Babamdan nefret eder hale geldim nolur yardım kızlar :(

inşallah yakında herşey düzelir sen hiç merak etme ama bir daha nefret ediyorum deme olurmu ne de olsa baban onun yerine koy kendini bitanecik kızı sonuçta inşallah çoookkk mutlu olursun kuzumopuyorumnanaktan

hep dua ediorm zaten canım allah sanada kolaylık versin seni o kadar ii anlayabiliorm ki... hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

hayır canım nişanlımda üni. mezunu. ben tabi ki boş yere okumadım ama ilk mezun olduğumdada beni çalıştırmak istemeyen önümü kesen kendisi.ihtiyacın yok çalışmaya diyen de kendisi. ama tabi ben sevdiğim biriyle nişanlanınca bunlar unutuldu asıl canımı sıkan bunlar benim. ama şimdi sorsan sırf laf sokmak olsun die o kadar okuttuk ama bak evde oturuyo diebilmesi. beni görücü usülü evlendirmeye ne çok meraklıymış onu anlıyorum.

inşallah yakında herşey düzelir sen hiç merak etme ama bir daha nefret ediyorum deme olurmu ne de olsa baban onun yerine koy kendini bitanecik kızı sonuçta inşallah çoookkk mutlu olursun kuzumopuyorumnanaktan

inşallah tatlım tek temennim o zaten. düzelmesini bekliorm. şuanda bi problem bi laf sokma olayı yok ama evlenene kadar kimbilir kaç kere daha olucak. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım allahım hepinize daha güzel şeyler yaşatsın.:Saruboceqpuyorumnanaktan

hmm şimdi anladım canım seni yani tabi ki sonuçta önemli olan senn mutluluğun burda ve nişanlınla evlenip bi ömür geçirecek olanda sensin için rahatsa hiç bi sorun yok demektir evlenene kadar ii geçinmeye bak ailenle o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…