Babama karşı vicdan azabı

Damat rahatsiz olmuş ceycey, göze battı diyor, kaç yıllık babasını yeni kesfetmedigine göre o göz damadın gözü.
Bence damat değil konu sahibi rahatsız, çünkü babasının iş yapmadığını görünce eşide yapmayacak diye gözü korktu, o yüzden babayı gönderiyor

Buyuk ihtimalle babanın oturması kocasının gozune battı
Adam salonda otururken damada supurge falan yaptırdılarsa kı yapacak, laf etti karısına baban hep oturuyor dıye.
Onun da oyle battı gozune.
Kac senelik baba bu, ezelden ebede yapmiyordur yapmiyorsa.
Neden sımdı batsın kı

artık insanları çözdüm yaşaya yaşaya.eğer o baba biraz paralı olsaydı eve bol bol yiyecek içecek bebeğe ve kızına damada hediyeler alsaydı akşama kadar uyusa adam sesleri çıkmazdıı
İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım

Ben her zaman kadin erkek esit is yapsin isterim. Babama evlenmeden once de anneme yardimci olmasi icin hep tesvik ettim. Esim babamdan daha yardimcidir.
Ben hala babami teşvik ediyorum ama sadece annem icin.

Benim evimde oturup is yapmayacak anneme kendi evlerinde yardimci olsun diye.
Kocam cay koyar koymaz o kendini baglar dedgn gbi o koyuyor diye babam asla koymak zorunda degil. Hatta annemde koymak zorunda degil. Ama esim yapmak zorunda.
Esim dese baban koymuyor sanane derim daha laf sayar agzini kaparim.

Ama babama da her zman derim - baba ben yapmam bu isi deme esimin yaninda ilerde bak baban yapmiyor diyemesin diye ama bir iste istemem.

Yapip yapmamasi onu ilgilendirir. Yapana karışmıyorsa.
Anne baba basta tasinir ya iyiyse bir kötülüğü yoksa.
Bence de yapmayacak evet. Bitti gitti.
Babaya nasil imalarda bulundular da adam gidiyor kim bilir.

İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Yok biz anladık.
Babanız evde boşuna yer işgal edip boğaz sayısı arttırıyor, fazla mesaiye sebep oluyor.

3 kişi sabaha kadar bir bebeğe nasıl bakıyorsunuz ben onu merak ettim, siz emzirip kocanız alt değişip anneniz mi gazını çıkarıyor?

Vicdan azabi cekmekte haklisin adamlar evini yurdunu birakip sana yardima gelmis annene soylemen kovmak gibi olmus napsin baban zaten disari cikilmiyor adam evde sana is yapamaz ya mecbur oturcak ayrica banyo konusunda kari koca onlarin kendi meseleleri bu gozune neden batiyor anlamadim annenin yerinde olsam kocamla donerdim

Annenin yerinde olsam kocam ve oglumla geri donerim evıme.
Valla bende dönerdim. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Hepımız lohusa olduk. Kusura bakmayın konu sahıbı de mıllet kendı duzenını bırakıp sıze ve bebegınıze var gucuyle yardıma gelmıs, sızı bu yasa getırmıs babanızın ızledıgı tv batıyor. Emın olun onlarda sıgıntı gıbı kalmak ıstemıyorlardır evınızde. Sız onlara da boyle hıssettırdıysenız dogal olarak ınsanlar donmek ıstemıstır. Madem rahatsızsınız kendınız bakın. Onların acısından bakın bıraz. Evde damat var hareket kısıtlı, belkı bır dus alabılmek ıcın bıle dusunuyordur ınsanlar acaba kızımız bundan rahatsız olabılır mı dıye. Hem adam dede olarak ne yapsın ona da mı nöbet vereceksınız bebek bakımı ıcın? Ben de lohusa oldum ama sızınkısı lohusalıktan cıkmıs kımse gelıp burda 'aii lohusa ama' diye duyar kasmasın. Haklı falan değilsiniz çünkü

gayet anladık biz.örnek vereyim annem 9 yıldır eşimle kızımla ve benle yaşıyor.eğitimli bir kadın ama hastalığından dolayı unutkan bebek gibi telefon kullanmaz tek başına dışarı çıkamaz ocağı yakıp yemek ısıtamaz vs vs. başımıızn tacııı yahuu kadın ölene kadar da bakacağız .Beni maddi manevi kendinden kısarak prenses gibi yaşattı bu yaşıma dek sağolsun.benim yerimde olsanız sokağa atardınız zannımca

Kusura bakmayın ama ben çok üzüldüm okurken. Annenizin alıştırdığı bir düzen bu muhtemelen. O şikayetçi değilse neden siz rahatsız oldunuz ? İnsanlar sizin çocuğunuz doğduktan sonra yemek yapmaya temizliğe ya da banyoya tek gitmeye mi başlamalıydı ? Adam normal rutinini yaşıyor. Siz de bir evlat yetiştiriyorsunuz yarın size de annem gitse iyi olur batıyor denildiğinde bir nebze anlarsınız belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…