Babama karşı vicdan azabı

çay suyu mu koyar, orası sizin eviniz farkındasınız değil mi? eşiniz tabi ki evinin işlerini yapacak? mesela eşiniz sizin anne babanızın evine gittiğinde erken kalktım bir cay suyu koyayım, yanına da bir gözleme yapayım diyor mu?

kaldi ki genç bile olsa bir nesil öncesinden bahsediyoruz. onların hayat anlayışları ile bizimki farkli. ev işi yapan baba figürü çok nadirdir bizim nesilde. 35 yaşındayım. ilkokul kitaplarında Babayla ilgili şiir evimizin diregisindi. anneyle ilgili olan, bir evin çilesi çok, analar çeker yüküydu. yeni yeni evrilmeye basladi ki hala ev isini kadın işi gören bir dolu insan var.

Bencillik olabilir misal.
Her sinirden aglayan yeni doğurana sendrom denmez ki.
Nasil bir sendrom olabilir ki baba insana fazlalik gozukur. Anne fazlalik gelmiyor ama is yapıyor çünkü
Bu sendromu da hiç KV kp görünceye gösteremiyorlar "SAYGIDAN"

Her şey karşılıklıdır, aile evlat sevgisi bile, buna inanırım.
Ama elinizi çektiğinizde müşkül ve zor duruma düşecek biri, her ne olursa olsun itilmemeli.
Baba bir iş yapamıyor, niyesini sormak artık çok geç.
Yapamıyor işte o adam ve onu eve göndermek çok zalimce ya...

Kenan'cım varken gözünde Kıvanç olması peki

Helal olsun ! Sana da aferin böyle bir evlat olduğun için

kardeşim yok hiç küçük çocuk görmedim bakılırken çevremde el bebek gül bebek büyüdüm ama bebeğim olunca 1 hafta olmadan evlerine döndü görümcemler pekala da baktım çocuğa tek başıma.uyuyorlar yahuu çoğunlukla bebekler.ha bu arada tam 10 kişi olduk evde eşi de geldi görümcenim kızı da hatta evli kızı da kaldı ben de torunu da.ee ben de görümce sen iş yapıyorsun diğerleri oturuyor onlar gitsin sen kal mı deseydim.kızlar gençti şehri gezdiler kiimse de iş güç beklemedi onlardann hizmetçim mi benim insanlar ?

Bencillik olabilir misal.
Her sinirden aglayan yeni doğurana sendrom denmez ki.
Nasil bir sendrom olabilir ki baba insana fazlalik gozukur. Anne fazlalik gelmiyor ama is yapıyor çünkü
Zaten pişman gibi duruyor konu sahibi, yaptığı hatanın sonradan farkına varıyor
Yoksa vicdan azabı çekmezdi
Tüm mesajları okumadım
Haklı olabilirsiniz

Hem babama karşı vicdan azabı diye konu açıyorsunuz hem de evet hissetmelisiniz deyince insanlar yok şöyle yok böyle diyorsunuz. Garip bir ikilem yani

Amaç ‘çekmeyin vicdan azabı ay çok iyi niyetlisiniz’ tarzı yorumlar okumaktı.
İkilem yok, onay ihtiyacı var.

O pişmanlığı sadece siz görmüşsünüz
Oda benim iyi niyetli düşünmemden sanırım
Bizde aileye saygı çok önemlidir

Babasını istememesini ilk mesajını okuyarak
Lohusa döneminde olduğu için yaptığını düşündüm

Zaten konu sahibine hak vermedim
Yanlış yaptığını yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…