Bak canım benım babamda ılk nısanlanmaya kalktıgımı aynı seylerı yaptı...meselaaa okulunu bıtırmeden hemen koca buldu felan dedı hatta paylasamaz hale geldı benı ılk zamanlar cok kıskandıı odaa benı sevdıgı ıcın cunku bır baba kızını kımseyle paylasamaz bız ne kadar buyusektee hala aılemızın gozunde kucuk bır bebekmısız gıbı bakarlar kabullenemezler baskalarıylaa olmamızıı babalar o yuzden hos karsılaa derım cunku atan ne olsadaa saygıda kusur etmee derım artıı ne yaparsan yap babadan anneden nasıl ınsan nefret eder kı bence senınkısı soguma degılll sadecee kızgınlık sen o evden gelınlıkle cık bak bakalım o katı dedın baba arkandan nasıl aglar gelıcek
ilkler böyledir her cefayı onlar çeker kardeşine yapmaz bunları ben sogudum kızımdan onu gözden cıkardım ne yaparsa yapsın diyen bir anneyi gördum böyle davranan babayada sasırmam bazen insanlar canlarından br parça olan insanı bile sevmeyebiliyor
aynen arkadaşım bende öyle düşünüyorum bana yaptıklarının dörtte birini yapmaz. yapmasında zaten kardeşim bari mutlu olsun. zaten kardeşimi çok sever beni öncedende pek sevmezdi. yada bana öyle geliyodu bilmiyorum işte yaa. resmen çökme noktasındayım. karar verdim odamdan dışarı çıkmıycam görmesin beni en iyisi. çünkü ben babacımdır canımdır dedikçe o bana canın çıksın dedi hepmafoldumben
üzülme canım senin için en iyi yol sevdiginle biran önce evlenmen ama sunuda söyleyeyim eger olursa bana yaz olurmu :kedi: baban sen evlendikten o evden cıktıktan sonra %100 değişecek ama kırılan kalbin tamir olmayacak
bende öyle düşünüyorum canım en ii yol evlenmek nişanlımda öyle düşünüyo. değişiklik olacağını hiç sanmıyorum ama olurda değişirse mutlaka yazıcam 4 ay sonra geliyo nişanlım. taş kalpli bi babam var malesefmafoldumben
Babalar kizlarini herseyden cok kiskanirlar.Benim babam hep der Kizimi vermicem ömürboyu ben ona bakarim.yani gersini sen düsün
babanda icten ice üzülüyordur bu yasa kadar büyütük okutuk geliyo elin adami kizimi alip gidiyokaydirigubbakcemile canim bundan önce baban ile baska birsorunun yoksa ki olsada ben derimki al onu karsina hissediklerini duygularini paylas dargin ayrilma baba evinden en mutlu gününde eger konusamam diyorsan mektup yaz ona hersey gönlünce olsun canim
bazı yasanılan seyler insanları tas kalpli yapabiliyor ama ne olursa olsun içten içe seviyodur seni ama belli etmek sorun işte erkeklere göre
baban davranışlarında haklı değil elbette ama babalar annelere göre daha zor kabul ediyolar bu olayı malesef...arkadaşımın babası da aynı tavırda aynı cümleleri kullanıyo hatta ama sonuçta ailen canım hiç üzülme,sana bişey olsa yine ilk onlar koşucaklar...kötülüğünü istmezler...zamanla düzelir elbet...
işte sorunda burda sevdiği insana sevdiğini belli ediyo demek ki beni sevmio. bana taş yani anlayacağın canım:1no2:
sen bu aralar hassassın sanırım ondan böyle geliyo olabilir sana üzülme şimdi tamammı evliligine yogunlas
canim madem konusamiyorsun yazmak ilac gibi yazdikca yazarsin dökülür satirlara.onunla aran bozuk oldgundan beri yasadiklarini yaz hissetiklerini sana öle davrandimi duygularini.senin icin en iyisini istiyor ama sen mutlu olucagin insani secmissin bu son günlerini en güzel sekilde ailenle gecirmk istedini ve hepsini babani cok sevdigini..