Babamdan nefret eder hale geldim nolur yardım kızlar :(

inşallah yakında herşey düzelir sen hiç merak etme ama bir daha nefret ediyorum deme olurmu ne de olsa baban onun yerine koy kendini bitanecik kızı sonuçta inşallah çoookkk mutlu olursun kuzumopuyorumnanaktan

ah canım, bide benim neler yaşadıklarımı bi bilsen, o dağlar kadar güvendiğim adam gitti. bambaşka bi insan oldu babam. ben ki babamla can ciğerdim ve ben 25 yaşındayım ve lise sondan beri hem okudum, hem çalıştım. sabrediyorum ve Rabbime havale ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, sende sıkma canını. sabret hayatım ve bol bol dua et, hakkında hayırlısını dile...

hep dua ediorm zaten canım allah sanada kolaylık versin seni o kadar ii anlayabiliorm ki... hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

canım anneler nasıl oğullarını gelinlernden kıskanırlar babaların durumuda böyle babalarda kızlarına düşkün olurlar ve hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez ve babanın öle davranması zoruna gitmesin baban sana düşkün biri bence ve hani evleneceğin için mutlaka ailende anne ve babanda bbi durgunluk mutlaka söz konusudur ama şimdi anlamadığım benim sen okumuş birisin ve nişanln okumamış mı?? veya onlarda şöle düşünüyorlardır okuyup mesleğini eline alsaymışın hani şimdiye kadar boş yere mi okudun gibisinden anladın mı şimdi canım

hayır canım nişanlımda üni. mezunu. ben tabi ki boş yere okumadım ama ilk mezun olduğumdada beni çalıştırmak istemeyen önümü kesen kendisi.ihtiyacın yok çalışmaya diyen de kendisi. ama tabi ben sevdiğim biriyle nişanlanınca bunlar unutuldu asıl canımı sıkan bunlar benim. ama şimdi sorsan sırf laf sokmak olsun die o kadar okuttuk ama bak evde oturuyo diebilmesi. beni görücü usülü evlendirmeye ne çok meraklıymış onu anlıyorum.

inşallah yakında herşey düzelir sen hiç merak etme ama bir daha nefret ediyorum deme olurmu ne de olsa baban onun yerine koy kendini bitanecik kızı sonuçta inşallah çoookkk mutlu olursun kuzumopuyorumnanaktan

inşallah tatlım tek temennim o zaten. düzelmesini bekliorm. şuanda bi problem bi laf sokma olayı yok ama evlenene kadar kimbilir kaç kere daha olucak. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım allahım hepinize daha güzel şeyler yaşatsın.:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

hmm şimdi anladım canım seni yani tabi ki sonuçta önemli olan senn mutluluğun burda ve nişanlınla evlenip bi ömür geçirecek olanda sensin için rahatsa hiç bi sorun yok demektir evlenene kadar ii geçinmeye bak ailenle o zamn

X