasadigin seylerin benzerinide ben annemde yasiyorum. Babam hiiiiic kiskanmadi, hatta benim adima cok cok mutlu, annem bazen biz nisanlimla telde konusurken gelir yanima, babam kizar cocuklar özel konusacaktir cik odadan der:)) Annem cok genc yasta evlenmis, ailesinden uzaga yerlesmis babamla. Dolayisiyla annemin bütün dünyasi benle kardesim olmusuz. Özellikle bana cok düskündür, hem ilk cocugum hemde kiz oldugum icin ayri tutar, zaten arkadas gibiyizdir.
Nisanlandigimda kabullenememisti. Hatta onumu cok seviyorsun benimi diye sorduguda olmustu:)) Annem akli basinda bir kadindir, ama iste o an yasadigi duygu karmasasiyla kendini damadiyla es tutuyor:)) Bende önce sen sonra o dedim, ki öylede zaten anne baba herzaman önce gelir. Ha evlenirsin, tabiki ilk sirada esin olur o ayri.
Bunlarin hepsi geciyor canim, örnekleri cok, o yüzden sen sakin babanla arani bozma. Babana eskisindende daha yakin davran. Onu cok sevdigini, ve babandan daha mükemmel bir erkegin dünyaya hic bir zaman gelemeyecegini söyle ona. Biraz gönlünü al, gör bak nasilda yumusuyor
Allah mutlu etsin ömür boyu.
cok takma kafana oluruna birak güzel düsüngüzel haberlerle gelirsin insallah
canım bence baban senin artık o evden gidecegini düsündükce adama darlık basıyor ve haliyle agresif tavırlar ve laf sokmalarıyla karısılasıyorsun.inan bana her baba kız evladını kolay paylasamaz benim babam bana neler etti hemde hep nisanlımın yanında beni utandırır macup ederdi cok kızar hatta nefret ederdim o zamanlarda babamdan bir aksam nisanlım ailesiyle bize ziyerete gelmişti neyse cay servisi yapzrken ne istekli cay dagıtıyon öle demişti ve nısanlım duymustu cok utanmıstım en son kalkıp evlerine giderken vedalsırken kayınpederimin elini öpmüştüm o an öle bir gözlerimin içine bakmıstıki babam hatta iki yane baban oldu hadi iyisin gibi gaylar etmişti cok mahcup olmustum nisanlım tarafına ve onlar gidince babamla cok atısmıstık hatta bana demişti ben ölsem üstümden atlar genede nısanlın dersin sen aman senden korkulur demişti halbuki yaptıgım hiç bisey yoktu sevdim ve nisanlandım ama babamın bu tavırları benim vicdanımı öle darlıyorduki aynı senin gibi bende nisanlıma sarıyodum devamlı bana sen nısanlanınca cok değiştin demeye baslamıstı halbıki tüm sıkıntım babamın beni darlamasıydı...sonra nemi oldu ben evlenirken o kadar cok ağladıki bana sarılaraak iki halam babamı benden zor aldılar hiç bırakmamacasına sarılmıs aglıyordu babam zamanla esim ve onun ailesiyle gayet iyi anlsır oldu hatta bana kocanın sözünden cıkma vede huzursuzluk cıkarma gibi nasihatler veriri her defasında sende böle olacaksın inan bana gecici bu günler uzun oldu kusura bakma..
nişanlına bunlardan bahsetme derim ne kadar kötüde olsa baban o senin ilerde bi tartışmada nişanlın Allah korusun yüzüne vursa çokkk üzülürsün annene anlat derdini o seni herkesten daha iyi anlarmafoldumben
Bence baban haklı. Biraz çalışıp, hayatını yaşayıp 25 yaşında falan evlensen olmaz mı? İleride bunları özleyecekmişsin gibime geliyor.
Bence de çok çok erken bir evlilik. Benim yaşımdakiler evlenip çocukları oluyor deme. Çünkü zaman ve yaşama standartları çok değişti. Bulunduğun çağa göre değerlendir kendini, eski zamanlara göre değil.. Anladığım kadarıyla baban çok üzülmüş tabiki tepkisine hak vermiyorum. İnsanların içinde seni rencide etmesi hiç hoş değil. Ama biraz empati yap, demekki o da sana çok kırılmış. Babandan nefret edicek bir durum yok bence. zamanla geçer bu davranışlar merak etme.. Bir de sen ünv de okurken mi nişanlandın 19 yaşında? yoksa üniversite değilde yüksek okul mezunumusun? Ünv de okurken nişanlandıysan, baban için daha büyük yıkım olmuştur